- Konu Sahibi Inquisitive
- #4.921
Tek rahat ettigim pozisyon sirt ustu. Ozellikle tv izlerkenKızlar 18.haftama girdim daha şimdiden yatmakta zorlanıyorum belim çok ağrıyor siz sağınıza veya sırt üstü yatıyormusunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek rahat ettigim pozisyon sirt ustu. Ozellikle tv izlerkenKızlar 18.haftama girdim daha şimdiden yatmakta zorlanıyorum belim çok ağrıyor siz sağınıza veya sırt üstü yatıyormusunuz
Kan dolaşımı falan gitmiyor diyolar doktor hayır dedi gerçi en fazla ileri haftalarda senin tansiyonun düşer dediTek rahat ettigim pozisyon sirt ustu. Ozellikle tv izlerken
Sag yada sola yattikca kaburgalarim agriyor. O yuzden en rahat sirtustu pozisyonda dinleniyorum. Onu bende okudum. Tolere ettigim muddetce saga yada sola da yatmaya calisiyorumKan dolaşımı falan gitmiyor diyolar doktor hayır dedi gerçi en fazla ileri haftalarda senin tansiyonun düşer dedi
evet mümkün olan her pozisyonda yatiyorum. ama sirt üstü yatınca birkac dakika sonra rahatsiz hissediyorum. bazı gunler sola hic yatamiyorum bebegin pozisyonundan heraldeKızlar 18.haftama girdim daha şimdiden yatmakta zorlanıyorum belim çok ağrıyor siz sağınıza veya sırt üstü yatıyormusunuz
Daha şimdiden yatma işi beni zorlamaya başladı Allahım yardım etsin hepimizeSag yada sola yattikca kaburgalarim agriyor. O yuzden en rahat sirtustu pozisyonda dinleniyorum. Onu bende okudum. Tolere ettigim muddetce saga yada sola da yatmaya calisiyorum
Canım ben daha şimdiden böyleyse ileri haftaları düşünemiyorum birde çok belim ağrıyorevet mümkün olan her pozisyonda yatiyorum. ama sirt üstü yatınca birkac dakika sonra rahatsiz hissediyorum. bazı gunler sola hic yatamiyorum bebegin pozisyonundan heralde
Vala ben de yatakta donemiyorum, sirtustu uyku zaten uzun suredir yatamiyorum, saga yatsam sag kasigim agriyor bi sure sonra sol da keza oyle, uykular haram oldu zalım geceeeeelerrrCanım ben daha şimdiden böyleyse ileri haftaları düşünemiyorum birde çok belim ağrıyor
Geçen hafta başladık öyle karar verdi salı günü gidicem tekrarMantıklıymış gerçi senden her hafta nst alınıyor değil mi? Bi sorun olsa yazardı ilacını da.
Aynen öyle canım bundan sonra hafta bir gel deyince nasıl sevindim :) insan evde kendi kendine kuruyor böylesi iyi. umarım hepimiz güzel günlere ulaşırızMasallah canim benim iki tane olan bile lac dk cikti kac seviyede cikti onemli demekki onemsiz sekilde ciktiki dr muhumsememis ins boyle boyle cikmaz guzel zamanlar gelir dogururuz en iyisi bu zaten tedbirli dr senin icin de rahat ediyor hemde en guzeli canim benim
Olsun doktoruna kasılman olduğunu söyle yine de öyle illa 34 de gireceksin diye birşey yok. Her şeye hazırlıklı olmak lazım ikiz gebelik tedbirli olmak lazımNts ye girmeme daha var doktorum 34.haftada gireceksin dedi dedikleriniz aynısı oluyo bnde, demekki kasılmaymış teşekkür ederim cevabınız için
Çok geçmiş olsun canım aşıdan dolayı mı oldu sence. Tek doz mu oldun tetenoz aşısını? Ben de ikinciyi kaçırdım aramadılar ben de unuttum 30 dan sonra olmuyormuş galiba tek dozla kaldım umarım birşey olmaz. Tekrar çok geçmiş olsun bağışıklığımız çok zayıf malesef.kizlar dün aksamim cok olayli gecti. cuma gunduz tetanoz asisi olmustum aksamina kol agrisi degil de cok siddetli vucut agrisi basladi. gece agridan uyuyamadim hareket edemedim sabah koluma girerek tuvalete goturduler beni ölüyorum sandim. oglum da covid temasli idi negatif cikmisti ama emin olamadik ben covid mi oldum diye hastaneye gittik. parol serum taktilar covid negatif ciktim. bu sabah da vücut agrim gecti. bu hamileligimde bir daha tetanoz asisi olmayı düşünmüyorum. ustune bir de kalp krizi gecirir gibi reflu agrisi başladı. 2 saat onunla ugrastim nexium ictim, gaviscon ictim gecmedi en son midemdeki her seyi cikardim rahatladı.
10 gun duzenli nexium icicem. insallah faydasi olur dayanilir gibi değil yanma hissetmiyorum kalp agrisi
Dedim aslında ama 34 de gireceksin dedi bnde anlamadım cnm neden böyle yapiyo doktorOlsun doktoruna kasılman olduğunu söyle yine de öyle illa 34 de gireceksin diye birşey yok. Her şeye hazırlıklı olmak lazım ikiz gebelik tedbirli olmak lazım
evet aşıdan oldu o aksam basladi 36 saat falan sürdü agridan inledim sürekli. ben de zamanini kaçırdığım icin bu hamileliğimde ilk dozum buydu. ikinciyi olmicam ararlarsa hastanelik oldum gecen dozda dicem. aslinda internette yazana göre 5 sene icinde olduysan bi daha gerek yok e bizim 2 doz var zaten israrla onlari saymadilar hatta o asilarimin yazili oldugu karti yirtti ebeÇok geçmiş olsun canım aşıdan dolayı mı oldu sence. Tek doz mu oldun tetenoz aşısını? Ben de ikinciyi kaçırdım aramadılar ben de unuttum 30 dan sonra olmuyormuş galiba tek dozla kaldım umarım birşey olmaz. Tekrar çok geçmiş olsun bağışıklığımız çok zayıf malesef.
Çok ilginç ya neden böyle keskin konuşuyorlar anlayamıyorum. Neler olabileceğini kim bilebilir ? Kısalman falan yoktur anlıyorum ne güzel ama yine de böyle kestirip atmaları sinir bozucu.Dedim aslında ama 34 de gireceksin dedi bnde anlamadım cnm neden böyle yapiyo doktor
Ben de 21.haftada ilk dozu oldum kör olasıca bir hafta mahvetti beni kolum kalbime kadar ağrıyordu sırtım boynum falan… Biontech bu kadar yapmadı. O yüzden 2.dozu yaptırmayı hiç düşünmüyorum zaten tetanoz böyle tarlada köyde evde falan doğuranlar için anladığım kadarıylaevet aşıdan oldu o aksam basladi 36 saat falan sürdü agridan inledim sürekli. ben de zamanini kaçırdığım icin bu hamileliğimde ilk dozum buydu. ikinciyi olmicam ararlarsa hastanelik oldum gecen dozda dicem. aslinda internette yazana göre 5 sene icinde olduysan bi daha gerek yok e bizim 2 doz var zaten israrla onlari saymadilar hatta o asilarimin yazili oldugu karti yirtti ebe
Gunü gecti artik olamam umarım birşey olmaz geçen hafta gittim ellerinde aşı yoktu pek de umurlarında değildi tek doz yeter herhalde ben de ne yapayım bu saatten sonra.evet aşıdan oldu o aksam basladi 36 saat falan sürdü agridan inledim sürekli. ben de zamanini kaçırdığım icin bu hamileliğimde ilk dozum buydu. ikinciyi olmicam ararlarsa hastanelik oldum gecen dozda dicem. aslinda internette yazana göre 5 sene icinde olduysan bi daha gerek yok e bizim 2 doz var zaten israrla onlari saymadilar hatta o asilarimin yazili oldugu karti yirtti ebe
Düzenli natye girmen çok güzel sorunsuz geçer inşallah kontrollerinGeçen hafta başladık öyle karar verdi salı günü gidicem tekrar
Ne güzel 34. Haftadasın maşallah umarım hepimiz görürüz o haftalarıDüzenli natye girmen çok güzel sorunsuz geçer inşallah kontrollerin
Amin inşallah darısı 37lereNe güzel 34. Haftadasın maşallah umarım hepimiz görürüz o haftaları
Nasil bir ukalalik o, nasil yirtiyor asi kartini!! Cok kizdimevet aşıdan oldu o aksam basladi 36 saat falan sürdü agridan inledim sürekli. ben de zamanini kaçırdığım icin bu hamileliğimde ilk dozum buydu. ikinciyi olmicam ararlarsa hastanelik oldum gecen dozda dicem. aslinda internette yazana göre 5 sene icinde olduysan bi daha gerek yok e bizim 2 doz var zaten israrla onlari saymadilar hatta o asilarimin yazili oldugu karti yirtti ebe