• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Kuzum benim cok sevindim masallah prenseslere hep boyle guzel haberler al 🧿🥰 eger nihal hanim bakacaksa cok dogru demis canim benim bende 13.30 gittim 17.00 gibi bitti ki kalplarini tam goremedim ertesi gunde cagirdi bi 2 saatte oyle surdu yani bebisler hareketli olduklarindan zor oluyor bakmak o gun cok baktik diyebilirsin yani 🤣 guzel sonuclar al canim ins 🤲🏻😍
Aynen kuzum nıhal hanım, bizim normal muayeneler de uzun sürüyor, saollsun herseyı acılıyor tek tek☺️ mola falan veriyor mu pekı? Kadın da yorulur

Sen nasılsın, cıktınız mı hastaneden?

Sağol canım benim. Dinleniyorum geldiğimden beri. İkizlere hamile olmak iki katı da endişe demekmiş. Allah beterinden esirgesin. Bir sonraki randevuya kadar aksilik olmazsa hiç bir şey yapmamayı düşünüyorum bakalım. Senin de bir an önce düzelir inşallah ve Güzel güzel büyür bebekler☺️💜💜
Amin kuzum benim hepimizin bebislerini allahim korusun ins sag saglim dogsunlar ins 🤲🏻 aynen dinlen canim cidden ikiz tasimak zor hani agrim yok diyip kendjne gene yuklenme gene dikkat et ben pek etmedim ama tabikide nasip bazendr ins guzel seyler olsun diyelim 🤲🏻🥰💚

Aynen kuzum nıhal hanım, bizim normal muayeneler de uzun sürüyor, saollsun herseyı acılıyor tek tek☺️ mola falan veriyor mu pekı? Kadın da yorulur
Veriyor canim benim bende bi 30 dakka verdi sonra bide 15 dakka yani kadina da acidim o zaman dusun yani 🤣 ama sanirim bizim dr bebeklere bakmayi seviyorlar 🤭

Sen nasılsın, cıktınız mı hastaneden?
Yok canim benim suan hastanedeyim gene rahim agzimda uzama yok ama kisalmada hafifda sancim var emre bey gene riske girmeyelim dedi bemde iyi olalimda kalalim dedik bakalim ne olacagiz belli degil hic rabbim hayirlisini versin ins 🤲🏻🤗

Veriyor canim benim bende bi 30 dakka verdi sonra bide 15 dakka yani kadina da acidim o zaman dusun yani 🤣 ama sanirim bizim dr bebeklere bakmayi seviyorlar 🤭
Yanı evet kadının kolu uyusur, 4 saat sırt ustu yatmakta kolay deıl, tok karna gıderım artık, acıkırım da 🙈🤣
Yok canim benim suan hastanedeyim gene rahim agzimda uzama yok ama kisalmada hafifda sancim var emre bey gene riske girmeyelim dedi bemde iyi olalimda kalalim dedik bakalim ne olacagiz belli degil hic rabbim hayirlisini versin ins 🤲🏻🤗
Ne tedavisi uygulanıyor suan pekı?

Yanı evet kadının kolu uyusur, 4 saat sırt ustu yatmakta kolay deıl, tok karna gıderım artık, acıkırım da 🙈🤣

Ne tedavisi uygulanıyor suan pekı?
Tabi canim benim birseyler ye hatta cok az daha olsa cikolata ye bebekler cok hareketsizde olmasin 😊 kuzum progeston fitil 3 kere basladik magnezyum iki kere bide nidicard veriyorlardi ama bugun vermediler sanirim sanci durumumu anlamak icin herhalde oyle karar verecekler tam bende bilmiyorim 🤷🏻‍♀️

Tabi canim benim birseyler ye hatta cok az daha olsa cikolata ye bebekler cok hareketsizde olmasin 😊 kuzum progeston fitil 3 kere basladik magnezyum iki kere bide nidicard veriyorlardi ama bugun vermediler sanirim sanci durumumu anlamak icin herhalde oyle karar verecekler tam bende bilmiyorim 🤷🏻‍♀️
Tamam canım, cikolata 2 yıldır Hıc yemedim ama yerım o gun🥰
Magnezyum ben de kullanıyorum 10 gundur, nidicard ilk kez duydum, onu bılmıyorum, ılac tedavisi olmasa eve grcerdın, evde yatardın

Selam kızlar, bız de bugun kontrole gittik, heyet raporu da aldık, kızlar kıpır kıprdı, iyilerdi cok sukur ❤️ ikisinin kilosu da aynı cıktı, ne eksik ne fazla 122 gr olmuslar ❤️🥰 20.haftada detaylı olacak 4 saate yakın sürer dedı, mola verırırz herhalde di mi arada 😅
4 saat miiiii ay benim iyi bakılmadı mı acaba 45 dk sürdü:)

Son durumun nedir canim

4 saat miiiii ay benim iyi bakılmadı mı acaba 45 dk sürdü:)
Yok canım benim de 1 saat sürdü herşeye baktım dedi izmirde çok bilinen iyi bir perinatologa gittim prof zaten. Baya da inceledi. Kimisinin eli hızlı oluyor bence. Tecrübe ve cihaz da önemli. Bu arada bebeğin pozisyonuna hareketine de bağlı mesela beni ikiz deyince daha erken çağırdı 2 saat ayırmıştı uzun sürer diye ama heryerini gördü bebişler hareketliydi döndükçe heryerine baktı. Beklediğimden kısa sürdü herşeyi de gördük bu çok iyi dedi. Olsa olsa 2 saat olurdu heralde 4 saat orda dursam hem açlıktan ölürdüm hem altıma yapardım (bastırıp duruyor çünkü) hem de heryerim ağrırdı heralde 😅

Haftalardır bakmıyordum ben bu gruba herkes 20 Li haftalara gelmiş ne güzel ben 2022 yi görmeden doğuracağım kesinleşti 😬 37 gibi alırız dedi doktorum size tavsiyem hiç bir iş yapmayın rahim ağzı kısalanlarda tek çare progestan proluton başka türlü ikizler başlı yaptığı için kısalıyor ben 17. Haftaya kafar her gün kalmadan progestan oldum sonrasında da haftalık proluton a döndük ve hep dinlendim
Benim haftam 30 a girdim ama ben hiç dinlenmiyorum ya yanlış mı yapıyorum acaba🤷‍♀️ yarın kontrolüm var bakalım umarım bir sorun yoktur. Sen başı çekeceksin demekki doğumda sağlıkla gelsinler inşallah 😊🙏🙏

Son durumun nedir canim
Canim benim rahim agzim sabah dr baktiginda ayniydi uzamamis ama kisalmamista dedi nidicard biraktirdi sanci durumuma bakmak icin ama suana kadar iki nst sanci cikti o yuzden geri baslatilacak galiba sonrasinda ne olacak bende bilmiyorum hastanedemi yatarim yoksa eve cikartilirmiyim bilmiyorum hic canim bekliyorum bende

Tamam canım, cikolata 2 yıldır Hıc yemedim ama yerım o gun🥰
Magnezyum ben de kullanıyorum 10 gundur, nidicard ilk kez duydum, onu bılmıyorum, ılac tedavisi olmasa eve grcerdın, evde yatardın
Az ye kuzum cok yeme genede az hareketli olurlarsa daha iyi gorur ins 🤲🏻 nidicard tansiyon ilaciymis ama bizlerde sanci durdurucu olarak veriliyor acikcasi o ilaci evde de icebilirim ama emre bey rahim agzim iyice kisalacakmi diye bekliyor tam bilmiyorum bekliyorum bende bakalim ne olacak hayirlisi olsun diyelim 🤗

Benim haftam 30 a girdim ama ben hiç dinlenmiyorum ya yanlış mı yapıyorum acaba🤷‍♀️ yarın kontrolüm var bakalım umarım bir sorun yoktur. Sen başı çekeceksin demekki doğumda sağlıkla gelsinler inşallah 😊🙏🙏
İnşallah sağlıkla doğarlarda ya 26 ya kadar bende öyleydim böbreğime stant takıldıktan sonra sürekli idrar yolu enfeksiyonu oldum oda ağrıyı tetikledi 30 da ciğer geliştirici oldum şuan da nidilatla tutcaz 36-37 ye kadar riske atmamak ve kilo almaları adına hep yatıyorum şuan zaten daha kıymetli hiç bişey yok hayatım da geri kalan işleri doğum sonrasına erteledim sağlıkla gelsinler yeter yoksa yatmaktan bende çok sıkıldım ☺️☺️

Az ye kuzum cok yeme genede az hareketli olurlarsa daha iyi gorur ins 🤲🏻 nidicard tansiyon ilaciymis ama bizlerde sanci durdurucu olarak veriliyor acikcasi o ilaci evde de icebilirim ama emre bey rahim agzim iyice kisalacakmi diye bekliyor tam bilmiyorum bekliyorum bende bakalim ne olacak hayirlisi olsun diyelim 🤗
Bunu da ögrenmiş oldum, ınsallah tekrar uzar da evine gidersin rahatca, bugun nıhal hanım 37.haftsda ıkız dogurttum dedı, ınsallah darısı bizlere olsun🥰

Yok canım benim de 1 saat sürdü herşeye baktım dedi izmirde çok bilinen iyi bir perinatologa gittim prof zaten. Baya da inceledi. Kimisinin eli hızlı oluyor bence. Tecrübe ve cihaz da önemli. Bu arada bebeğin pozisyonuna hareketine de bağlı mesela beni ikiz deyince daha erken çağırdı 2 saat ayırmıştı uzun sürer diye ama heryerini gördü bebişler hareketliydi döndükçe heryerine baktı. Beklediğimden kısa sürdü herşeyi de gördük bu çok iyi dedi. Olsa olsa 2 saat olurdu heralde 4 saat orda dursam hem açlıktan ölürdüm hem altıma yapardım (bastırıp duruyor çünkü) hem de heryerim ağrırdı heralde 😅
Haklısın, en ıyı doktor sızinkidir. Bizim doktor da perinatolog ama nasıl perinatolog kımbılır.. Neyse bu konuda tartısmıcam.. Herkese saglıklı doğumlar diliyorum..

Bunu da ögrenmiş oldum, ınsallah tekrar uzar da evine gidersin rahatca, bugun nıhal hanım 37.haftsda ıkız dogurttum dedı, ınsallah darısı bizlere olsun🥰
Ins canim benim ins hayirlisiyla uzarda evimde rahat rahat dinlenir guzel haftalarda dogum yaparim 🤲🏻 vallq masallah oyle doguran cok ne diyelim ins bizede olur o haftalar ama bolca sende dikkat er hazir heyette aldin dinlen zorlama yorma kendini kuzum 🤗

Back