• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Ah super bunlari hic dusunmemistim ben sabah ac kaldim isyerinde ne yesem diye bulamadim 😅 eve zor dustum dur bunu alim 😍
Ama düzenli kahvaltı et kuzu öyle olmazkiii evde yeterince bari yumurta haşla ye protein bunu araöğünde yersin süt ve süt ürünleri yemende çok önemli beyaz ekmek tüketme tambuğday sandviç ekmekler var evde yap hazırla işyerinde yiyebilirsin

Kuzu iftara kadar iyiydim ama yedikten sonra çok fena oldum yani bilmiyorum açıkcası ne desem yalan olur doktora danışıcam bi çok tutmak istiyorum ramazanda ama son aylar olduğu için de arafta kaldım😑
Tansiyonun düşüyor işte iyi gelmiyo sana oruç kuzu bence tutma

Ama düzenli kahvaltı et kuzu öyle olmazkiii evde yeterince bari yumurta haşla ye protein bunu araöğünde yersin süt ve süt ürünleri yemende çok önemli beyaz ekmek tüketme tambuğday sandviç ekmekler var evde yap hazırla işyerinde yiyebilirsin
Bugun ilk gundu ayak uyduramadim ama yapcam insallah cicegim 😍
Cok tesekkur ederim duzene koyarsam sorun olmaz bir aya kan vercem

• Muhteşem
Reactions: Jou
Kızlar bir şey soracagim, hamile tayti alıp memnun kalanlar varsa nerden aldıklarını yazarlar mi acaba?

Bugün pentide denedim çok kötüydü coraptan hallice tayt, yumuşacık bacak kısımları, zerre gram toparlamiyor. Tamam toparlayici aramıyoruz da bu kadar da yumuşak olmaz herhalde yani.
Lcwde de beden yoktu deneyemedim🤷‍♀️

Kızlar bir şey soracagim, hamile tayti alıp memnun kalanlar varsa nerden aldıklarını yazarlar mi acaba?

Bugün pentide denedim çok kötüydü coraptan hallice tayt, yumuşacık bacak kısımları, zerre gram toparlamiyor. Tamam toparlayici aramıyoruz da bu kadar da yumuşak olmaz herhalde yani.
Ben defactodan aldım ama çok çok iyi değil orta bence. Ama bacak hatlarımı belli ediyor diz kapağımı falan

Ben defactodan aldım ama öyle aman aman bir şey bekleme, birde hamile termal tayt aldım o cok sıcak tutuyor. 1 beden büyük aldım şuan bol geliyor ama ilerisi için ideal. Evde giyiyorum.
Fitil taytlar var güzel toparlıyor ama hamile için yok malesef :/

Lcw netten ya da baska şubeden bakabilirsin.2 yıl önce iki tane almıştım. Defalarca yıkadım defalarca giydim ne diz yaptı ne kendini saldı ne de rengi soldu.

Canımın içleri benim ağrım hala geçmedi.Çatım ağrıyor resmen ayakta durdukça.Doktora da gitmedim.Eşime kızdım babamla git ben mesaiye gidicem dediği için.Kp ile kadın doğumcuda ne işim var benim.3 gündür dinmedi ise gitmek lazım sanırım artık.

A.s. bende de oluyor 3 gündür ara ara.
Anladım canım biraz internette baktım normalmiş yani olabilir bişey oyle
Kız nesi çok ben 10 kilo aldım 6 çok iyi valla siz böyle diyince ben başımı nerelere vuram😂
Canım sen sen üç hafta ondesin benim sana yetişmiyceğimin karantisi yok geçe bilirimde hiç belli olmaz benim umudum doğuma en fazla 77ile gitmek yani 12 kilo almak ama bu gidişle 80leri gecicem😩😩

Canımın içleri benim ağrım hala geçmedi.Çatım ağrıyor resmen ayakta durdukça.Doktora da gitmedim.Eşime kızdım babamla git ben mesaiye gidicem dediği için.Kp ile kadın doğumcuda ne işim var benim.3 gündür dinmedi ise gitmek lazım sanırım artık.
Geçmiş olsun canım inşallah önemli bişey yoktur nasıl bir ağrı

Çoçuğunuza sınır koyma 1 ve 2
Uyku (Eren Kaya)
Geliştiren anne baba (doğan cücel oğlu)
Mükemmel aile yoktur

Aldigim kitaplar bunlar 1 ve 3. Siradakiler Hariç diğer ikisini okudum. Şuan sınır koymayı okuyorum ama dediğiniz gibi zar zor günde bi kaç sayfa anca okuyabiliyorum. Ya sıkılıp bırakıyorum ya da elime aldığım gibi ağırlaşıyorum uykum geliyo :)
Geliştiren anne baba da o kadar övdüler bana cok sıkıcı geldi.

Back
X