• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Vajinamın içine bıçak sokup çıkarıyorlar gibi bir ağrı aşağı kısımda.Az yuakrıda da hissediyorum.Ama regl agrısı kasık ağrısı gibi vs değil.
Hmm anldim canım sen yenide git bence inşallah önemli bişey değildir bendede biraz ayakta kalınca sağ kasığımda yirtilcakmis gibi ağrı oluyor

Canımın içleri benim ağrım hala geçmedi.Çatım ağrıyor resmen ayakta durdukça.Doktora da gitmedim.Eşime kızdım babamla git ben mesaiye gidicem dediği için.Kp ile kadın doğumcuda ne işim var benim.3 gündür dinmedi ise gitmek lazım sanırım artık.
Bence de git nolur nolmaz tedbirini alırsın erkenden

Doktorlar yok diyor zaten.Ve son aylar tıbbi olarak da sakıncalı kuzu.
Yani izin veren doktor görmedim zaten😄
Anladım canım biraz internette baktım normalmiş yani olabilir bişey oyle

Canım sen sen üç hafta ondesin benim sana yetişmiyceğimin karantisi yok geçe bilirimde hiç belli olmaz benim umudum doğuma en fazla 77ile gitmek yani 12 kilo almak ama bu gidişle 80leri gecicem😩😩
Yok kuzu bence iyisin yani ideal almışsın ben de umarım daha gazla almadan kapatırım

Canımın içleri benim ağrım hala geçmedi.Çatım ağrıyor resmen ayakta durdukça.Doktora da gitmedim.Eşime kızdım babamla git ben mesaiye gidicem dediği için.Kp ile kadın doğumcuda ne işim var benim.3 gündür dinmedi ise gitmek lazım sanırım artık.
Magnezyum alıyor musun? Acaba biraz rahatlatır mı seni? Bencede git riske atma, gerekirse tek git ☹️

Yani izin veren doktor görmedim zaten😄

Yok kuzu bence iyisin yani ideal almışsın ben de umarım daha gazla almadan kapatırım
Bilmiyorum inşallah normaldir ilk kızımda son üç ayda çok hızlı aldım o yüzden bu aylarda fazla almamayı hedefliyordum

Kuzu iftara kadar iyiydim ama yedikten sonra çok fena oldum yani bilmiyorum açıkcası ne desem yalan olur doktora danışıcam bi çok tutmak istiyorum ramazanda ama son aylar olduğu için de arafta kaldım😑
Bende tutmayı çok istiyorum inşallah tutabiliriz kötü oldum derken canım nasıl oldu anlatirmisin bende geçen gün tuttum dediğin gibi gün içinde çok iyidim hiç bişey yoktu iftardan bir yarım saat sonra baş dönmesi bayılma hissi geldi tansiyonum ölçtüm normaldi kan şekerim düşüyor çıktı bişey oldu zannedersem bende bu hafta doktora sorcam bakalım ne diycek

😁günaydın güzel annişler :süslü:20. haftalar bitiyor cok şükür :KK49:ayy ben bi an önce doğurmak istiyorum hergün bi tarafım ağrıyor o_Odoğum en güzeli ya 🤩 acılar sancılar bi tarafa o kavuşma herşeyi unutturuyor :anne:
Bendeee sırf şu mide bulantısından kurtulmak için
Doğuma 10 haftamız kalmış kızlar :cry:
Az dimi🙈
Bal damlıyor ağzınızdan😁
Kızlar sizede çok çabuk geçmiş gibi gelmiyormu ya surda doğuma 2.5ay gibi bişey kaldi 😳🤰🏻🤰🏻
Yok bana gelmedi yaa 2,5 senedir hamile gibiyim🥺

Merhaba hala Aysel hanımda mısınız ? Memnun musunuz acaba
Merhaba canım evet hâlâ ona devam ediyorum ve çok memnunum. Onda doğum yapanlar da çok memnun. Hatta oradaki ebe dedi ki bi daha hamile kalsam ya aysel hanımda yada nihan hanımda doğururum
Canımcım çok geçmiş olsun. Bence bekleme. Bazen açılma falan olabiliyor Allah muhafaza. Erken önlem iyidir. Haberdar et bizi lütfen

Ihmal etme bitanem neolur neolmazz hoşver git kp le yapcak birşey yok olan çocuğa olur böyle edersen😪

Kızlar bugün doktora gittim
27+2 deyim
Kilosu 965 boyu 35 gram dedi
Bana azmış gibi geldi
Sizce az mı Doktor normal olduğunu söylüyor
Çevrede 27. Haftada olup kilosu 1000 gr altında olan hiç görmedim
Ben 26 haftalıkken gitim 950 dedi bana gr bence normal haftasına göre iyi gidiyoruzz🥰

Back
X