- 5 Mart 2021
- 5.922
- 8.775
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #113.921
Ay nasıl düştüm hayal gibi halaAaaa aman dikkat etay baya da olmuş haa cinsiyete bişey dedi mi doktor kız ya da erkeğe benziyor diye
Tecrübeliyiz sanki bilmiyoruz hemen alışverişe gitcez deseydinAy nasıl düştüm hayal gibi halaHamileliği geç öğrenince hızlı geçmiş gibi oldu Cinsiyeti biz sormadık doktor sona doğru cinsiyet için çok erken dedi. Gidişata göre kıza benziyor ama kesin değil alış veriş vs yapmayın diye sürekli tembihledi
Panik yaptı sanırımTecrübeliyiz sanki bilmiyoruz hemen alışverişe gitcez deseydin
VallaPanik yaptı sanırım2. gelen ilkten kalanların çoğunu giyecek halbuki
İkincilerin kaderi böyle
Ooooo kimleri görüyoruzkizlarrr nasilsiniz
canım iyiyim ya benim telefonum kırılmıştı mail adresimi bir türlü bulamadım sifreleri unutmuşum yeni telefon alınca pek ugrasmadim eşimde geçen telefonu yaptırmış ordan girebildim artık maile ozledim sizi vallaOoooo kimleri görüyoruznasılsın canım bebişler nasıl
minnaklar iyi teyzesi ufaklık büyüdü bile ama Kadir beni çok uğraştırıyor yaOoooo kimleri görüyoruznasılsın canım bebişler nasıl
Bende özlüyorum eski günleri artık kimse yok sessiz buralarcanım iyiyim ya benim telefonum kırılmıştı mail adresimi bir türlü bulamadım sifreleri unutmuşum yeni telefon alınca pek ugrasmadim eşimde geçen telefonu yaptırmış ordan girebildim artık maile ozledim sizi valla
Yaaa maşallah yaşına girdi miminnaklar iyi teyzesi ufaklık büyüdü bile ama Kadir beni çok uğraştırıyor ya
İyiyim seni sormalı sen nasılsınnnkizlarrr nasilsiniz
Oyşşşş tiplere bak maşallahhhminnaklar iyi teyzesi ufaklık büyüdü bile ama Kadir beni çok uğraştırıyor ya
farkettim ya keşke bı wp grubu kursaydik hiç kopmazdikBende özlüyorum eski günleri artık kimse yok sessiz buralar
saol teyzesiOyşşşş tiplere bak maşallahhh
bende iyiyim çok şükür tatlım vallahi hep aklimdaydiniz ama maille kayıt olmustun telefon kirilinca herşey gitti Allah'tan eşim cocuklar oynasın diye yaptırmış öyle acabildimİyiyim seni sormalı sen nasılsınnnşükür birileri yazdı
13 aylık olduk bile teyzesi evet ya aşırı hareketli çok haylaz ve hala tam konusmuyor pskloga goturucem bakalımYaaa maşallah yaşına girdi mihareketli mi hala Kadir bey
O da yasak iştefarkettim ya keşke bı wp grubu kursaydik hiç kopmazdik
Maşallah yaa kocaman olmuş13 aylık olduk bile teyzesi evet ya aşırı hareketli çok haylaz ve hala tam konusmuyor pskloga goturucem bakalım
hadi ya üzüldüm bunaO da yasak işte