- 5 Mart 2021
- 5.812
- 8.705
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #113.901
haha eveettt kızım 03haziran oğlumda 13haziranSenin 2. Bebişte hazirandı dimi
tabi tabiiKızzz dedimki tek çocuğum emsin bir daha nerde emecek
Muhteşemhaha eveettt kızım 03haziran oğlumda 13haziran
Bi 2-2,5 senede bu emse pörsürüm garitabi tabii
sende öyle denk getirirsij kıaz insallahhMuhteşem
allah kolaylığını verir kuzum kocan evdeyse işin kolay yoksa cok zor benimki buhafta akşamdan geceye kadar işte ve benim pertim çıktı ikisine birden bakmak çok zor desteksizBi 2-2,5 senede bu emse pörsürüm gari
İnşallah kuzum.. Bizim iş itibari ile eşim şehirler arası ilçeler arası gidiyor hemen hemen haftanın 6 günü sabah erken gidip akşam geç dönüyor. Sadece Aralıktan Marta kadar biraz daha rahat oluyor iş.. Yazın hiç söylemeyeyimallah kolaylığını verir kuzum kocan evdeyse işin kolay yoksa cok zor benimki buhafta akşamdan geceye kadar işte ve benim pertim çıktı ikisine birden bakmak çok zor desteksizkocam kızımla ilgilenirken ben oğlan la ilgilenip uyutuyodum rahst rahat kızçe geliyo annneeeeeee bagırıyoorr ve oğlan uyanıyo hadi uyut uyutabilsen sonra kocamsız çokzor ailem dahil kimsem yok hepsi 2.t 3 saatlik yolumda şehirdışı
yok canım nere vermek uçmuş fiyatlar krese bile vermem çok zor yanii keske olsa sosyal hayatı olurdu hep bizi görüyor hep evde bilmiyorum üzülüyorum bazen kızımaİnşallah kuzum.. Bizim iş itibari ile eşim şehirler arası ilçeler arası gidiyor hemen hemen haftanın 6 günü sabah erken gidip akşam geç dönüyor. Sadece Aralıktan Marta kadar biraz daha rahat oluyor iş.. Yazın hiç söylemeyeyimAllah inşallah kolaylığını verir hepimize. Almira yı kreşe vermeyi düşünüyor musun?
Anladım kuzum.. Daha fiyatları öğrenmedim ama arkadaş kurumsal bir yere gönderiyor kızı 1 sene önceden ödemeye başladılar 18bin gibi bir şey ödüyorlar her ay sanırım. Seneye baharda ya da yazın bende mecburiyetten kışa doğru tekrar işe başlayacağım için başlatmak zorundayım kreşe.. Bakalım küçüğe nasıl bir formül bulucamyok canım nere vermek uçmuş fiyatlar krese bile vermem çok zor yanii keske olsa sosyal hayatı olurdu hep bizi görüyor hep evde bilmiyorum üzülüyorum bazen kızıma
bu 2ci bebe plansız oldu galiba kuzum yaAnladım kuzum.. Daha fiyatları öğrenmedim ama arkadaş kurumsal bir yere gönderiyor kızı 1 sene önceden ödemeye başladılar 18bin gibi bir şey ödüyorlar her ay sanırım. Seneye baharda ya da yazın bende mecburiyetten kışa doğru tekrar işe başlayacağım için başlatmak zorundayım kreşe.. Bakalım küçüğe nasıl bir formül bulucam
Ahahah düşünmüyordum o kadar plansızbu 2ci bebe plansız oldu galiba kuzum yaben çalışmış olsam ayda 18bin i ben verirdim ama şartlar öyle bazen uymuyor ne yazıkki
kendine harcaman yokAhahah düşünmüyordum o kadar plansız2. Bebek içinde bakıcı olursa tek kreş parası olmayacak benim maaş bebelere olacak sanırım
Sigortaya primine talim artıkkendine harcaman yok
hahaha evettSigortaya primine talim artık