canım sandığım kadar yorucu değil. Yeni doğanın bir geceleri uykusuzluk acısından sıkıntısı oluyor, yoksa gün içinde zaten emip paso uyuyor.
Iki çocuklu olunca en büyük problemin ikisini de gözetim altında tutabilmek adına iki kardeşi yalnız birakamamak oluyor. Hem henüz çok ufak oldukları icin hem de bilinçsiz oldukları için isteyerek veya istemeyerek kardeşlerine zarar verebilir çünkü. Onun için de tekerlekli anne yanı beşigi şimdilik işimi görüyor, bir şey yapacaksam ya oglumu yatagiyla birlikte pesimden getiriyorum ya da kizima birlikte yapmayi teklif ediyorum.
Onun dışında şuanki tek korkum bebeğime hastalık vs bulaşmaması diyebilirim. Kızim dışarı gezmesine çok meraklı ve ben de bebek gelince kızımı bu konuda sınırlamak istemedim açıkçası; babasıyla boyna ora benim bura benim geziyorlar fink fink
öyle iki çocugu birinden ayrı tutmakta çok mümkün olmuyor tabi. "Kızım suratından öpme kafasindan öp, suratına dokunma" gibi tüm uyarılarımıza rağmen şap şup kardeşini ağzından öpüyor, bir sn öncesinde ağzında olan elleriyle çocuğun suratına dokunuyor fln. Anlık şeyler olduğu için müdahale de edemiyorsun tabi. Bir de devamli yapma, etme, uzak dur diyerek bebekle aralarına kıskançlık sokmak istemiyorum tabi ki. O yüzden de boyna tepelerinde baykuş gibi onları gözetliyorum
Tüm bunlar dışında her şey güzel gidiyor maaşallah şimdilik