2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
çok garip cidden allah kurtarmış sıkıntısız anlatmışsın çok şükür
Sağol canım. Doktorumla karşılaştım bgn hastanede, bebek tekmeleriyle parcalamis olabilir mi diye sordum. Bebegin yapabileceği türden bir şey değildi, plesenta arkadan ayrılmış dedi. Allah kurtarmış dedigin gibi 🙏

Arkadaşlar tüp bebek tedavisi ile ikizlere hamileyim 11. Haftalıkken yani geçen hafta kanamam oldu hemen acile gittim sonra sabahı doktorumada gittim bi kaç gün sonra başka doktorada gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok dediler ben günde 5 tane progestan fitil ve 3 günde bir promester iğne vuruyorum zaten ilaç kullanıyorsun yapacak bir şey yok deyip eve yolladılar düşük olacaksa olacak dediler 1 hafta koyu kırmızı koyu kahverengi kanama oluyordu pazartesi gece bu kanama sulu şekilde yoğun kırmızıya döndü doktora gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok ilaçlarına devam deyip eve yolladı ama kanamam durmuyor bebeklerimi kaybedeceğim diye çok korkuyorum

Arkadaşlar tüp bebek tedavisi ile ikizlere hamileyim 11. Haftalıkken yani geçen hafta kanamam oldu hemen acile gittim sonra sabahı doktorumada gittim bi kaç gün sonra başka doktorada gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok dediler ben günde 5 tane progestan fitil ve 3 günde bir promester iğne vuruyorum zaten ilaç kullanıyorsun yapacak bir şey yok deyip eve yolladılar düşük olacaksa olacak dediler 1 hafta koyu kırmızı koyu kahverengi kanama oluyordu pazartesi gece bu kanama sulu şekilde yoğun kırmızıya döndü doktora gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok ilaçlarına devam deyip eve yolladı ama kanamam durmuyor bebeklerimi kaybedeceğim diye çok korkuyorum
Çok geçmiş olsun. Ben iki gebeliğimin ikisinde de kanama problemi yaşadım, doktorlar doğru söylüyorlar. Eğer problemli bir gebelikse ne yaparsan yap rahim onu bir şekilde atıyor ama değilse zaten problem olmuyor. Umarım bir sorun yaşamazsınız ve bebeklerinize kavuşursunuz. Hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun ✨

Çok geçmiş olsun. Ben iki gebeliğimin ikisinde de kanama problemi yaşadım, doktorlar doğru söylüyorlar. Eğer problemli bir gebelikse ne yaparsan yap rahim onu bir şekilde atıyor ama değilse zaten problem olmuyor. Umarım bir sorun yaşamazsınız ve bebeklerinize kavuşursunuz. Hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun ✨️çok teşekkür ederim

Çok geçmiş olsun. Ben iki gebeliğimin ikisinde de kanama problemi yaşadım, doktorlar doğru söylüyorlar. Eğer problemli bir gebelikse ne yaparsan yap rahim onu bir şekilde atıyor ama değilse zaten problem olmuyor. Umarım bir sorun yaşamazsınız ve bebeklerinize kavuşursunuz. Hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun ✨
Çok teşekkür ederim inşallah tez zamanda kanamam durur hamileliğim sağlıklı şekilde devam eder sağlıkla kucağıma alırım Amin

Arkadaşlar tüp bebek tedavisi ile ikizlere hamileyim 11. Haftalıkken yani 12 gün önce kanamam oldu hemen acile gittim sonra sabahı doktorumada gittim bi kaç gün sonra başka doktorada gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok dediler ben günde 5 tane progestan fitil ve 3 günde bir promester iğne vuruyorum zaten ilaç kullanıyorsun yapacak bir şey yok deyip eve yolladılar düşük olacaksa olacak dediler 1 hafta koyu kırmızı koyu kahverengi kanama oluyordu pazartesi gece bu kanama sulu şekilde yoğun kırmızıya döndü doktora gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok ilaçlarına devam deyip eve yolladı ama kanamam durmuyor bebeklerimi kaybedeceğim diye çok korkuyorum

Arkadaşlar tüp bebek tedavisi ile ikizlere hamileyim 11. Haftalıkken yani 12 gün önce kanamam oldu hemen acile gittim sonra sabahı doktorumada gittim bi kaç gün sonra başka doktorada gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok dediler ben günde 5 tane progestan fitil ve 3 günde bir promester iğne vuruyorum zaten ilaç kullanıyorsun yapacak bir şey yok deyip eve yolladılar düşük olacaksa olacak dediler 1 hafta koyu kırmızı koyu kahverengi kanama oluyordu pazartesi gece bu kanama sulu şekilde yoğun kırmızıya döndü doktora gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok ilaçlarına devam deyip eve yolladı ama kanamam durmuyor bebeklerimi kaybedeceğim diye çok korkuyorum
Merhaba buraya 3.kez yazışınız. Bu kadar kasmayın rahat olur stres de iyi değil

Heeeyy milllett nasilsiniz 🙋‍♀️ Sade frappe Sade frappe nasıl gidiyor bebeyle , Jou Jou jouuuuu senin nasıl gidiyor sweetgirlcandy sweetgirlcandy basganimmm senin yeme sureci nasil gidiyor kizz ben weefood un karadut ozunu aldim verdim benim bebeme istahi biraz acildi ben sok
Ben diyom sana al al 6.aydan beri 😂😂 ama sürekli kullanınca etkisi azalıyor. Ahsenin kabızlığa iyi geliyordu o. Sonradan hiç etki etmemeye başladı. İştah açıyor ve bağışıklığı güçlendiriyor. İştah için veriyorsan 1 ay verip sonra ara ara ver yoksa etkisi azalıyormuş dediğim gibi. Wefood iyi ya ahsen onun dışında sevmedi. Hastalık dönemi de veriyorum ben ağız boğaz yarasına iyi geliyor.

Bu arada yeme konusu da eskiye göre şükür iyi. Ama böyle iştahlı bi çocuk değil. Yani illa bişeyler yaparak yiyor. Tv, tablette oyun vs bunlar gibi. Bide başka bir yerdeysek ya da biri bizdeyse hiç yemek istemiyor yabancı görünce 😂 ama takmamayı öğrendim eskidendi çok kasıyordum kendimi. Şimdi acıkınca yer diyorum. Ama asla acıktım demiyor o ayrı 😂 tabi çok çok şükür eskiye göre

X