- 25 Ekim 2021
- 3.677
- 3.951
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #113.541
Cok yorgunum kuzum ya ite kaka gidiyoruz sen nasilsin yaklastimi dogum1mrw canım.nasıl gidiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok yorgunum kuzum ya ite kaka gidiyoruz sen nasilsin yaklastimi dogum1mrw canım.nasıl gidiyor
Ayyy evett yaaa neler bekliyor beni bilmiyorummCok yorgunum kuzum ya ite kaka gidiyoruz sen nasilsin yaklastimi dogum
AYyy valla tek duam kıskanmasin insallah seni benim en buyuk sorunum o.Ayyy evett yaaa neler bekliyor beni bilmiyorumm
Dimiii kıskandımı hepAYyy valla tek duam kıskanmasin insallah seni benim en buyuk sorunum o.
Evet ya hala kıskaniyor okadar istemiyorkiDimiii kıskandımı hep
Benimki bebekleri çok severr görunc ehep cici yapıyo insallahh bunuda severEvet ya hala kıskaniyor okadar istemiyorki
Insallah canim benimkide oyle kardesi disindaki bebekleri cok seviyorBenimki bebekleri çok severr görunc ehep cici yapıyo insallahh bunuda sever
Beni çok fena gerilim bekliyoreeeeInsallah canim benimkide oyle kardesi disindaki bebekleri cok seviyor
Allah yardimcin olsun bacim cok zor ama çok guzel valla 7 aylik olduk bile biz zaman cabuk geciyor esim bebek ozliycem diyip duruyorBeni çok fena gerilim bekliyoreeee
Eşinin ağzına carp birtaneee kolay sanıyo doğurmakAllah yardimcin olsun bacim cok zor ama çok guzel valla 7 aylik olduk bile biz zaman cabuk geciyor esim bebek ozliycem diyip duruyor
Jou nasıl gidiyor 2024 baslıgında takip edemiyorum seni. Kaçıncı haftadasın ? Ben 33+2 oldum ay bir an önce dogurmak istiyorum. Simdi her seyi bildigim icin o kadar gerginim ki bası dogurcam yaaaaEşinin ağzına carp birtaneee kolay sanıyo doğurmak
Bile bile gidiyoruzz doğumaa ondan hahahaJou nasıl gidiyor 2024 baslıgında takip edemiyorum seni. Kaçıncı haftadasın ? Ben 33+2 oldum ay bir an önce dogurmak istiyorum. Simdi her seyi bildigim icin o kadar gerginim ki bası dogurcam yaaaa
oaa okadar oldun mu kızzzBile bile gidiyoruzz doğumaa ondan hahaha
Bende 34+5 13 hazirana doğum
Guno bebeğimm yenimi geldinoaa okadar oldun mu kızzz
ya giremiyorum artik benim cadiyla ugrasmaktan napam krizleri bitmiyor ki :)Guno bebeğimm yenimi geldin
Bitermiiii daha sabah kremi almis heryerine sürmüşya giremiyorum artik benim cadiyla ugrasmaktan napam krizleri bitmiyor ki :)
Bitermiiii daha sabah kremi almis heryerine sürmüş
Benimkide oyle kucukodayla yatak odam kapalı ordan banyoyada giriyo erkek fırlaması gibi daha peşinden gidemiyorum eskisi gibiohhh aferin ona :)) benim ki bütün odaları dağıtıyor eline bir şey geçmesin toplamaktan canım çıktı vallahi