- 29 Temmuz 2023
- 1.080
- 4.276
- 37
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #113.561
Kızlar ham kakao hangi marka kullanıyorsunuz sweetgirlcandy sen araştırmassindir:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Wefood aldım daha bugünKızlar ham kakao hangi marka kullanıyorsunuz sweetgirlcandy sen araştırmassindir:)
Wefood aldım daha bugün
VallaHissettim demek ki :)))
Of of hem de nasıl. Çocuğum melek gibiydi aşırı hareketi vardı sadece ağlaması vs yoktu. Şimdi affedersin ota b.ka ağlıyor. Ağlamasa bağırıyor kendini yırtıyor. Resmen şoklar içindeyim. İnatlaşmamaya çalışıyorum ama bazen mecbur kalıyorum olmayacak şeyler yapıyor istiyor2 yaş sendromunu dibine kadar yaşayan var mı? Bu sıralar dediğim dedik fena haldeyiz bazen sizin nasıl bebeler?
Aynen bizimki de istediği olmayınca ağlama krizi neye ağladığını unutup sonra tekrar başa sarıyoruz geçici bi süre kendimi avutuyorumOf of hem de nasıl. Çocuğum melek gibiydi aşırı hareketi vardı sadece ağlaması vs yoktu. Şimdi affedersin ota b.ka ağlıyor. Ağlamasa bağırıyor kendini yırtıyor. Resmen şoklar içindeyim. İnatlaşmamaya çalışıyorum ama bazen mecbur kalıyorum olmayacak şeyler yapıyor istiyor
İnşallah çabucak geçer valla çok zormuşAynen bizimki de istediği olmayınca ağlama krizi neye ağladığını unutup sonra tekrar başa sarıyoruz geçici bi süre kendimi avutuyorum
Ben dibin dibini yasiyorum inanki ahh ahh asla memnun olmuyoruz hiçbirşeyden2 yaş sendromunu dibine kadar yaşayan var mı? Bu sıralar dediğim dedik fena haldeyiz bazen sizin nasıl bebeler?
Maalesef bazı zamanlar çok zor umarım hemen geçer bu huyları yaBen dibin dibini yasiyorum inanki ahh ahh asla memnun olmuyoruz hiçbirşeyden
Ahh Napemm canım çok zor agirlaştım iç dikislerim ağrıyo çok hareket edinceJou naptın canım kaç haftalıksın
Ay canım sona yaklaştın artık hayırlısı ile biticek hepsiii. Benim bulantılarım ve koku hassasiyetim had safha da ya onla uğraşıyorum bendeAhh Napemm canım çok zor agirlaştım iç dikislerim ağrıyo çok hareket edince
Ama 13hazirana kesin ameliyata giriyorum sabah sen nasılsın
Ayy bulantı çok berbat ya ben kızımı pohlu bezini değişirken bile ne zorlanıyodum maske takıyodum resmenAy canım sona yaklaştın artık hayırlısı ile biticek hepsiii. Benim bulantılarım ve koku hassasiyetim had safha da ya onla uğraşıyorum bende
Aaaaaaaaaaaaa hiç demediiiiiiiiiiiiiiiBu arada Lamiyaa da hamileymiş
Bende eskiden aklımda kalmış onun doğum hikayesini okurken çok rahat gelmişti dedim kesin 2. Yada 3. Çocuk hahahahah bi bakayım dedim kim var hamile diye onu gördümAaaaaaaaaaaaa hiç demediiiiiiiiiiiiiii
Heeee doğuruyoruzz beaaaBende eskiden aklımda kalmış onun doğum hikayesini okurken çok rahat gelmişti dedim kesin 2. Yada 3. Çocuk hahahahah bi bakayım dedim kim var hamile diye onu gördüm
Valla bu grubun maşallahı var hepimizi tebrik ediyorumHeeee doğuruyoruzz beaaa
Cesaret gelliyor hepimizeValla bu grubun maşallahı var hepimizi tebrik ediyorum