- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #50.681
Kuzu ağrım olduğunda bir de covid olduğumda hast. gittiğimde bağladılar.Bir sıkıntı yoksa bağlamıyorlar zaten 34 den önce. Kız çok merak ediyorsan sancım var kasığımda de bağlasınlarOy maşallahkız bu nst ye topikte çoğu kişiyi bağladılar acaba neye göre bağlamadılar bana hiç bişey de demedi gerçi
Canım haftada 1 mutlaka ıspanak ye yoğurt mayala kaşar ve muz bence çok etkili bunlar kefir bideAynen canım benim şekerim hiç 200 olmadı ama baya dikkat ettim bu gün doktor bence sen diyet yapma dedi tabii diyetisyen Jinekologu dikkat et dedi. Ben de eve gelip börek yapıp yedim valla… tamam sağlıklı beslenicem ama o kadar dikkat etmicem artık çünkü bebeğim beslenemiyor doktorlarda net bir şey söylemiyor. Plasenta kireçlenmesi, plasenta previa, rahim ağzı kısalığı, gebelik şekeri hamilelikle ilgili hangi hastalık varsa çıkıyor bıktım artık
Çok geçmiş olsun canım, Allah beterinden korusun boşver. Sen yine de börek poğaçadan uzak dur ama yemişken faydalı şeyler ye, en azından beyaz undan yapılmamış seyler tercih et. Misal kepekli ekmeginden sandiviç yapıp yiyorum ben icine domates, kaşar, salatalık basıpAynen canım benim şekerim hiç 200 olmadı ama baya dikkat ettim bu gün doktor bence sen diyet yapma dedi tabii diyetisyen Jinekologu dikkat et dedi. Ben de eve gelip börek yapıp yedim valla… tamam sağlıklı beslenicem ama o kadar dikkat etmicem artık çünkü bebeğim beslenemiyor doktorlarda net bir şey söylemiyor. Plasenta kireçlenmesi, plasenta previa, rahim ağzı kısalığı, gebelik şekeri hamilelikle ilgili hangi hastalık varsa çıkıyor bıktım artık
Merak ediyorum valla ne yalan söyliyimKuzu ağrım olduğunda bir de covid olduğumda hast. gittiğimde bağladılar.Bir sıkıntı yoksa bağlamıyorlar zaten 34 den önce. Kız çok merak ediyorsan sancım var kasığımda de bağlasınlar
Beni de dün bağladılar da çok gereksizdi ya. Aynı yatmaktan her yerim ağrıdı. Bir de hemşire sürekli sancı ağrı var mı dedi korktum sancı çıkıyor sandım nst deKuzu ağrım olduğunda bir de covid olduğumda hast. gittiğimde bağladılar.Bir sıkıntı yoksa bağlamıyorlar zaten 34 den önce. Kız çok merak ediyorsan sancım var kasığımda de bağlasınlar
Evet, ücret değişmiyor demiş. Zaten doğuma yakın zamanda geliyormuş doktorlar sanırım, artık o saatten sonra akış nasıl ilerlerse ilerler :) normal dogumda doktora "ben kesi istemiyorum" diye belirttigin taktir de doktor cok mecbur kalmadigi taktir de kesmiyormuş diye duymuştum. Yoksa süreden tasarruf atıyormuş kesiği hemen. Ama ben müdahale etmem muhtemelen zaten belden aşagı uyuşuk olacağı için keser diker, acısı da sonradan çıkar. Şimdi kesmeyin mesmeyin diye olaya girsem doktorun benden iyisini mi biliyorsun tribine girmesi çok muhtemel, hiç havayı kirletmeye gerek yok o saatten sonra napıyosa yapsın artıkDoktorun normal ve sezaryen arasında alacağı ücret değişmiyordur muhtemelen o yüzden normal ilerlerse normal yapar35.haftaya bişey kalmadı zaten şurda umarım kolay sağlıklı sekilde doğum yaparız ben ikisinide düşününce ikisindede kesi ve dikiş olacak ikiside en az 1 hafta alıcak kendine gelme süresi diye tahmin ediyorum o yüzden hiç bişey düşünmüyorum şu ara. Düzelicez inş be
Aynen çok sıkıcı. Nefes de alamıyosun ağzında maske var birde.Birşey çıkmadı değil mi?Beni de dün bağladılar da çok gereksizdi ya. Aynı yatmaktan her yerim ağrıdı. Bir de hemşire sürekli sancı ağrı var mı dedi korktum sancı çıkıyor sandım nst de
Ay evet en son açtım maskeyi tansiyonum düştü bide aşırı sıcaktı hastane. Yok yok çıkmadı gayet iyi dedi doktor daAynen çok sıkıcı. Nefes de alamıyosun ağzında maske var birde.Birşey çıkmadı değil mi?
Öyle gerçekten. Sizin nasıl gidiyor peki, son durumunuz nedir?
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzSon bilgi herhangi bir komplikasyon gelişmezse yarın öğlen kesin giriyorum doğuma bu arda şarıl şarıl suyum da gelmeye devam ediyor ne su varmış ya. Birde nişan geldiği zaman en kahverengi yada pembemsi okuyor sanıyordum bileyim baya şeffaf bir akıntı geldi
Maşallah barekallah arkadaşım sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin mevlam32+5 günlük hamileyim canım doktorumuz biraz iri Bi bebek dedi eşim 170 bende 170 im ama amcamız uzun ve aşırı iri 6 buçuk kilo doğmuş ona çektiğini düşünüyoruz
Çok şükür.2 hafta sonramı gideceksin tekrar?Ay evet en son açtım maskeyi tansiyonum düştü bide aşırı sıcaktı hastane. Yok yok çıkmadı gayet iyi dedi doktor da
EvetÇok şükür.2 hafta sonramı gideceksin tekrar?
Bende az hareket edince ayaklarım şişiyorYürürken ellerim ayaklarım şişmeye başladı
O kadar sıcakki ellerim falan yaşlı neneler gibihim
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz
Kağan kocatepe bir videosunda keseden iki kova su boşalttıklarını söylemisti
Kız seni de bebek uyutmayacak biz uyuyamıyorken sen doğurdun diye mışıl mışıl uyuyacağını mı sandınYa ama sizle daha çok şikayet edecektik uyuyamıyoruz diye falan ee ben şimdi napcam yaw
Evet akışa bırakmak lazım sonuçta doğum kadının doğasında olan normal bi süreç.Evet, ücret değişmiyor demiş. Zaten doğuma yakın zamanda geliyormuş doktorlar sanırım, artık o saatten sonra akış nasıl ilerlerse ilerler :) normal dogumda doktora "ben kesi istemiyorum" diye belirttigin taktir de doktor cok mecbur kalmadigi taktir de kesmiyormuş diye duymuştum. Yoksa süreden tasarruf atıyormuş kesiği hemen. Ama ben müdahale etmem muhtemelen zaten belden aşagı uyuşuk olacağı için keser diker, acısı da sonradan çıkar. Şimdi kesmeyin mesmeyin diye olaya girsem doktorun benden iyisini mi biliyorsun tribine girmesi çok muhtemel, hiç havayı kirletmeye gerek yok o saatten sonra napıyosa yapsın artıkbazen annemi düşünüyorum da kadın beni evde "tek" başına doğurmuş, öyle ki ebe sadece kordonumu kesmeye yetişebilmiş. Ebe kadın evde benim kundak bezimi bulamadiğı için orda pis midir temiz midir bilinmez bir paspasa sarıvermiş. Öyle de kaos bir ortam bizim her seyimiz tam olduğu halde bu kadar telaş yapıyoruz valla. Netice de öyle de böyle de gelecek bebelerimiz inşallah. Yeter ki kendileri için en sağlıklı olacak şekilde dünyaya gelsinler
Uyuycağını mı düşünüyorsun tatlı kızYa ama sizle daha çok şikayet edecektik uyuyamıyoruz diye falan ee ben şimdi napcam yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?