Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İşte benim geçen sefer 1 haftada 500 gr almıştı şimdi 3 haftada 300 olunca bi şaşırdım yoksa haftasıyla uyumlu ama neden azaldığı kafama takıldı gerçi bu bir ayda çok sıkıntı yaşadım önceki gibi dikkat etmedim beslenmeme ona bağlıyorum
Canım biberonları makinaya atma deterjan işliyor içine emzik kısmı özellikle elde yıkıyorum ben.İlk kullanımda kaynatman gerekiyor. 2 ay sürekli kaynatarak kullanmıştım.
Kızlar sabah erken alınacaktı. Şimdi ikizleri olan 16 haftalık bir kadın geldi. Hemoroidi var diye sen git sıcak suya otur açılması olmuş kese dışarıda ayaklar gözüküyor. Acil onu aldılar ben öğlene kaldım
Kızlar sabah erken alınacaktı. Şimdi ikizleri olan 16 haftalık bir kadın geldi. Hemoroidi var diye sen git sıcak suya otur açılması olmuş kese dışarıda ayaklar gözüküyor. Acil onu aldılar ben öğlene kaldım
Aramızda 1 hafta var gibi doktor 3 hafta önce bana Nisan sonu gibi dönmesini bekleriz demişti. Bazı bebişler inatçı oluyormuş ama daha var ya dönme ihtimali bence vardır
Normal doğum odalarında çatal oluyor kuzum illaki kullanılıyordur diye düşünüyorum. Tabi benim gördüğüm oda daha büyüktü. Dolaplar bebeğin tartıldığı masa vs biraz geniş bir yerdi
Aramızda 1 hafta var gibi doktor 3 hafta önce bana Nisan sonu gibi dönmesini bekleriz demişti. Bazı bebişler inatçı oluyormuş ama daha var ya dönme ihtimali bence vardır
Normal doğum odalarında çatal oluyor kuzum illaki kullanılıyordur diye düşünüyorum. Tabi benim gördüğüm oda daha büyüktü. Dolaplar bebeğin tartıldığı masa vs biraz geniş bir yerdi