- 26 Şubat 2019
- 4.644
- 6.768
- 158
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #50.341
Evet çok popüler bir çöp kovası buAyyy incesine kadar düşünülmüş resmen bebelereodasına çop kova bile var bez için eşimle onu almayı düşünüyoruzz e bebekten bundan
Inşaallahh indirim gelir ya bigün onu bekliyorum
Eki Görüntüle 3052219
Sezaryenden sonra gene ayni acıyı çekicen kızlar farkermiyormu acabaaBanada annem sezeryan diyor bende herkes yapıyor Allahın izniyle denemek istiyorum.
Oooooo süperrr kızzz birinsanın ablası olmalı yaaaEvet çok popüler bir çöp kovası buherkes bundan alıyor bebek odasına, kokuyu dışarıya vermiyor diye çok övüyolar. Ablam vakti zamanında almış, şimdi bana verecek bedavaya geldi benim kova
Beni de anlamadığım bir şekilde sezaryena yönlendirmeye çalışıyor çevremBanada annem sezeryan diyor bende herkes yapıyor Allahın izniyle denemek istiyorum.
Aynen çoğu şey bedavaya geldi benim; beşik, yan yatak, ana kucağı, reflu yatağı, akülü bebek arabası, emzirme yastığı...Oooooo süperrr kızzz birinsanın ablası olmalı yaaa
Benimde çevremde herkes yani sezaryen de olabilirsin nolacak diyorlar ben normal doğurdum yine 1 hafta yattım oturamadım acıdan diyorlarBeni de anlamadığım bir şekilde sezaryena yönlendirmeye çalışıyor çevremdüne kadar sezaryeni öcü gösterirken şimdi sezaryen güzellemeleri yapıyolar anlamış değilim
Millet bir alem, kırmızı dersin beyaz derlerBeni de anlamadığım bir şekilde sezaryena yönlendirmeye çalışıyor çevremdüne kadar sezaryeni öcü gösterirken şimdi sezaryen güzellemeleri yapıyolar anlamış değilim
Vallaha tam masrafsızzz süperrrAynen çoğu şey bedavaya geldi benim; beşik, yan yatak, ana kucağı, reflu yatağı, akülü bebek arabası, emzirme yastığı...
Benimki normal doğuma uygunmuş şuan ama gıcıklık yapıp dönmez inşallahBenimki de sırtını dönmüş heralde bu sefer hiç yoktu yüz
Valla oldum eşimde olduOlsun sağlıklı olsunama insan gıcık olmuyorda değil ben murphyden çok etkilendim akşam valiz hazırlıcam
Benim ki nin kafası hep rahimde yani 3 aydı yüz göremiyoruz bi kere yarım gördükBenimki pozisyon degisti sanirim yine
Ay Murphy once inşallah altıma kaçırmışımdır mesajını okudum sonra gerçekten suyun geldiğini gördüm uyanır uyanmaz, çok heyecanlandım
Sağlıcakla kavuşasınız inşallah canim
Nasıl ki herkesin hamileliği kişiselse doğumu da öyle bence. Biri normali zor atlatır, diğeri sezaryeni başkası tam tersi... o yüzden şahsen ben akışına bıraktım kendimi. Bebek ve doktorum karar versin istiyorum. Kulağım etrafımdaki herkese kapalıBenimde çevremde herkes yani sezaryen de olabilirsin nolacak diyorlar ben normal doğurdum yine 1 hafta yattım oturamadım acıdan diyorlar
Beni de bağlamadı. Iki hafta sonra 33 (ultrasona göre 34) oluyorum, o zaman nst'ye bağlayacagız dedi.Kızlar beni nst ye bağlamadı bu arada bende sormadım
Aynen canm benim doktorum kararı bana bıraktı bilmiyorum ben o yüzdenNasıl ki herkesin hamileliği kişiselse doğumu da öyle bence. Biri normali zor atlatır, diğeri sezaryeni başkası tam tersi... o yüzden şahsen ben akışına bıraktım kendimi. Bebek ve doktorum karar versin istiyorum. Kulağım etrafımdaki herkese kapalı
Ne guzell işteeee ayagı aşagıda olsaydı görurdün ebeniniiBenimki normal doğuma uygunmuş şuan ama gıcıklık yapıp dönmez inşallahbenimde kuzu ya resmen göstermiyo
Valla oldum eşimde oldu
Benim ki nin kafası hep rahimde yani 3 aydı yüz göremiyoruz bi kere yarım gördük
Benide bağlamadı sanırım bidahaki sefere olurrKızlar beni nst ye bağlamadı bu arada bende sormadım
Yok doğumun zorluğunu kolaylığını bilmiyorum ama acaba bel fıtığını etkilemesi açısından dedim canımDoktoruma söyledim 1 hafta önce kontrolüm vardı kararı biraz bana bıraktı aslında ve benim doktorum sezaryene karşı Bi doktorda değil istersen yaparız dedi ama ben tam karar veremiyorum sadecezor normal doğum yapanlar kesinlikle sezaryen ol diyorlar, sezaryen olanlar sonuna kadar normal doğumu dene diyorlar
Sezeryan oldum ilkinde epiduraldi ve çok şükür hiç sıkıntı yaşamadım tabi ilk bir hafta hareket kısıtlı oluyo ama normal doğum olup dikiş atılınca da aynı sıkıntıyı çekebiliyorsun. Bi de normal diye zorlayıp sancıyı çekip sonunda yine sezeryan olan var. Aslında kişiden kişiye değişiyor ama bn şükür sorun yaşamadımSezaryenden sonra gene ayni acıyı çekicen kızlar farkermiyormu acabaasweetgirlcandy
Aynen canm onu bende düşünüyorum hani zorlar mı acaba diyeYok doğumun zorluğunu kolaylığını bilmiyorum ama acaba bel fıtığını etkilemesi açısından dedim canım
Ayyyçok güzelll kuzuuuuSezeryan oldum ilkinde epiduraldi ve çok şükür hiç sıkıntı yaşamadım tabi ilk bir hafta hareket kısıtlı oluyo ama normal doğum olup dikiş atılınca da aynı sıkıntıyı çekebiliyorsun. Bi de normal diye zorlayıp sancıyı çekip sonunda yine sezeryan olan var. Aslında kişiden kişiye değişiyor ama bn şükür sorun yaşamadım
Benimde ya sağlıcakla alsın kucağına minnoş kızınıAhahaayyy valla aklım hep murphyde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?