- 2 Ağustos 2013
- 35.591
- 109.325
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #50.321
Benimki de sırtını dönmüş heralde bu sefer hiç yoktu yüzGittim kuzular göstermedi yüzünü moralim bozuk hiç bir gittiğimde göstermiyo şuanda doğum pozisyonundaymış yani
Kafa rahimde neyseki sağlığı yerinde tek tesellim
Olsun sağlıklı olsunGittim kuzular göstermedi yüzünü moralim bozuk hiç bir gittiğimde göstermiyo şuanda doğum pozisyonundaymış yani
Kafa rahimde neyseki sağlığı yerinde tek tesellim
Gözün Aydın canım. Kalsiyum için peynir fln da mı hiç yemiyor musun .Evet ben geldim 33+0 randevum vardı bugün.
2180 gr olmuşuz. Her şeyi çok iyi suyu falan dedi. Yüzü tersti hiç göremedik çok kısa sürdü bu sefer kontrol
Ve benim dana kız yan yatmaktan vazgeçip dikelmişkafa yukarda ayaklar aşağıda. Demek ki kaç gündür yürürken baskı ondan oluyormuş idrarım var gibi de oluyor sürekli zaten ondan
Doktora giderken eşime dedim ben sezeryan istiyorum diycem dedim ama diyemedimDoktorum ters ama doğuma kadar döner %99 u dönüyor. Dönmezse ameliyat dedi ben hiç sesimi çıkarmadım
Sonra nst ye bağlandım. Çok sıkıcı ve her yerim ağrıdı sabit yatmaktan. Onda da normal çıktı sorun yok.
Kalsiyum alamıyorum süt, yoğurt pek yiyemiyorum takviye verseniz dedim. Tavsiye etmiyorum kalsiyumun dışardan alınmasını. Sadece süt yoğurt değil kalsiyum alınır başka şeylerden de. Bir de mideyi rahatsız eder dedi. Bende tamam dedim
Maşallah barekallahEvet ben geldim 33+0 randevum vardı bugün.
2180 gr olmuşuz. Her şeyi çok iyi suyu falan dedi. Yüzü tersti hiç göremedik çok kısa sürdü bu sefer kontrol
Ve benim dana kız yan yatmaktan vazgeçip dikelmişkafa yukarda ayaklar aşağıda. Demek ki kaç gündür yürürken baskı ondan oluyormuş idrarım var gibi de oluyor sürekli zaten ondan
Doktora giderken eşime dedim ben sezeryan istiyorum diycem dedim ama diyemedimDoktorum ters ama doğuma kadar döner %99 u dönüyor. Dönmezse ameliyat dedi ben hiç sesimi çıkarmadım
Sonra nst ye bağlandım. Çok sıkıcı ve her yerim ağrıdı sabit yatmaktan. Onda da normal çıktı sorun yok.
Kalsiyum alamıyorum süt, yoğurt pek yiyemiyorum takviye verseniz dedim. Tavsiye etmiyorum kalsiyumun dışardan alınmasını. Sadece süt yoğurt değil kalsiyum alınır başka şeylerden de. Bir de mideyi rahatsız eder dedi. Bende tamam dedim
Ay inanır mısın bende doktora giderken arabada bildiğin alttan sancı falan oldu garip garip şeylerOlsun sağlıklı olsunama insan gıcık olmuyorda değil ben murphyden çok etkilendim akşam valiz hazırlıcam
Teşekkür ederimGözün Aydın canım. Kalsiyum için peynir fln da mı hiç yemiyor musun .
Ya bende kendimi gaza getiriyorum ama yine de bilemiyorum her türlü korkuyorumMaşallah barekallahben bugün bir arladaşımla konuştum cesaret aldım. Bence normali denemeliyiz kızlar eğer olmazsa tabiki sezeryan.
Allah'ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canm güzel haberlerini bekliyoruz inşallahOnca yaşanmışlıklar beni bu hale getirdi valla
Amin amin çok saol canım inş sağlıkla gelsin minik
Sorma ya anası gibi nisan ayında gelmeye karar verdi minik
Vardı kuzum dikiş atılmıştı yatıyordum
Yok canım doktor geldi şimdi ciğer geliştirici yaptıkları için bir kaç gün bekletmek istiyorlar ama durum hiç belli değil akşam bile doğuma alabiliriz dedi
Saol canım çok saol
Yaaa çok tatlısınız bildirimleri görünce ne kadar heyecanlı olduğunuzu anlıyorum :))
Amin canım çok saol
Bana hediye geldi canım alırsan poşetini dolaptan muadilini al çok uyguba geliyorAyyy incesine kadar düşünülmüş resmen bebelereodasına çop kova bile var bez için eşimle onu almayı düşünüyoruzz e bebekten bundan
Inşaallahh indirim gelir ya bigün onu bekliyorum
Eki Görüntüle 3052219
AhahaAy inanır mısın bende doktora giderken arabada bildiğin alttan sancı falan oldu garip garip şeylerpsikolojik olarak sanırım
Ayran iç canımTeşekkür ederim
Peynir yiyorum. Ama süt ve yoğurt neredeyse sıfır
Benimki pozisyon degisti sanirim yineKız benimde hıçkırık sol kasığımda atıyor ay inşallah doğru pozisyondadır
Kızlar hastanedeyim gelene kadar üstüm başım su gibi olduciğer geliştirici yaptılar. Şimdi ilaçlarla biraz idare etmeye çalışıyorlar her an sezeryana alınabilirim. Dün akşam kan sulandırıcı yapmıştım ondan sanırım bekletiyorlar.
O zmn peynire yüklen canım. Süt bnde içemiyorum ama sırf içebilmek için her ikindi vaktinde bir bardak sütün içine azıcık çay kaşığı ucuyla Türk kahvesi atıp kokusunu aldım diye içiyorum . Yoğurt bnde de yok onu da arada ayran gibi yapıp ancaTeşekkür ederim
Peynir yiyorum. Ama süt ve yoğurt neredeyse sıfır
Bende senin gibiyim ve benim annem de sezaryena teşvik edecek şeyler söylüyorYa bende kendimi gaza getiriyorum ama yine de bilemiyorum her türlü korkuyorumannemde sezeryan diyor sancıyı çekme diyor
Ay canım o zaman normal doğurma fıtıgı zorlayabilirsin fakat sezeryan da da belden yapılan iğnenin etkisi olabilir en iyisi doktoruna bu durumu söyle o en iyi kararı verecektir zatenBende senin gibiyim ve benim annem de sezaryena teşvik edecek şeyler söylüyorsanırım ben planlı sezaryen isteyeceğim zaten belimde fıtık da var
Doktoruma söyledim 1 hafta önce kontrolüm vardı kararı biraz bana bıraktı aslında ve benim doktorum sezaryene karşı Bi doktorda değil istersen yaparız dedi ama ben tam karar veremiyorum sadeceAy canım o zaman normal doğurma fıtıgı zorlayabilirsin fakat sezeryan da da belden yapılan iğnenin etkisi olabilir en iyisi doktoruna bu durumu söyle o en iyi kararı verecektir zaten
Poşeti koroplasttan normal olsa olmazmı illaki onun içindemi ayrı almamız gerekkBana hediye geldi canım alırsan poşetini dolaptan muadilini al çok uyguba geliyor
Oo kesinn kuzu yaaa baya güzel yorumlar varr bide inşaallahh ederler indirimmAyyy Şubat indirimlerinde fiyatı iyidi (180 TL) kuzum ben o zaman almıştım. Hepimizin illaki kaçırdığı bir şeyler varçoğu kişi memnun bu üründen..
Banada annem sezeryan diyor bende herkes yapıyor Allahın izniyle denemek istiyorum.Ya bende kendimi gaza getiriyorum ama yine de bilemiyorum her türlü korkuyorumannemde sezeryan diyor sancıyı çekme diyor
Okudum şimdi maşallah herşey yolundaymış çok sevindimRandevum vardı nst ye falan bağlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?