- 2 Ağustos 2013
- 35.576
- 109.247
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #49.941
Çarşamba kontrolüm var orda soruyum gidince. Terliyor da olabilirim çünkü daha çok hareket edince oluyor dikkat ettim deAyyy bende magnosite geçince rahatladım valla canım çok şükür
Öncelikle geçmiş olsun. Arkadaşların da dediği gibi içinizi ferah tutun ultrason ne kadar doğru olabilir ki... sağ salim doğacak Allahın izniyle
Bence git doktora canım az az amniyon sıvısı kaçağı olabiliyor. Mutlaka git bence
Oh bee çok şükür güzel haber aldık
Heeeep güzel haberler alalım amim
Uzun süredir bende aynı durumdayım. Sağa sola dönmek işkence gibi resmen. Özellikle sola zor dönüyorumİyi gidiyor ama son 2 gündür geceleri pek uyuyamıyorum. Sağa dön sola dön karnım çok sertlesiyor ama normal galiba sona yaklaşıyoruz :)
Evett sırt üstü bazen anlamadığım uykuda yatmış oluyorum maaleseffEvet sırt üstü de yatıyorum pek onerilmiyor ama nasıl yatacağımı şaştım bende son haftalar zor geçiyor
Evett canomm bende bilmiyorum amaa birşey olsa fazla fazla gelirdi illaki o mantıken ediyorumAman ya her şeyden korkuyoruz bilmediğimize
Aynen heralde öyle olurEvett canomm bende bilmiyorum amaa birşey olsa fazla fazla gelirdi illaki o mantıken ediyorum
Oyle öyle çok şükür herşey yolundaAynen heralde öyle olur
Sen niye uyumadın bugünOyle öyle çok şükür herşey yolunda
Benim baş aşağı duruyor canım ayağı sol karın üst bölgemdeCanım hamilelikte öyle kan falan el kesilse neolurkii bende kesmistim 3 ay once
Tovbee tövvbee tövbeeee
Çok geçmiş olsun bitanemm allahımm o hastaneden güzel haberlerle çıkarsın inşaallahh
Iştee aynı bende o durumdayımm kuzu bugün baya baya kramp ve ağrı yaşadımm ama hissediyordum kızçe yaptığını benimde ayağı aşşağılardaa dönmüş ilk zamanda kafası aşsağıdaydı ve kramp giriyo bianda bi ahh diyorum resmenn aynısını yaşıyoruzz
Hem de nasıl@
O toplanma normal canım doğuma hazırlık yapıyorlar,yalnız dakika olarak düzenli kasılma ve toplanma oluyorsa karnında bunu önemsemeliyiz mutlaka
İnşallah sonucunuz temiz çıkar,Rabbım içinizi ferahlatsın korktuğunuzu yaşatmasın,sağlıkla kavusursunuz inşallah bebeğinize
Çok sevindim ay yerim o minik ayağını
İyi oldu ama gittiğin için rahatlamıştır
Evet baktılar akıntım var demiştimAçıklık var mı diye alttan muayene ettiler ki
Ay nasıl bakıyorlar ben tedirginim o konuda çekiniyorum daEvet baktılar akıntım var demiştim
Canım valla ben de çok utandım biraz da canım yandı normalde acı eşiğim yüksektir ama kuruluk vardı belki ondandır, çatala çıktım açıverdim vallahiAy nasıl bakıyorlar ben tedirginim o konuda çekiniyorum da
Off o çatal zaten ayrı bi olay benceCanım valla ben de çok utandım biraz da canım yandı normalde acı eşiğim yüksektir ama kuruluk vardı belki ondandır, çatala çıktım açıverdim vallahi
Kendini sıkmadığın sürece sıkıntı yok bence ben biraz kastım kuruluktan ötürü, bir de utanma eşlik edinceOff o çatal zaten ayrı bi olay bencehiç alttan muayene olmadım ben ondan bilmediğim bişeyden korkuyorum
Sırf bu yüzden bile normal doğum yapamam diyorumKendini sıkmadığın sürece sıkıntı yok bence ben biraz kastım kuruluktan ötürü, bir de utanma eşlik edince
Bi de benBen henüz almadım
Kartı patlatmışım
Eşim İndirim bitmeden kartı öderse 5 numara alacağım 2 paket
Gerçi sırf ben almayayım diye ödemez şimdi
Daha doğmadan 5 numarayı alanda bir ben varım sanırım ya
5 numaranın kolisinde 108 adet var 2 kutu alayım diyordum6 almayın canım.Kızım 2 yaşına girecek temmuzda yazın tuvalet eğitimi vereceğim 5 numara bayağı götürür bizi.Ama Prima Premium Care için diyorum.
Oh Allah bereket versinBozdurmayacağımız bir kısım altınımız var. Esnaf bir arkadaşımın yerine güne girdim. 15 günde bir 1 gram alıyorum. Bana kasımda sıra gelecek. En sona aldım bilerek. 24 tane gelecek ordan. Onlar hiç yokmuş gibi davranacağız mesela. Ama bu aldıklarımızı zaten alışveriş için biriktiriyorduk, o yüzden sırası geldikçe bozdurduk. Ha çok iyi karımız oldu şükür. Ataları 3200 ile 3800 arası fiyatlarla almıştık, 6300 den bozdurduk mesela.
B
Güzel günlerde kullansın kızımızBebeği olan arkadaşlar 3 ve 4 ağırlıklı alın dedi bize onlara ağırlık verdik. Benim kızım iri bebek olacak bir de anladığımız kadarı ile. 32+4 de 2530 gr çıktı.O yüzden küçük numara az aldık, 3,4, ve 5 e ağırlık verdik. 1 paket de 6 lı aldık.
Bizim seninle tahmini doğum tarihimizde aynıymışBi de ben
Merhaba, geçen 60'lılardan 1 (2-4 kilo) ve 2 (4-8 kilo) numara olmak üzere iki paket prima premium care aldık biz de. Yendi doğanlar çabuk büyüyor dedikleri için de biraz ikilem de kaldım; acaba 1 numara yerine 3'ünü mı alsak biz de. Sanirim 4 kilonun altinda dogmadiklari taktir de 2 numarayi kullanabiliyorlar. 4 kilo ve üzerinde doğduğun da elde kalma ihtimali var sanki. 1 numara almak için bebeğin kilosunun biraz daha netleşmesini mi beklesem acaba? Bilemedim6 almayın canım.Kızım 2 yaşına girecek temmuzda yazın tuvalet eğitimi vereceğim 5 numara bayağı götürür bizi.Ama Prima Premium Care için diyorum.
Prima çok pişik yapan bir bez değil gerçi, özellikle de premium care. Ama yine de deneyip karar verin bence çok stoklamayin. Bebeklerin işi belli olmuyor, cildi tepki verirse elinizde kalmasın.Merhaba, geçen 60'lılardan 1 (2-4 kilo) ve 2 (4-8 kilo) numara olmak üzere iki paket prima premium care aldık biz de. Yendi doğanlar çabuk büyüyor dedikleri için de biraz ikilem de kaldım; acaba 1 numara yerine 3'ünü mı alsak biz de. Sanirim 4 kilonun altinda dogmadiklari taktir de 2 numarayi kullanabiliyorlar. 4 kilo ve üzerinde doğduğun da elde kalma ihtimali var sanki. 1 numara almak için bebeğin kilosunun biraz daha netleşmesini mi beklesem acaba? Bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?