- 25 Ağustos 2019
- 61.098
- 114.012
- 698
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #49.881
Canım hamilelikte öyle kan falan el kesilse neolurkii bende kesmistim 3 ay onceÇok derin bir kesik olmadığı için meşgul etmek istemedim canım ya inşallah sandığım kadar ufak bir şeydir ve sıkıntı olmaz ,sağ ol
Tovbee tövvbee tövbeeeeKız öyle deme bende öyle diyordum ortanca da harbiden doğurdum. Kızlar hepimiz de agirlastik artık zorlanıyoruz bir an önce kucağımıza almak istiyoruz fakat daha erken. Bu dönemde dogarsa evet yaşama olasılığı yüksek ama solunum vs sıkıntılar olabiliyor çoğu zaman. Küvez süreci de gerçekten az da kalsa Çok yıpratıcı. 1 ay daha kimse doğurmasın oturun oturduğunuz yerde
Çok geçmiş olsun bitanemm allahımm o hastaneden güzel haberlerle çıkarsın inşaallahhHerkese merhabalar
Daha önce de yazmıştım buraya
13. Haftada gittiğim kontrolde bebeğimin böbreklerinden birinde büyüme olduğunu söyledi doktorum ama çok önemli değil doğduğunda takibe alınır genelde kendiliğinden geçiyor zaten özellikle erkek bebeklerde daha yaygın olduğunu belirtti.
Daha sonra 22. Haftada detaylı ultrasona girdiğimde perinatolog tek arter ven olduğunu, bebeğin beslenmesinin kısıtlı olduğunu bu sebeple gelişimde gerilik olabileceğini söyledi. 31. Haftada kendi doktoruma bebeğin kol ve bacağının 3 hafta geriden geldiğini tekrar bir perinatologla görüşmem gerektiğini söyledi. Ertesi gün hemen perinatoloğa gittim aynı şeyleri söyledi ve bu 3 durumun down sendromlu bebek belirtisi olabileceğini söyledi ve amniyosentez önerdi. Bugün amniyosentez verdim. Erken sonuç 4-5 gün içinde bildirilecekmiş, dualarınızı bekliyorum, çok zor bir süreçmiş, günlerdir içimin ateşi sönmüyor…
Iştee aynı bende o durumdayımm kuzu bugün baya baya kramp ve ağrı yaşadımm ama hissediyordum kızçe yaptığını benimde ayağı aşşağılardaa dönmüş ilk zamanda kafası aşsağıdaydı ve kramp giriyo bianda bi ahh diyorum resmenn aynısını yaşıyoruzzKızlar doktora gittim her şey normal ağrımın sebebi bu minik ayağın baskısıymış
Son düzenleme: