- 26 Ağustos 2020
- 2.357
- 3.814
- 83
- 32
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #49.841
Canım enfeksiyon olabilir doğum sancısı da olabilir hiç birimiz bunu bilemeyiz lütfen ihmal etme git eğer iftar saati gidemem diyorsan yemeğini ye onfam sonra git sabaha bırakma zaten acile bile gitsen hemen Bi idrar tahlili ultrason ve nst yapıyorlar devlette bile böyleKesilmedi hala devam ediyor, karnım toplanıyorAmazing family bunun bir anlamı var mı bebek hareket ediyor bu arada
Bence gitmelisin toplanma da varmış. En azından bişey yoksa bile kafan rahat eder. Varsa da önlemi alınırKesilmedi hala devam ediyor, karnım toplanıyorAmazing family bunun bir anlamı var mı bebek hareket ediyor bu arada
Canım enfeksiyon olabilir doğum sancısı da olabilir hiç birimiz bunu bilemeyiz lütfen ihmal etme git eğer iftar saati gidemem diyorsan yemeğini ye onfam sonra git sabaha bırakma zaten acile bile gitsen hemen Bi idrar tahlili ultrason ve nst yapıyorlar devlette bile böyle
Eşim gelsin gideceğim kızlar dua edin inşallah mühim bir şey değildirBence gitmelisin toplanma da varmış. En azından bişey yoksa bile kafan rahat eder. Varsa da önlemi alınır
eşlik eden kasık veya bel ağrısı var mı ? git canım ama korkma benimde az önce sandalyede oturmaktan baya bir ağrıdı karnım ofiste uzandım biraz düzeldi şimdi. Dinlenme ile geçmiyorsa gitmen lazım bence .Kızlar merhaba, bir kaç saattir dayanılmaz bir karın ağrısı çekiyorum. Sol taraf ağrıyor sadece istirahate rağmen geçmedi. Aynı durumu yaşayan var mı yalancı kasılma bu mu oluyor?
Hayır kasık ya da bel ağrım yokeşlik eden kasık veya bel ağrısı var mı ? git canım ama korkma benimde az önce sandalyede oturmaktan baya bir ağrıdı karnım ofiste uzandım biraz düzeldi şimdi. Dinlenme ile geçmiyorsa gitmen lazım bence .
Allahın izniyle bi sorun yoktur. Hiç panik yapma haftan da gayet iyiEşim gelsin gideceğim kızlar dua edin inşallah mühim bir şey değildir
Hayır canım kasık ya da bel ağrım yokeşlik eden kasık veya bel ağrısı var mı ? git canım ama korkma benimde az önce sandalyede oturmaktan baya bir ağrıdı karnım ofiste uzandım biraz düzeldi şimdi. Dinlenme ile geçmiyorsa gitmen lazım bence .
Olsa hayır demem aslında ama ne kadar içimde durursa o kadar iyi bebeğim içinAllahın izniyle bi sorun yoktur. Hiç panik yapma haftan da gayet iyi
Öyle tabi hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruzOlsa hayır demem aslında ama ne kadar içimde durursa o kadar iyi bebeğim için
Yalancı kasılmalar düzensiz zamanlar da girer. Sizin sürekli giriyor ve şiddetli agriniz var geç kalmadan kadın doğum acile gidin mutlaka büyük ihtimalle erken doğum sancıları başladı inşallah durdururlar,akciğer geliştirici iğne vs yaparlar her ihtimale karşı. Geçmiş olsun bizi haberdar edin lütfenKesilmedi hala devam ediyor, karnım toplanıyorAmazing family bunun bir anlamı var mı bebek hareket ediyor bu arada
Ayyyyy Çok geçmiş olsun canım benimKızlar ya makineye bulaşık yerleştirirken parmağımı kestim. Alt rafı çekiyordum elimi bir attım soyacağın bıçak kısmına girdi parmağım:/
İşin kötü tarafı tetenoz aşısı yaptırmamıştım. Soyacak malum tırtıklı biliyorsunuz tirtik içi paslı olabilir. Ne yapsam ki bilemedim
112yi arasan hemen bilgi verirler aslındaBaktım da bulamadım canım
Canım haber ver bize olur muOlsa hayır demem aslında ama ne kadar içimde durursa o kadar iyi bebeğim için
Tamam canım vereceğimCanım haber ver bize olur mu
Ay çok heyecanlandım
Günlerimiz de yakın
Ben magosit magnezyum almaya başlayınca rahatladım kabızlık çekmiyorum çok şükür olursa da arada oluyor. Yoksa 1 2 hafta mahvolmuştumKızlar kan ilacını yeni kullanmaya başladım ben doktorum yeni verdi, haklıymışsınız afedersiniz kabızlık cekiyorum 3 gündür yabu süreç beni biraz yordu gerçekten
Çok derin bir kesik olmadığı için meşgul etmek istemedim canım ya inşallah sandığım kadar ufak bir şeydir ve sıkıntı olmaz ,sağ olAyyyyy Çok geçmiş olsun canım benim
112yi arasan hemen bilgi verirler aslında
Ben daha önce çok danıştım
Kız öyle deme bende öyle diyordum ortanca da harbiden doğurdum. Kızlar hepimiz de agirlastik artık zorlanıyoruz bir an önce kucağımıza almak istiyoruz fakat daha erken. Bu dönemde dogarsa evet yaşama olasılığı yüksek ama solunum vs sıkıntılar olabiliyor çoğu zaman. Küvez süreci de gerçekten az da kalsa Çok yıpratıcı. 1 ay daha kimse doğurmasın oturun oturduğunuz yerdeBugün benimde bebek hareket ettikçe alttan hareketlerini hissettim durdum. Sanki baskı var gibi. Anneme doğurcam mı napcam diyorum öyle konuşma dio
Hangi ilacı alıyorsun?Benim farklı bir ilaca geçtik kabızlıkta geçtiKızlar kan ilacını yeni kullanmaya başladım ben doktorum yeni verdi, haklıymışsınız afedersiniz kabızlık cekiyorum 3 gündür yabu süreç beni biraz yordu gerçekten
Feramat canım ? Seninki neHangi ilacı alıyorsun?Benim farklı bir ilaca geçtik kabızlıkta geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?