- 21 Eylül 2020
- 2.234
- 4.985
- 83
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #49.821
Bnmki minikken de ters duruyodu, aman erke gelmesinlerde nasi dururlarsa dursunlar valla, bugun de hava kapali yagmurlu sogudu yine, bi moralim bozuldu durdukyerde halsizlestmAa artmasına sevindimbenimki de heralde hala yatay
Hahahaha abooovallahaaa benimkiyle sadece kafayla cebelleşiyoruzzzzEveet yengeç olsun istiyodum hep
Kiz sakin olurmu, ayaklar yukarda ya yandan yandan ittiriyo arada iki tane kucuk yumru cikiyo karnimin sagindan solundanelleyince kaciyolar bide
Aman cocugum diyorum asagi asagi ittirme kendini de zamaninda gel
Aynen zamanında gelsinler de sağlıklaBnmki minikken de ters duruyodu, aman erke gelmesinlerde nasi dururlarsa dursunlar valla, bugun de hava kapali yagmurlu sogudu yine, bi moralim bozuldu durdukyerde halsizlestm
Hemen gitsen yaptırsan işe yaramaz mı ki?Kızlar ya makineye bulaşık yerleştirirken parmağımı kestim. Alt rafı çekiyordum elimi bir attım soyacağın bıçak kısmına girdi parmağım:/
İşin kötü tarafı tetenoz aşısı yaptırmamıştım. Soyacak malum tırtıklı biliyorsunuz tirtik içi paslı olabilir. Ne yapsam ki bilemedim
Gitmeli miyim onu bilemedim 1 cm içeri girdi yüzeysel bir kesikte değil :/Hemen gitsen yaptırsan işe yaramaz mı ki?
Acile gittiğinde hemen yapıyorlar cnmKızlar ya makineye bulaşık yerleştirirken parmağımı kestim. Alt rafı çekiyordum elimi bir attım soyacağın bıçak kısmına girdi parmağım:/
İşin kötü tarafı tetenoz aşısı yaptırmamıştım. Soyacak malum tırtıklı biliyorsunuz tirtik içi paslı olabilir. Ne yapsam ki bilemedim
Yarın aile hekimine gitsem geç mi kalmış olurum ya :/ tüh gidemem ki şimdi acile deAcile gittiğinde hemen yapıyorlar cnm
Hamile olmasan bile yapıyorlar
Sana direk yaparlar
Bence şimdi gitmen daha doğru olur cnmYarın aile hekimine gitsem geç mi kalmış olurum ya :/ tüh gidemem ki şimdi acile de
Özel bir doktorum yok canım bir şekilde gidicem mecbur o zamanBence şimdi gitmen daha doğru olur cnm
Çünkü beklemeyi önermiyorlar
İstersen doktorunu bir arayıp sor
Bence ilgilenirler vururlar diye düşündümGitmeli miyim onu bilemedim 1 cm içeri girdi yüzeysel bir kesikte değil :/
Acile gitsem ilgilenirler mi acaba
Git git yüzeysel durmuyorEki Görüntüle 3050727
Oksijenli su döktüm bembeyaz oldu kabardı tentürdiyotla sildim.
Özel bir doktorum yok canım bir şekilde gidicem mecbur o zaman
Eşim de ameliyat oldu yatıyor şu an gösterdim hiç ilgilenmedi bir şey olmaz dediGit git yüzeysel durmuyor
Karnın toplanıyor mu ? Sürekli devam eden ağrı normal değil bir de dayanılmaz diyorsunuz. Mutlaka acile gidin doğum sancısı olma ihtimali yüksek,ilaç vs durdurmaya çalışırlar.Kızlar merhaba, bir kaç saattir dayanılmaz bir karın ağrısı çekiyorum. Sol taraf ağrıyor sadece istirahate rağmen geçmedi. Aynı durumu yaşayan var mı yalancı kasılma bu mu oluyor?
Sağlık hattı gibi bişey yok mu ya arayıp sorsan aslındaEşim de ameliyat oldu yatıyor şu an gösterdim hiç ilgilenmedi bir şey olmaz dedi
Malum çocuklarda var canım gitmeyip riske aticam mecbur :/
Sabah hemsireyi arıcam yaparız derse gider orda yaptırırım artık . İlgilendiğin için sağ ol ❤
Hiç kesilmedi mi ağrı sürekliyse bence bi acile gidin. Yalancı kasılma öyle değil benceKızlar merhaba, bir kaç saattir dayanılmaz bir karın ağrısı çekiyorum. Sol taraf ağrıyor sadece istirahate rağmen geçmedi. Aynı durumu yaşayan var mı yalancı kasılma bu mu oluyor?
Baktım da bulamadım canımSağlık hattı gibi bişey yok mu ya arayıp sorsan aslında
Hiç ihmal etme hemen git canım ne olur ne olmaz bişey çıkmayadabilir ama gönlün rahat etsinKızlar merhaba, bir kaç saattir dayanılmaz bir karın ağrısı çekiyorum. Sol taraf ağrıyor sadece istirahate rağmen geçmedi. Aynı durumu yaşayan var mı yalancı kasılma bu mu oluyor?
Karnın toplanıyor mu ? Sürekli devam eden ağrı normal değil bir de dayanılmaz diyorsunuz. Mutlaka acile gidin doğum sancısı olma ihtimali yüksek,ilaç vs durdurmaya çalışırlar.
Hiç kesilmedi mi ağrı sürekliyse bence bi acile gidin. Yalancı kasılma öyle değil bence
Kesilmedi hala devam ediyor, karnım toplanıyorHiç ihmal etme hemen git canım ne olur ne olmaz bişey çıkmayadabilir ama gönlün rahat etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?