- 2 Ağustos 2013
- 35.570
- 109.206
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #49.661
Bana tereyağ pekmez çok iyi gelmişti kuzuKızlar öksürüğe ne iyi gelir en çabuk ciğerlerimi üşüttüm sanırım karnım ağırıyo öksürdükçe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana tereyağ pekmez çok iyi gelmişti kuzuKızlar öksürüğe ne iyi gelir en çabuk ciğerlerimi üşüttüm sanırım karnım ağırıyo öksürdükçe
Kızlar öksürüğe ne iyi gelir en çabuk ciğerlerimi üşüttüm sanırım karnım ağırıyo öksürdükçe
Bana tereyağ pekmez çok iyi gelmişti kuzu
Normaldir heralde nette yazan doğruysaBenim normal oturma pozisyonundayken oluyor. 2 gündür bu şekilde. Neyse gidince doktora sorarım artık.
Geçmiş olsun. Bisolnature iyi geliyor diye biliyorum ama doktora danışılmadan da içilmez malesef. Öksürük için doğal bir çözüm yöntemi var mıdır bilemedim. Varsa da siz yine de doktora danışmadan içmeyin bence.
Bu günümüze şükür ağrılar sızılarla uğraşıyoruz sen nasılsın bulantıların azaldı mı?Hayırlı akşamlar kızlar
Şehir dışından misafirim vardı
2 gündür çok yoğundum
Sayfalar çok birikmiş geriye dönüp okuma ihtimalimde yok
Bir selam verip çıkayım dedim
Umarım herkes iyidir
Hahah evet yaSenle hep aynı şeyleri söylüyoruz :)
Çok geçmiş olsun kozalak özü iyi geldi benim öksürüğümeKızlar öksürüğe ne iyi gelir en çabuk ciğerlerimi üşüttüm sanırım karnım ağırıyo öksürdükçe
Sağol canım Acaba hamilelikte kullanılır mı ya karnımın iç etleri ağırdı resmenBenim normal oturma pozisyonundayken oluyor. 2 gündür bu şekilde. Neyse gidince doktora sorarım artık.
Geçmiş olsun. Bisolnature iyi geliyor diye biliyorum ama doktora danışılmadan da içilmez malesef. Öksürük için doğal bir çözüm yöntemi var mıdır bilemedim. Varsa da siz yine de doktora danışmadan içmeyin bence.
Aa deniyim dur bide bal tereyağı limon sıcak suya falan dediler hangisi daha iyi acaba şimdi yapsamBana tereyağ pekmez çok iyi gelmişti kuzu
2 oyla buna gidiyimPekmez tereyağ karışımı canım çok iyi geliyor
Sağol canım aktardanmı alınıyo buÇok geçmiş olsun kozalak özü iyi geldi benim öksürüğüme
İnşallah bende öyle düşünüyorum bakalımyaa kıyamam inş faydaları olur kuzum ya . Yaş olarak iyi bi Aralık bence . Kıskançlık illa olacak ama yardımları daha çok olur gibime geliyo
Kemiğim icime batiyo yatiyom gecmiyor oturuyom gecmiyoooo Sanki kırılıp etimi delecek gibi hissediyorumNeresuunnnuzzz gençleeerrr
Sağol canım Acaba hamilelikte kullanılır mı ya karnımın iç etleri ağırdı resmen
Aa deniyim dur bide bal tereyağı limon sıcak suya falan dediler hangisi daha iyi acaba şimdi yapsam
2 oyla buna gidiyim
Sağol canım aktardanmı alınıyo bu
Ay inşallah bendede işe yarar kuzu çok sağolasınAnnem bize küçüklüğümden beri hep verirdi çokta iyi gelirdi dene mutlaka şifa olsun canım
Valla ben hamileliğin başında çok kötüydüm karnım ağrıyordu öksürükten. Bu tereyağ pekmez baya rahatlattı beni yumuşattı boğazımı.Sağol canım Acaba hamilelikte kullanılır mı ya karnımın iç etleri ağırdı resmen
Aa deniyim dur bide bal tereyağı limon sıcak suya falan dediler hangisi daha iyi acaba şimdi yapsam
2 oyla buna gidiyim
Sağol canım aktardanmı alınıyo bu
İlk kez duydumKızlar perine masajı yapan varmı doğumu kolaylaştırmak için kasları gevşetiyormuş daha önce bakmıştım faydasını gören çok varmış dün doktorumda önerdi buğday özü yağı ile güzelce masaj yap dedi
Kızım olsaydı ben selin koyacaktım tabi oğlumdsn sonra kızım olursa yine koyacağımSevgili Haziran anneleri
Kız bebişlerinizin isimlerini öğrenebilir miyim
Biz asla karar veremiyoruz Ece ve Selin isimlerini beğeniyoruz. En kötü ihtimalle Ayşe koyalım bitsin diyoruz
Sizden ricam, sizin seçtiğiniz isimleri öğrenmek. Oğlunuz olacaksa bile, kız olsa ne koyardınız diye merak ediyorum.
İlk kızımın adı Feyza . İnşallah doğacak olan Kızçemin adını da zümra karar verdik .Sevgili Haziran anneleri
Kız bebişlerinizin isimlerini öğrenebilir miyim
Biz asla karar veremiyoruz Ece ve Selin isimlerini beğeniyoruz. En kötü ihtimalle Ayşe koyalım bitsin diyoruz
Sizden ricam, sizin seçtiğiniz isimleri öğrenmek. Oğlunuz olacaksa bile, kız olsa ne koyardınız diye merak ediyorum.
Bilimsel olarak kanitlanmiş bi faydasi yokmuş cnm sadece pisikolojik olarak anneyi rahatlabilir diyolar sordugum doktorlar perine masajiyla yapilan max acilmanin cok üstünde bi acilma olacaği icin faydasi olacaği düşünülmüyormuşKızlar perine masajı yapan varmı doğumu kolaylaştırmak için kasları gevşetiyormuş daha önce bakmıştım faydasını gören çok varmış dün doktorumda önerdi buğday özü yağı ile güzelce masaj yap dedi