Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Vallahaa çingeneydiler zaten çingene mahallesi gibi biyerde oturuyoruz istanbul kasımpaşa öyle ydi
Roman arkadaşım bile varr
Iyi roman oynarım ha ben kinasınada gitmiştim eski oturduğumuz evin önünde yapmaj istemişlerdi güzelde anılarımız vardı
Vuuuu dimi iştee doğuran nasıl doğurdular ya o sancı falan
Hadi yaa romanlar çok şen şakrak oluyorlar bende bi roman arkadaşım olsun isterdim:) yengem ebeydi hep o doğurttu. Ama ne güzelmiş ozamanlar bu kadar zorlu geçmiyormuş pırt diye doğuruyorlarmıış:)
Hadi yaa romanlar çok şen şakrak oluyorlar bende bi roman arkadaşım olsun isterdim:) yengem ebeydi hep o doğurttu. Ama ne güzelmiş ozamanlar bu kadar zorlu geçmiyormuş pırt diye doğuruyorlarmıış:)
aaa kokmayan imom a imom demem ben oyy kokmasın kuzum işte boşver iç . Belki de alıştın sana öyle geliyo ama bn bi alışamadım ya ilk hamileliğimde de içiyordum sonra istifra ediyordum tekrar içiyordum
Kızlar bnm açıklamada doğum kontrol yöntemlerini konuşabilirsiniz dr unuzla demiş de , konuşan var mı ya. Ya da bu konuda sonraki süreç için bi planı olan .
Kızlar bnm açıklamada doğum kontrol yöntemlerini konuşabilirsiniz dr unuzla demiş de , konuşan var mı ya. Ya da bu konuda sonraki süreç için bi planı olan .
Allah ne verdiyse korunmak falan yok bam bam bam bizde 30 yaşındayım eylülde 5 yıllık evli olacağım çok zor oldu bebeğim o yüzden korunmayı düşünmüyorum zaten hemen olmayacağını biliyorum Allahın izniyle hemen olursa da kabulum
Allah ne verdiyse korunmak falan yok bam bam bam bizde 30 yaşındayım eylülde 5 yıllık evli olacağım çok zor oldu bebeğim o yüzden korunmayı düşünmüyorum zaten hemen olmayacağını biliyorum Allahın izniyle hemen olursa da kabulum