Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar gece farklı bir ilaç içmem gerekirken uykulu halimle gidip 2 tane vitaminden içmişim yaw umarım bişi olmaz şimdi 2 gün içmesem vitamini olur herhalde :)
Ayy sorma kuzu bayram nedir geldi vallaha bayramm eşimin arkadaşının eşide bizim doktorumuzla doğum yapmis akşama doğru muayeneye gitmişler nese girmis bakmışlar falan bianda kızın suyu geldi hemen almışlarr sezaryene sezaryen olcaktı çünkü daha kız peşine bavul falan getirmedi nerden bilsin çocugu oyle ortüp getirmişler yanlarına çırılçıplak
Aayyyy kızlaarr ben evham yapmışım hicbirsey yok herşey normal dedi doktorr 1750 olmuş kilosu amaa tek sorun kafası yukarda aşşagıda değilmiş sıpaa benim kızım yaramaz çıkmış şimdilik olsa sezaryen dedi ama döner dedi zamanla ama olmasada sezaryen vallaha
Kızlar gece farklı bir ilaç içmem gerekirken uykulu halimle gidip 2 tane vitaminden içmişim yaw umarım bişi olmaz şimdi 2 gün içmesem vitamini olur herhalde :)
Aayyyy kızlaarr ben evham yapmışım hicbirsey yok herşey normal dedi doktorr 1750 olmuş kilosu amaa tek sorun kafası yukarda aşşagıda değilmiş sıpaa benim kızım yaramaz çıkmış şimdilik olsa sezaryen dedi ama döner dedi zamanla ama olmasada sezaryen vallaha
Oy maşallah kuzuya kilosuda önde dimi tahmini doğum tarihini nezaman gösterdi cihaz sezeryan mi dusunuyorsun cnm benmkide suan yüz gelişli yüz le cikamaz döner ama dönmezse bu pozisyonda sezrryan demişti ne yapacaz bilmiyorum walla
Kızzz onuda şey için sordu çalışıyormusun diye dedim yok calışmiyorum ozaman gerek yok nst dedi evde bolbol dinleniyorsun dedi yorma kendini dedi o herşey iyi olduğuna göre gerek duymadı
Ayyyy geçen sene bimde çok güzel güneşlik şemsiye gelmisti balkon için anaa ara ara bul yok her bime gittim arabaylaa nese bi bime geldim ordada yoktu dedim belki sıkıştı arkalara pohiyenn bi baktımm orda öyle bi saklamışlarkii kesin önceden ayarlatmışlar hayvanlarrr ben aldım kaptım geldim çok iyi oldu
Oy maşallah kuzuya kilosuda önde dimi tahmini doğum tarihini nezaman gösterdi cihaz sezeryan mi dusunuyorsun cnm benmkide suan yüz gelişli yüz le cikamaz döner ama dönmezse bu pozisyonda sezrryan demişti ne yapacaz bilmiyorum walla
Oyyy kuzuu evett normal haftasına göre iyi dedii
18haziran doğum normal istiyorum tabiikii ama daha çok erken bunu düşünmek nasil olacağı belli olmazz bi aşşağıda durursa doğuma kadar bianda yukarı çıkarsa sezaryen olur öyle değişiyoki herşey şimdilik olsa sezaryen dedii ama döner dedi zaman la dedi işte bakalımm 36 haftadan sonra neler olcak
Ooyyy hemde ne sağlıklı teyzoşuu
Korkuttu bizi dün evham yaptıkk boşa
Vallahaaa sezaryen tabi cok zorr bizim almira hanım yaramaz çıktı çıkmış yukarlarda gelemedi aşşağılara durmayaa canı sıkılmış hanfendininn amann güzelce gelişsinde artık sezaryenede razıyım artık napayim birşekilde mecbur biyerden çıkacakk sen istesende istemesende