- 2 Ağustos 2013
- 35.605
- 109.446
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #48.581
Ay yok ağlamayalımAy evt evt ozellikle aksamlari coşuyolar
Aglama aglama sen de aglama, bebik üzülmesiin
Ahahaha biz daha neşeli olduk cocukla, dogurduktan sonra da aglamayiz insallah ben ondan korkuyorum cok
Bendee
Sorma yavvvOo şimdiden başladık desene papuçlar dama atılıyor jouuu:))
Banada oyle demişti 1 aylik izlem diye ne acaba öyleBendeekiloma tansiyonuma baktı. Aşıları sordu istemiyorum dedim. Bebek doğunca dedi. Onlar olcak dedim bide kalp atışına baktı ödümü kopardı suratı ciddileşti duyamadı falan. Ben duydum halbuki. Sonra benim kız baya bi sert tekme attı gördü derinden geliyor kalp atışı ondan uğraştım demek ki uğraşmayın diyor falan dedi. Bugünde son günmüş izlem için. Sonra bide mayısın başında bi daha var 1 aylık izlem günü çok şey değil dedi. Konuşuruz yine doktora gittiğin zamana denk gelir gelmene gerek kalmaz dedi
Şimdi bi dahaki gitmem gereken tarih 5 Mayıs. Ama 5 Hazirana kadar herhangi bir zaman diyoBanada oyle demişti 1 aylik izlem diye ne acaba öyle
Evde 85 çıkıyorum burda 89 çıktı. Dedim ayakkabı kıyafetten öyledir ortasını yazalım 87kabul edemem o kadarı
Ne desem hemen kabul etti valla aşıya falan itiraz ısrar eder sanıyordum hemen tamam dediNeyse ki insaflıymış kadın
Alla allaa bakalımmŞimdi bi dahaki gitmem gereken tarih 5 Mayıs. Ama 5 Hazirana kadar herhangi bir zaman diyo
Nurhafsa’cim Allah yardimcin olsun, kizlarinda dedigi gibi tehlikeli zamanda degilsin artik.Açılma iyice artana kadar bekleyip artınca sezeryana alacaklar canım
Amin amin inşallah
GünaydınBanada oyle demişti 1 aylik izlem diye ne acaba öyle
Bende yanıyorum, normalde aşırı üşüyen ben şimdi ateşliyimKızlar sürekli yanıyorumVucudum alev almış gibi ateş basıyor sizde de durumlar böyle mi ? Daha önceki hamileligimde de olmuştu ama bu sanki cok daha beter
Evet normalde üsürüm bende ama simdi basta ayaklarim olmak üzere tüm vucudum yaniyorBende yanıyorum, normalde aşırı üşüyen ben şimdi ateşliyim
İyi sonunda gittinBendeekiloma tansiyonuma baktı. Aşıları sordu istemiyorum dedim. Bebek doğunca dedi. Onlar olcak dedim bide kalp atışına baktı ödümü kopardı suratı ciddileşti duyamadı falan. Ben duydum halbuki. Sonra benim kız baya bi sert tekme attı gördü derinden geliyor kalp atışı ondan uğraştım demek ki uğraşmayın diyor falan dedi. Bugünde son günmüş izlem için. Sonra bide mayısın başında bi daha var 1 aylık izlem günü çok şey değil dedi. Konuşuruz yine doktora gittiğin zamana denk gelir gelmene gerek kalmaz dedi
Evet çok insafıymış, benimde kilom hastanede çok fazla çıkıyor ne ise onu yazıyor yanına da kıyafetli diye not düşüyor ama benim moralim :
Eki Görüntüle 3047347
İyi sonunda gittinvalla tetenoz 2 kere değilmiydi bana hiç bişey demedi kiloya baktı senin gibi tansiyona baktı kalp atışı dinletti klasik muayene işte neyseki aşısız döndüm
Valla eline vur ekmeğini al öyleydi hemşiremEvet çok insafıymış, benimde kilom hastanede çok fazla çıkıyor ne ise onu yazıyor yanına da kıyafetli diye not düşüyor ama benim moralim :
Eki Görüntüle 3047347
Bende sürekli sıcak diyorum annem üşüyorum diyor ben yanıyorumKızlar sürekli yanıyorumVucudum alev almış gibi ateş basıyor sizde de durumlar böyle mi ? Daha önceki hamileligimde de olmuştu ama bu sanki cok daha beter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?