- 25 Ağustos 2019
- 61.120
- 114.081
- 698
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #48.521
Canım hoşgelsinMerhaba bayanlar. Topiğe çok fazla yazmasamda en başından beri takip ediyorum. Gecelik ve pijama konusunda kafa karışıkları var. Ben de kendi deneyimimi paylaşmak istedim. İlk doğumumda (normal doğum)yanıma 1 gecelik 1 pijama almıştım. Sadece geceliği kullandım. Hatta lekelenmişti yine değiştirmemiştim. Çünkü doğumdan sonra da hasta bezinden kanama miktarına bakıyorlar. Karna masaj yapıyorlar. Tuvalete girdiğinizde gecelik daha pratik oluyor. Hastane çantama bu doğumumda 2 gecelik koydum. Normal hayatımda hiç gecelik kullanmam ama doğum için Kesinlikle gecelikçiyim
Aaaaa kızzz aynı aynı acaba idrarın üzerindemi duruyor sıpasAynı şeyleri bende yaşıyorum bazen ayağa kalkar kalkmaz hemen sertleşiyor karnım ve kasıklarımda idrar torbamda hemen Bi baskı oluşuyor
Canım benimm geleceği varsa geliyo ama tam iyi haftalarında geliyo enazından ya daha erken gelseydiAmin kızlar inşallah, Allah razı olsun, desteğiniz için çok teşekkür ederim.
Zaten gider gitmez önlük giydiriyolar hastanede yengemde öyle olduBencede değil normal de zaten takmıyorlar. Bir de normal doğumda zaten hastane önlüğü giydiriliyorsa açılma falan kontrol edilirken sorun olmaz işte
Aynennn doğumdan sonra kıyafet giyiyosun sadeceZaten gider gitmez önlük giydiriyolar hastanede yengemde öyle oldu
Ne sonucu kız hayırdırYok bebişimm yarın çıkar dedi doktor e nabıza baktım şini çikmamışyaa karnımda baya sertlik var kuzu send evarmi öyle
Evet ben bi pijama bide gecelik koyucam kafam karıştı iyice garantiye alayımAynennn doğumdan sonra kıyafet giyiyosun sadece
Doktor 1 ay once gelmeden kan tahlili ettir demişti kuzu onu hallettim yarın gidicem sonucu göstercem ne var ne yohNe sonucu kız hayırdır
Yapcak birşey yokk hahahaEvet ben bi pijama bide gecelik koyucam kafam karıştı iyice garantiye alayım
Anladım canım hadi inşallah güzel sonuçlar çıksınDoktor 1 ay once gelmeden kan tahlili ettir demişti kuzu onu hallettim yarın gidicem sonucu göstercem ne var ne yoh
Günaydınlar ,,, 33. Haftaya girdim hayırlısı ile inşallah bayramı atlatayım da, çünkü genital bölgemde aşırı ağrım var uyku uyuyamıyorum iki gündür rahat , çok zorlanıyorum çalışmam da lazım , 38 de sezeryan olursam 35 gün kaldı. Kan uyuşmazlığım, gebelik şekerim, pcos, haşimato hastasıyım çok 40 a kadar beklemek istemiyorum sağlıklı olursa. Zaten baştan beri çok hareket eden bi bebem yok , sizler nasılsınız ağrınız var mı ? He bide arada sağ gözüm görmüyor birden başım dönüyor doktor emar dedi ama ben girmek istemiyorum .
Günaydın bebikler herkes de bi dert var işte artık ağırlaşınca şikayetler de artıyo direnin az kaldı
Amin inşaallahhAnladım canım hadi inşallah güzel sonuçlar çıksın
cok gecmiş olsun canım. pelvik bölgede ki ağrı bende de bayadır var özellikle gündüz iş yapıp kendimi yorunca gece artıyor bebişde cok tekme atınca daha da şiddetleniyor. cok yormamaya calış kendini coğu bitti azı kaldı cok şükürGünaydınlar ,,, 33. Haftaya girdim hayırlısı ile inşallah bayramı atlatayım da, çünkü genital bölgemde aşırı ağrım var uyku uyuyamıyorum iki gündür rahat , çok zorlanıyorum çalışmam da lazım , 38 de sezeryan olursam 35 gün kaldı. Kan uyuşmazlığım, gebelik şekerim, pcos, haşimato hastasıyım çok 40 a kadar beklemek istemiyorum sağlıklı olursa. Zaten baştan beri çok hareket eden bi bebem yok , sizler nasılsınız ağrınız var mı ? He bide arada sağ gözüm görmüyor birden başım dönüyor doktor emar dedi ama ben girmek istemiyorum .
Canım çok geçmiş olsunn 3cü trimestere girince hepimiz ayrı dert yaşıyoruzz sağsalim alalımda artık kucağımızaGünaydınlar ,,, 33. Haftaya girdim hayırlısı ile inşallah bayramı atlatayım da, çünkü genital bölgemde aşırı ağrım var uyku uyuyamıyorum iki gündür rahat , çok zorlanıyorum çalışmam da lazım , 38 de sezeryan olursam 35 gün kaldı. Kan uyuşmazlığım, gebelik şekerim, pcos, haşimato hastasıyım çok 40 a kadar beklemek istemiyorum sağlıklı olursa. Zaten baştan beri çok hareket eden bi bebem yok , sizler nasılsınız ağrınız var mı ? He bide arada sağ gözüm görmüyor birden başım dönüyor doktor emar dedi ama ben girmek istemiyorum .
Vuuu benim daha başlamadı senin başladımı coktan az kaldı az 1buçuk aydaha dayanalımmgünaydın kızlarel ve ayaklarım hergün sanki daha cok şişmeye başladı 6 hafta cabuk geçse bari eski halimi özlemeye başladım
Ayyy sorma herkesin ayrı bi derdi var kızzzGünaydın bebikler herkes de bi dert var işte artık ağırlaşınca şikayetler de artıyo direnin az kaldı
kuzu yediklerime cok dikkat etmiyorum onunda etkisi varCanım çok geçmiş olsunn 3cü trimestere girince hepimiz ayrı dert yaşıyoruzz sağsalim alalımda artık kucağımıza
Vuuu benim daha başlamadı senin başladımı coktan az kaldı az 1buçuk aydaha dayanalımm
Ayyy sorma herkesin ayrı bi derdi var kızzz
Benimde nefes darlığım var sertleşme var çokta çabuk yoruluyorumm
Oyyyy hahahah ödem ondanmıdırrkii yediklerini dikkat edememekkkuzu yediklerime cok dikkat etmiyorum onunda etkisi varhavalarda bi düzelmedi ki yürüyüşe cıksam soğukta da ben cıkmaya üşeniyorum dışarı bunlar ödem olarak döndü bana. pazartesi kontrolüm var sorucam dr. bakalım ne diyecek.
Gercekten bu sıslıkler cok fena ya bu saat oldu anca ellerim indigünaydın kızlarel ve ayaklarım hergün sanki daha cok şişmeye başladı 6 hafta cabuk geçse bari eski halimi özlemeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?