- 25 Ağustos 2019
- 61.120
- 114.081
- 698
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #48.501
Perşembe günü dicem doktora sağlıkocağınada demiştim sertlik var ağriyo diye diz üstü uzanınca normal dedi banaNefes darlığım çok yok Allahtan benim hareket halinde oluyor daha çok yatarken falan iyiyim.
Yalancı sancılar olabilir belkide kuzu çok sık mı oluyor onu kontrol et düzenli olursa doktora diyorlar hemen
Aynen doktoruna sor ben sağlık ocağına güvenmiyorumPerşembe günü dicem doktora sağlıkocağınada demiştim sertlik var ağriyo diye diz üstü uzanınca normal dedi bana
Tamam kuzumm neseki az kaldı vallaha kızımıda özledimm ama içimde kipır kipırrr bugün hiç durmadı uyanıyo ora bura geziyo uyuyo bidaha uyanıyo artık iyice belirginleştiAynen doktoruna sor ben sağlık ocağına güvenmiyorum
Yaa yesinler onuTamam kuzumm neseki az kaldı vallaha kızımıda özledimm ama içimde kipır kipırrr bugün hiç durmadı uyanıyo ora bura geziyo uyuyo bidaha uyanıyo artık iyice belirginleşti
Aynenn kuzuu buyüzden uyku günlerimiz düzene giricek sadece allahh işte yaaa son 1 ay güzel uyuycaz ondan sonra zaten uyku diye birşey kalmıcak yaniiYaa yesinler onubenimde geçen hafta çok hareketliydi bugün sakin mesela. Onlarında eşref saati var demek ki
Ama bundan sonra daha az hissetcekmişiz alan daraldığı için
Valla hiç düzene girecek gibi durmuyorAynenn kuzuu buyüzden uyku günlerimiz düzene giricek sadece allahh işte yaaa son 1 ay güzel uyuycaz ondan sonra zaten uyku diye birşey kalmıcak yanii
Merhaba hoş geldinizMerhaba bayanlar. Topiğe çok fazla yazmasamda en başından beri takip ediyorum. Gecelik ve pijama konusunda kafa karışıkları var. Ben de kendi deneyimimi paylaşmak istedim. İlk doğumumda (normal doğum)yanıma 1 gecelik 1 pijama almıştım. Sadece geceliği kullandım. Hatta lekelenmişti yine değiştirmemiştim. Çünkü doğumdan sonra da hasta bezinden kanama miktarına bakıyorlar. Karna masaj yapıyorlar. Tuvalete girdiğinizde gecelik daha pratik oluyor. Hastane çantama bu doğumumda 2 gecelik koydum. Normal hayatımda hiç gecelik kullanmam ama doğum için Kesinlikle gecelikçiyim
Amannnn 1 tane olsun ne kaybedersinMerhaba hoş geldiniz
Bizim kafalar karışıkşimdi yine karıştı 1 tane bari koyalım o zaman
Aynen evde de giyerimAmannnn 1 tane olsun ne kaybedersin
Aynı şeyleri bende yaşıyorum bazen ayağa kalkar kalkmaz hemen sertleşiyor karnım ve kasıklarımda idrar torbamda hemen Bi baskı oluşuyorBenimde yuruyunce wc ye gidene kadar bile oluyo sertlik nefes darlığım var
İşte bende onları yapmadım Bi bebeğin odası hazıriyi yaptın canım rahat rahat dinlenirsin sonrasında. Ben de artık izne ayrıldım yavaştan dolap içleri temizliğine başlayayım diyorum . Bayramdan sonra da inş halılar perdeler bi de dip bucak için birini almak istiom bakalım inş
Ben bir gecelik ve bir tane de pijama ile gidicem canım. Zaten eşim ve annem orda yardımcı olur diye düşünüyorum. Bir diğeri ötekinden birazcık daha rahat ettiriyor sadece aşırı aşırı bir fark yoktur sanırım. Hangisinde rahat ediyorsak onu almalıyız sankiGecelikmi tercih etsek ay hiç bilemedim vallahi iki tane pijama aldım. Gecelik daha mı kullanışlı
Allah kolaylık versin hepimizeİşte bende onları yapmadım Bi bebeğin odası hazırhepsi bayramdan sonra inşallah
Eee tamam işte çok sükürr enazından vaktiyle gelinecek haftalar zaten kuzuu hiç sıkma canını geleceği varsa geliyor gelmek istiyor sıpaa
Canım hiç canını sıkma bebişlerin artık şükür ki organ gelişimleri fln tamamlandı. Daha iki hafta önce bi ark ımın kuzeni 32haftalık doğum yapmış . Gayet iyi dedi anne de bebek de . Allah ım sağlıkla en hayırlı zamanda nasip etsin
Maşallah daha da artcak haftan sen hiç stres yapma kızlarınla konuş sürekli
Kesinlikle katılıyorum. Ben de ilk dogumumda 1 gecelik 1 pijama koymuştum. Sadece geceliği giydim, diğerini giymedim bile. Şimdi de 1 gecelik aldım, bir de geçen sefer aldığım geceliği koyacağım. Çok rahat, en azından normal doğum için, pratik yani kızlar. Ama herkesin rahatı farklı olabilir , onun için en azından 1 gecelik 1 pijama koyun, hangisinde rahat ederseniz onu kullanın bence de⚘Merhaba bayanlar. Topiğe çok fazla yazmasamda en başından beri takip ediyorum. Gecelik ve pijama konusunda kafa karışıkları var. Ben de kendi deneyimimi paylaşmak istedim. İlk doğumumda (normal doğum)yanıma 1 gecelik 1 pijama almıştım. Sadece geceliği kullandım. Hatta lekelenmişti yine değiştirmemiştim. Çünkü doğumdan sonra da hasta bezinden kanama miktarına bakıyorlar. Karna masaj yapıyorlar. Tuvalete girdiğinizde gecelik daha pratik oluyor. Hastane çantama bu doğumumda 2 gecelik koydum. Normal hayatımda hiç gecelik kullanmam ama doğum için Kesinlikle gecelikçiyim
Canım Benim Allahın izniyle sağlıkla doğacaklar sen ferah tut kalbiniAçılma iyice artana kadar bekleyip artınca sezeryana alacaklar canım
Amin amin inşallah
Koy kız koooyyy gecelik bende kullanmam normal hayatta ama doğumda hakkaten rahat yaMerhaba hoş geldiniz
Bizim kafalar karışıkşimdi yine karıştı 1 tane bari koyalım o zaman
Sağlıkla gelsin bebişkolar önemli olan o canım kendını üzüme strese sokma demesi kolay tabiki yaşayana zor ama bebişlerin için pozitif olmaya çalış Allaha şükür sağlıklarında problem yok küvezde yaşama şansları var organ gelişim dönemlerini tamamladılar dualarımız sizinleAçılma iyice artana kadar bekleyip artınca sezeryana alacaklar canım
Amin amin inşallah
Hahaha deliiValla hiç düzene girecek gibi durmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?