- 26 Kasım 2018
- 722
- 1.100
- 113
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #48.481
Gecelikmi tercih etsek ay hiç bilemedim vallahi iki tane pijama aldım. Gecelik daha mı kullanışlıYastıktan ilk gece hiç memnun kalmadım ben canım, çünkü kafam başka yastıkta rahat ettiği için hamile yastığında rahat edemedim. Kolumun altına da normalde ben yatık koyarım sarılır gibi yatarım fakat kolumda çok rahat etmedi hamile yastığında. Kendim için söylüyorum bana çok gerek yokmuş hala rahatsız yatacaksam..
Bence en doğrusunu yapıyorsun, özellikle bebekleri ilk iki ay bağışıklık sistemleri çok gelişmediği için doktorlar dikkat edin diyorlar. Bende bir süre evime ya kimseyi davet etmeyeceğim yada bebeği çok yaklaştırmayacağım.
Bu arada şu gecelikler çok hoşuma gitti bakmak istersen
Eki Görüntüle 3045929 Eki Görüntüle 3045930
Açılma iyice artana kadar bekleyip artınca sezeryana alacaklar canımHadi yaa kuzum doktor nediyo
Amin amin inşallahİnş yine atlatırsın canım
Resmen topikçe kafalar karışıkGecelikmi tercih etsek ay hiç bilemedim vallahi iki tane pijama aldım. Gecelik daha mı kullanışlı
Belki hafifler yine sancılar kuzum. Açılma kaç cm peki?Açılma iyice artana kadar bekleyip artınca sezeryana alacaklar canım
Amin amin inşallah
Olsunn bak bundan sonra zaten herşeyi gelişmiş dünyaya geldimi sağlıklı gelcek üzülme kuzu kaçhaftalık oldun küvete koycaklar öyle öyle geçicekkAçılma iyice artana kadar bekleyip artınca sezeryana alacaklar canım
Amin amin inşallah
OffYok ctesi gelecekler.Bana neden danışmıyosun sen bu mu eşini düşünmek.
Canım pijama da al gecelik de. İlk gün özellikle gecelik daha iyi oluyoGecelikmi tercih etsek ay hiç bilemedim vallahi iki tane pijama aldım. Gecelik daha mı kullanışlı
İnşallah.. parmakla ifade ediyorlar, en son bol 1 parmak dediler, ama iç kısım kaplıydı, orası da açılmışBelki hafifler yine sancılar kuzum. Açılma kaç cm peki?
İnşallah canım benim, yattığım güne göre en azından ilerledik binlerce şükür. 32+0 oldukOlsunn bak bundan sonra zaten herşeyi gelişmiş dünyaya geldimi sağlıklı gelcek üzülme kuzu kaçhaftalık oldun küvete koycaklar öyle öyle geçicekk
Eee tamam işte çok sükürr enazından vaktiyle gelinecek haftalar zaten kuzuu hiç sıkma canını geleceği varsa geliyor gelmek istiyor sıpaaİnşallah.. parmakla ifade ediyorlar, en son bol 1 parmak dediler, ama iç kısım kaplıydı, orası da açılmış
İnşallah canım benim, yattığım güne göre en azından ilerledik binlerce şükür. 32+0 olduk
Cidden valla , ilk gecelik rahat önerdiler anlamadım ya -.- 2 tane pijama yetermiiiResmen topikçe kafalar karışık
Ben gecelik almıycam vazgeçtim
Canım hiç canını sıkma bebişlerin artık şükür ki organ gelişimleri fln tamamlandı. Daha iki hafta önce bi ark ımın kuzeni 32haftalık doğum yapmış . Gayet iyi dedi anne de bebek de . Allah ım sağlıkla en hayırlı zamanda nasip etsinİnşallah.. parmakla ifade ediyorlar, en son bol 1 parmak dediler, ama iç kısım kaplıydı, orası da açılmış
İnşallah canım benim, yattığım güne göre en azından ilerledik binlerce şükür. 32+0 olduk
Ben 2 pijama koycam baktım kirlendi evden eşim getirir artıkCidden valla , ilk gecelik rahat önerdiler anlamadım ya -.- 2 tane pijama yetermiii
Maşallah daha da artcak haftan sen hiç stres yapma kızlarınla konuş sürekliİnşallah.. parmakla ifade ediyorlar, en son bol 1 parmak dediler, ama iç kısım kaplıydı, orası da açılmış
Bence şart değil ya çünkü sundayı çıkarıp yürütüyolar bütün gün kalmıyo yani bana pijama sanki daha mantıklı geliyoResmen topikçe kafalar karışık
Ben gecelik almıycam vazgeçtim
Bencede değil normal de zaten takmıyorlar. Bir de normal doğumda zaten hastane önlüğü giydiriliyorsa açılma falan kontrol edilirken sorun olmaz işteBence şart değil ya çünkü sundayı çıkarıp yürütüyolar bütün gün kalmıyo yani bana pijama sanki daha mantıklı geliyo
Yok bebişimm yarın çıkar dedi doktor e nabıza baktım şini çikmamışJou çıktı mı sonuçların canikom
İftardan sonra markete gittik orda vardı. Çok hareket edince oluyor genellikle benimYok bebişimm yarın çıkar dedi doktor e nabıza baktım şini çikmamışyaa karnımda baya sertlik var kuzu send evarmi öyle
Benimde yuruyunce wc ye gidene kadar bile oluyo sertlik nefes darlığım varİftardan sonra markete gittik orda vardı. Çok hareket edince oluyor genellikle benim
Nefes darlığım çok yok Allahtan benim hareket halinde oluyor daha çok yatarken falan iyiyim.Benimde yuruyunce wc ye gidene kadar bile oluyo sertlik nefes darlığım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?