- 9 Ekim 2021
- 6.009
- 12.378
- 198
- 29
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #48.441
Bencede indirimde ne alsak kâr vallaBez ve ıslak mendil stoklarımız da dolabın derinlerinde ben en çok onlara iyiki almışım diyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede indirimde ne alsak kâr vallaBez ve ıslak mendil stoklarımız da dolabın derinlerinde ben en çok onlara iyiki almışım diyorum
bak heleeNe sandın yıllardır boş mu oturuyorduk
Daha vakit var kız benim geçen haftalarda Bi erken doğum riskim oldu şimdi geçti çok şükür ama gözüm korktuAmin canımm Bn hala yatıom boş boş
Geçmiş olsun kuzummDaha vakit var kız benim geçen haftalarda Bi erken doğum riskim oldu şimdi geçti çok şükür ama gözüm korktu
Hayırlı olsun kuzum çok güzeller.Sağlıkla gelsin minik.Darısı benim başımaDerindondurucu var odada o çıkacak fon perde gelecek gardrobun camlı bölmesine kapitone yetmedi oraya dikilecek
Canim nasıloldunHayırlı olsun kuzum çok güzeller.Sağlıkla gelsin minik.Darısı benim başıma
Sağol canımGeçmiş olsun kuzumm
AMin canım daha güzelleri olsunHayırlı olsun kuzum çok güzeller.Sağlıkla gelsin minik.Darısı benim başıma
Hastanedeyim canım, bugün yine arttı kasılmalarım
Hadi yaa kuzum doktor nediyoHastanedeyim canım, bugün yine arttı kasılmalarım
Hastanedeyim canım, bugün yine arttı kasılmalarım
Napiyon leenn anam bugün hiçkimse yohhhİnş yine atlatırsın canım
Napiyon leenn anam bugün hiçkimse yohhh
Tövbeee kızzz niye ağliyonn hormonların devreyemi girdii heleeeeEvet ya nerde bu millet napıo dizileri mi var acaba. Ben napim ağlayıp duruyorum yine sen napıon bakim
Tövbeee kızzz niye ağliyonn hormonların devreyemi girdii heleeee
Bende oturuyom bos bos yalnızz
Hahahahah dünde o bana oldu çokkötü yaaaHormonlar çok kötü vurdu beni jou durup dururken bi anda şapır şapır dökülüyor gözyaşı eşin işe mi gitti kuzum
Hahahahah dünde o bana oldu çokkötü yaaa
Şimdi daha iyimisin
Isten gelecek 12 de kuzu
Daha iyiyim bitanem hala tam iyileşmedim ne iğrenç bir hastalıkmış.Sen nasılsın kuzu?Canim nasıloldun