- 5 Mart 2021
- 6.010
- 8.864
- 148
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #47.601
Hiç sevmem kucağa pek yakıştırmıyorum bunu yaKızlar bu arada wrap sling diye bebeği taşımak için bir parça var. Bilen bilmeyen vardır. İnstagram sayfasına özel son 2 günlük indirim var. 80 TL EFT + 16.90 TL kargo var. 100 TL ye almış oldum. Kendi sitesinde 130 TL gibi bir fiyata satılıyor. Piyasadakilere baktımda fiyatlar çok uçuk 200-300 civarıBende biraz önce aldım, ilk defa instadan alış veriş yaptım yorumlarıda fena değil. Düşünenler varsa bir incelesin. H.bsling
Yok hiç acı falan yok ama varolması canımı sıkıyo
Gebeliğin başlarında yaşamıştım sonradan düzeldi bu aya kadar gayet iyiydim bi anda çıktı doktor normal dedi işte krem falan verdi bakalım kabızlığımda 3-4 gün sürdü şuan iyim inşallah kremle çabucak geçer
Ben 3 sene önce arkadaşımda gördüm çok rahat taşıyordu bebeği bizim buralar yürüme açısından uygun lazım olur diye düşündüm bebek küçükkenHiç sevmem kucağa pek yakıştırmıyorum bunu ya
İnşallah kuzum evet kantoronu baya önerdiler ama eczacı tanıdığımız var doktorun verdiği krem çok iyi dedi bakalım bi denicemAy iyi bari ya umarım sıkıntısız atlatırsınız canımbu arada bir ara bendede kanama oldu kantaron yağı sürmüştüm geçti hemen
Oy maşallah annesi bu haftaya normal kilosu merak etme hiç ayy nst yi hemen anlat bize çıktıktan sonra
İnşallah kuzum evet kantoronu baya önerdiler ama eczacı tanıdığımız var doktorun verdiği krem çok iyi dedi bakalım bi denicem
Oy maşallah annesi bu haftaya normal kilosu merak etme hiç ayy nst yi hemen anlat bize çıktıktan sonra
Bence normal geldi kuzum kilosu haftada 200g civarı kilo artışı yazıyordu uygulamada yanlış hatırlamıyorsam üzme kendini
Bence normal geldi kuzum kilosu haftada 200g civarı kilo artışı yazıyordu uygulamada yanlış hatırlamıyorsam üzme kendiniçok sevindim her şeyin yolunda olmasına maşallahhhh
güle güle kullan canım bende ilk bu marka alacaktım sonra dolaptan sıfır halka sling aldım. inşallah bebisler sever ben özellikle ilk zamanlar için aldım çünkü sürekli memede olacaklar ve sling de emzirmek daha kolay olur diye. 3aydan sonra kanguruya gecerim ilk kızımda cok rahat etmiştim iş yaparken felanKızlar bu arada wrap sling diye bebeği taşımak için bir parça var. Bilen bilmeyen vardır. İnstagram sayfasına özel son 2 günlük indirim var. 80 TL EFT + 16.90 TL kargo var. 100 TL ye almış oldum. Kendi sitesinde 130 TL gibi bir fiyata satılıyor. Piyasadakilere baktımda fiyatlar çok uçuk 200-300 civarıBende biraz önce aldım, ilk defa instadan alış veriş yaptım yorumlarıda fena değil. Düşünenler varsa bir incelesin. H.bsling
kilosuna cok takılma canım önemli olan senin ve bebişin iyi olması
Ayy şu nst işi beni geriyor korkuyorum nedense
Hadi gözün aydın
Allahım ya ettirmiyorsan ilaç isteme o zamanOoo ortam gerildi hastanede. Hasta, kadın doğuma geliyor alttan muayene edilmek istemiyor. Kaç tane doktor geldi ikna etmeye çalıştı ikna edemedi. Yetmedi birde bana ilaç yazın diyor doktorda muayene ettirmeyen hastaya nasıl ilaç yazmamı bekliyorsunuz dedi. Ne insanlar var yaw
Ben bundan aldım 1 tane alcamKizlar hastanede giymek icin nasil pijama takimlari aldiniz, hepsi ya cok dantelli ya da cok açık sortlu askili fln ya, ben bulamadim bisey
Saoalsın canım sende güle güle kullangüle güle kullan canım bende ilk bu marka alacaktım sonra dolaptan sıfır halka sling aldım. inşallah bebisler sever ben özellikle ilk zamanlar için aldım çünkü sürekli memede olacaklar ve sling de emzirmek daha kolay olur diye. 3aydan sonra kanguruya gecerim ilk kızımda cok rahat etmiştim iş yaparken felan
Bendensin cnmKizlar hastanede giymek icin nasil pijama takimlari aldiniz, hepsi ya cok dantelli ya da cok açık sortlu askili fln ya, ben bulamadim bisey
Ayy şu nst işi beni geriyor korkuyorum nedensekaçıncı haftadasın kuzum benimde en son gittiğimde az almıştı.
Yarın saat 10 a verdi kuzum çok yoğunmuş 10 da diyo ama hiç saatinde almıyor
Sordum doktora neyse ki normalmiş neyseki kuzumHadi gözün aydınkilosu iyi değil mi 1 haftada 100 gr. Benim de 3 haftada 300 gr dan biraz fazla almış
Hiç yani şimdi dışarıda kavga var kaçırdım yaaAllahım ya ettirmiyorsan ilaç isteme o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?