- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.879
- 598
- 37
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #47.581
Niye ögleden sonra ya hiç sevmiyorum böyle beklemeyi buyüzden hep erken gideriz bizDoktora yazdım 13.30-14.00 arası gel dedi canım bekliyoruz :)
Niye ögleden sonra ya hiç sevmiyorum böyle bekleemyi buyüzden hep erken gideriz bizgittiğim gibi ilk muşteriside ben
Seni detaylıca rahat bakmak içinde çağırıyor o zamanla kuzu dr rahat rahat kontrol eder seniKuzum bekletmek istemiyor beni bütün hastalara bakıyor biz öyle gidiyoruz çok havalı dimi
Seni detaylıca rahat bakmak içinde çağırıyor o zamanla kuzu dr rahat rahat kontrol eder seni
En iyisi kuzumm benimm tabi beklememen gerekirr iyi olurr ayy hadi inşaallahhh göstermiyolar sıpaa doğana kadarrOturmak, ayakta durmam yasak ya. Sıkıntı olmasın diye hemen muayene edip gönderiyor. Diğer hastaların hakkına girmekte istemiyor gidince hemen almak zorunda kalıyor yoksabugün renkli foto isticem inş yüzünü gösterir minik
En iyisi kuzumm benimm tabi beklememen gerekirr iyi olurr ayy hadi inşaallahhh göstermiyolar sıpaa doğana kadarr
Evett kuzumm çekmiştiii ama şimdi oldular etli butluDetaylıda çok güzel göstermişti yüzünü sende çekmişlermiydi detaylı da bakıp bakıp duruyorum ona ya çok datlu
Yaaa dimi şimdi daha net belli olur oyyyEvett kuzumm çekmiştiii ama şimdi oldular etli butlu
Ben Bi iki gün iyiysen içimden diyorum oh ne rahatım akşamına bakıyorum rahatsızlanıyorumDemeyelim öyle demeyelimHerkesin uykusu düzelse güzelce erkencecik uyusak ne güzel olur
Ne tuğaf yaa içimizde bebekYaaa dimi şimdi daha net belli olur oyyy
Ne tuğaf yaa içimizde bebek
Evettt hareket edinceee annemm ben sana kurban olurumm annem diyorummEvet ya hareketlerini hissedince hala inanamıyorum
Bulaşık yıkarken bende öyleyim yaOoyyy oyyy ana evinde öyle vallahaa ben anneme gidemedim buayda işler uymuyo eskisi gibii ve artıkk hiçbirşey yapacak halde değilimm gün geçtikce hal kalmıyor karnım epey büyüdü bulaşık ederken afedersin domalmış gibi hissediyorumm halim çok komikk
Evettt hareket edinceee annemm ben sana kurban olurumm annem diyorumm
Ayyy allahımm adamın karsısında ediyorumm resmennBulaşık yıkarken bende öyleyim ya
Konuşunca anliyolarr zatenn kuzu yaa allahhım herkese nasip etsin inşaallahhhYaa ne güzelbende sabah sevdim annen baban seni çok seviyor kızım dedim başladı hareketlenmeye tepki de veriyor hemen
Yok hiç acı falan yok ama varolması canımı sıkıyoBende yaşamadım arkadaşım dan biliyorum ama acı falan varmı
Gebeliğin başlarında yaşamıştım sonradan düzeldi bu aya kadar gayet iyiydim bi anda çıktı doktor normal dedi işte krem falan verdi bakalım kabızlığımda 3-4 gün sürdü şuan iyim inşallah kremle çabucak geçerCanım kabızlık çok mu yaşadın. Öyle bir sıkıntı varsa ilerlemeden daha fazla doktora git. Arkadaşım o yüzden 8. Ayında basurdan ameliyat olmak zorunda kaldı
Bekliycek daha kızlar merak etmeTek tek alıntılayamadım arkadaşlar kusura bakmayın.. 1 gün daha geçti çok şükür diye bakıyorum, ama geceden beri biraz daha sıklaştı gibi sancılar. Dün açıklığa bakılmadı , sık bakmak da istemiyorlarmış doğumu elle uyarıp daha da tetiklememek için. Açıklık belli seviyeye gelene kadar bekleyeceğiz dedi doktor. Bebişler ultrasonda iyilerdi çok şükür dün. Bu gece tekrar kanlarım alındı sezeryan için ihtiyaç halinde kullanılmak üzere kan ayarlanıyormuş kanamam vs çok olursa diye. Son durumum bu özetle…
Size diyeceğim bırakın kalsın ev işleri vs, yormayın kendinizi nolur. Bir arkadaşımızı mesajını gördüğüm için özellikle diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?