- 26 Ağustos 2020
- 2.357
- 3.814
- 83
- 32
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #47.561
Çok şükür bebekler iyi canım Bi hafta daha dayansa çok güzel olur ne kadar içerse kalırlarsa o kadar iyiTek tek alıntılayamadım arkadaşlar kusura bakmayın.. 1 gün daha geçti çok şükür diye bakıyorum, ama geceden beri biraz daha sıklaştı gibi sancılar. Dün açıklığa bakılmadı , sık bakmak da istemiyorlarmış doğumu elle uyarıp daha da tetiklememek için. Açıklık belli seviyeye gelene kadar bekleyeceğiz dedi doktor. Bebişler ultrasonda iyilerdi çok şükür dün. Bu gece tekrar kanlarım alındı sezeryan için ihtiyaç halinde kullanılmak üzere kan ayarlanıyormuş kanamam vs çok olursa diye. Son durumum bu özetle…
Size diyeceğim bırakın kalsın ev işleri vs, yormayın kendinizi nolur. Bir arkadaşımızı mesajını gördüğüm için özellikle diyorum.
Demir hapı beni de rahatsız ediyorSabah demir ilaci iciyorum o mu fazla gelmeye basladi artik bilemedm ondan suphelendm bnde onu da sorucm
Gitcem gitcem birazdan cikicm yola, dua ediin butun hamilelerin bebisleri hep iyi olsun
Oyyyy canım sende haklısınn bizde gidiyozz evi ediyoruzzz zaten edemicek hale geliyorum artıkk evi süpüremiyorum bundan sonra pek allah yardımcımız olsunn tekbaşına doğuranlar çekenler çok daha iyi bilir buişi bebekk iyi ya kuzuu vaktiyle gelsin inşaallahhhTek tek alıntılayamadım arkadaşlar kusura bakmayın.. 1 gün daha geçti çok şükür diye bakıyorum, ama geceden beri biraz daha sıklaştı gibi sancılar. Dün açıklığa bakılmadı , sık bakmak da istemiyorlarmış doğumu elle uyarıp daha da tetiklememek için. Açıklık belli seviyeye gelene kadar bekleyeceğiz dedi doktor. Bebişler ultrasonda iyilerdi çok şükür dün. Bu gece tekrar kanlarım alındı sezeryan için ihtiyaç halinde kullanılmak üzere kan ayarlanıyormuş kanamam vs çok olursa diye. Son durumum bu özetle…
Size diyeceğim bırakın kalsın ev işleri vs, yormayın kendinizi nolur. Bir arkadaşımızı mesajını gördüğüm için özellikle diyorum.
Demeyelim öyle demeyelimSus söyleme nazar etme kendineben ne zaman oh iyi miyim ne desem tepetaklak oluyorum
AminDemeyelim öyle demeyelimHerkesin uykusu düzelse güzelce erkencecik uyusak ne güzel olur
Ooyyy oyyy ana evinde öyle vallahaa ben anneme gidemedim buayda işler uymuyo eskisi gibii ve artıkk hiçbirşey yapacak halde değilimm gün geçtikce hal kalmıyor karnım epey büyüdü bulaşık ederken afedersin domalmış gibi hissediyorumm halim çok komikkGünaydın kızlar
Hayırlı sabahlar
Hayırlı huzurlu cumalar
3-4 gündür annemde kalıyorduk
Ne güzel prensesler gibiydim
Bugün akşam eve geçeceğiz
Külkedisi mode online.
Kalkayımda bari anneciğim için evi silip süpüreyim gitmeden
Bebeğin kıyafetlerini yıkadık. Bugün oturduğum yerden onlarıda ütüleyip yerleştireceğim çekmeceye. Hala pijama çanta gecelik vs almadım.
30+6 dayım. En geç haftaya eksikleri alıp hastane çantasını hazırlamam lazım
Bu arada kızlar BİM’e 89 TLye önden düğmeli pijamalar gelmiş
Üşendiğimden gidemedim hala
Bitmiştir bile muhtemelen. Ama yinede birazdan gidip bakacağım
Bu zamanlarda öyle oluyormuş yaaa çok normal aslında ama biokadarda çok kötüKızlar gebelikte basur sorunu yaşayan varmı ya kan geliyo makattan ilerlemişte biraz sanırım krem falan işe yaramıyo diyolar napıcam
Aslında şikayetim yok ama bildiğin meme gibi olmuş bu beni rahatsız ediyo bide varya bi anda çıktı yani hiç anlayamadımBu zamanlarda öyle oluyormuş yaaa çok normal aslında ama biokadarda çok kötüvardır illaki bi kremi oyle çekemezsin
Buhaftalardan sonra çıkabilir diyodu uygulamada sen 30 oldun bende yarındannsonra 30 olcam 10hafta kaldı geriyeAslında şikayetim yok ama bildiğin meme gibi olmuş bu beni rahatsız ediyo bide varya bi anda çıktı yani hiç anlayamadım
İnşallah çıkmaz sende kuzu bakalım bi kaç bişey denicem inşallah çözüm bulurumBuhaftalardan sonra çıkabilir diyodu uygulamada sen 30 oldun bende yarındannsonra 30 olcam 10hafta kaldı geriye
Elbetki bulunurr ayy inşallahh bilirim.basuru çok kötüİnşallah çıkmaz sende kuzu bakalım bi kaç bişey denicem inşallah çözüm bulurum
Hiç yaşamadım daha önce yaElbetki bulunurr ayy inşallahh bilirim.basuru çok kötü
Bende yaşamadım arkadaşım dan biliyorum ama acı falan varmıHiç yaşamadım daha önce ya
Kuzum ben 31+2 yim sanırsam yarın bağlayacak öyle demişti.32 den sonra diye biliyorum
Kuzum ben 31+2 yim sanırsam yarın bağlayacak öyle demişti.
Çıktığımda yazarım size
Kızlar gebelikte basur sorunu yaşayan varmı ya kan geliyo makattan ilerlemişte biraz sanırım krem falan işe yaramıyo diyolar napıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?