- 17 Kasım 2021
- 549
- 1.454
- 28
- 36
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #47.281
Bana demedi bakKızlar bnm de dün dü kontrolüm . Artık iki haftaya bi düşürdük randevuları. Bi dahaki gittiğimde nst ye bağlıcaz dedi
Hay maşallah kuzuyaUykum kaçtı, kalçalarım ağrıyor sağa sola yatmaktan. Geçenlerde kontrolüm vardı Benim bebek 2 kilo olmuş 4 kiloya yakın doğar dedi. O yüzden sezeryan gibi duruyor şimdilik. Hazirana kalmayız dedi. Ay biraz modum düşük bazen az kaldı dayan diyorum bi yandan da daha çok gibi geliyor araftayımm
Bende bugün soracaktım napıyor diye unuttum. İyidir umarım en son bekliyordu hastanede
Kuzu uyumadın mı sen dahaHay maşallah kuzuyabenimde aynı değişik bi ağrı oluyo üstüne yatmaktan. Bi ara kendimi sırt üstü buluyordum ama artık yok hiç yatmıyorum garip bi şekilde.
Modun neden düşük az kaldı gerçekten su gibi geçiyor
Maşallah miniğeKızlar benim bebiş bugün sürekli aynı yeri gıdıklıyor gibi yapıyor hep aynı yerive sürekli içeride doğruluyor sanki ama böyle yavaş yavaş esniyor heralde sizde de oluyor mu acaba acıtıyor artık
oyy maşallah güzel kilo almış sezaryen olunca 38 de alıyorlar genelde benimde mayısın son haftasını gecmez diye düşünüyorum geceleri artık zor geciyor dönmemekten felanUykum kaçtı, kalçalarım ağrıyor sağa sola yatmaktan. Geçenlerde kontrolüm vardı Benim bebek 2 kilo olmuş 4 kiloya yakın doğar dedi. O yüzden sezeryan gibi duruyor şimdilik. Hazirana kalmayız dedi. Ay biraz modum düşük bazen az kaldı dayan diyorum bi yandan da daha çok gibi geliyor araftayımm
Hastanedeyim kızlar, taburcu olmam artık bundan sonra, bu geceden itibaren daha sık gelmeye başladı kasılmalar. Her gün açıklığım kontrol ediliyor, belli bir yere gelince sezerryana alacaklarBende bugün soracaktım napıyor diye unuttum. İyidir umarım en son bekliyordu hastanede
Neden öyle acabaYa ne güzel aslında sana olması gereken aşıyı yapmışlar. DBT (difteri, boğmaca, tetanoz) diye karma bir aşı olarak geçiyor. Hamileliğin başında bir doktorun videosunu izlemiştim. Sağlık ocaklarında DT (difteri, tetanoz) yapılıyor ama o gerekli olan değil. 30. Haftalarda boğmacanın içinde olan aşı yapılmalı diyordu. Hatta ben o yüzden tetanoz yaptırmakta kararsız kalmıştım. Ama burda bunu öneren çok yok sanırım para ile extra alınıyor galiba yaptırmak isteyen için
Selam canımmHastanedeyim kızlar, taburcu olmam artık bundan sonra, bu geceden itibaren daha sık gelmeye başladı kasılmalar. Her gün açıklığım kontrol ediliyor, belli bir yere gelince sezerryana alacaklarbırakın Haziran annesi olmayı Mayıs annesi bile olamadım…
Senin sezeryan mı olacak canım ?oyy maşallah güzel kilo almış sezaryen olunca 38 de alıyorlar genelde benimde mayısın son haftasını gecmez diye düşünüyorum geceleri artık zor geciyor dönmemekten felan
Canım benim her şey çok güzel olacak inşallah Rabbim e tutun sana, bebişimize dua ediyorum, ediyoruzHastanedeyim kızlar, taburcu olmam artık bundan sonra, bu geceden itibaren daha sık gelmeye başladı kasılmalar. Her gün açıklığım kontrol ediliyor, belli bir yere gelince sezerryana alacaklarbırakın Haziran annesi olmayı Mayıs annesi bile olamadım…
Ben dün tırnaklarıyla dokunuşlarını yakaladımKızlar benim bebiş bugün sürekli aynı yeri gıdıklıyor gibi yapıyor hep aynı yerive sürekli içeride doğruluyor sanki ama böyle yavaş yavaş esniyor heralde sizde de oluyor mu acaba acıtıyor artık
Benimki de her zaman böyle değil bazen çok durgun oluyor korkutuyor hatta bazen böyle çok hareketli oluyor uyutmuyorKuzu uyumadın mı sen dahasürekli açım midemle beynim arasında kalmaktan sıkıldım artık mesala kalkıp tost yapmamak için zor tutuyorum kendimi
Maşallah miniğeBenimki bazı günler çok hareketli bazen daha durgun. Daha bi yerimi acıtmadı benim belki ilerleyen haftalarda olur
Yaa tırnakları var artık demi benimki de belki tırnaklarıydı minik minikBen dün tırnaklarıyla dokunuşlarını yakaladımya kesin tırnağıydı minik minik dokundu gıdıklanma Bi kaç kere bende de oldu canım
Allah'ım en hayırlı zamanda bebeklerine kavuşmayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde, artık haftalar ilerledi hiçbir sorun olmaz inşallah korkma.Hastanedeyim kızlar, taburcu olmam artık bundan sonra, bu geceden itibaren daha sık gelmeye başladı kasılmalar. Her gün açıklığım kontrol ediliyor, belli bir yere gelince sezerryana alacaklarbırakın Haziran annesi olmayı Mayıs annesi bile olamadım…
Düşünemedim birden boş bulundum affedin. Rabbım sağlıkla kucağınıza almanızı koklamanizi nasip etsinKaybınız için başınız sağolsun çok üzücü ama bizde hamile olduğumuz için keşke böyle bi yorum yapma gereğinde bulunmasaydınız çünkü birinde ufak bi terslik olsa hepimiz kendimizi yokluyoruz lütfen dikkat etmeye çalışın
Ben bağış yapmayı dusunuyorum canım darussafakaya hedıyelıklerı cok yakınlar tutuyor gerisi atıyorsweetgirlcandy canım nasıl oldun?Daha iyisindir umarım
Hediyelik anılık süs yaptıran var mı kızlar?
Baby me nin sıvı deterjanını kullanan var mı memnun kaldınız mı?
Lütfen böyle düşünüp moralini dahada düşürme hazıran yada mayıs önemli değil bebekler ve sen sağlıklı ne şekilde ne zaman olacaksa o şekilde olsun önemli olan bebeklere sağlıkla kavuşmakHastanedeyim kızlar, taburcu olmam artık bundan sonra, bu geceden itibaren daha sık gelmeye başladı kasılmalar. Her gün açıklığım kontrol ediliyor, belli bir yere gelince sezerryana alacaklarbırakın Haziran annesi olmayı Mayıs annesi bile olamadım…
Özür dilerim açım taze düşünemedim. Foruma yeni katıldım kendim gibi olan birilerine ulaşmak için affedinBen anlamadım hangi yüzle buraya gelip bunu diyebiliyorsunuz bukadar moral bozmaya ve bunu gelipte demeye bile gerek yok bide yeni katılım bugün ve hemen buraya gelip insanı moral bozuyorsunuz cok saçma yaptığınız çok tuğaf oldum yanii bana dense bunu ben sessizce ağlardım korkumdan birazdaha güzellikle diyebilirdiniz yinede çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?