- 26 Ağustos 2020
- 2.357
- 3.814
- 83
- 32
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #47.321
Yaa tırnakları var artık demi benimki de belki tırnaklarıydı minik minik
[/QUOTE
Ya eminim parmaklarıydı tabi tırnakları uzamışsa Bi de daha fena![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa tırnakları var artık demi benimki de belki tırnaklarıydı minik minik
[/QUOTE
Ya eminim parmaklarıydı tabi tırnakları uzamışsa Bi de daha fena![]()
Helal olsun canım sormayı bile sevmem dilim tutuldu bian o durumda zaten ama nickinde dediğin gibi herşey güzel olacakk biliyorum çok zor birşey amaa elimizden duadan başka birşeyde gelmiyorAllah razı olsun benim yerime de koklayın yavrunuzu hakkınızı helal edin
Öyle Rabbım şükürler olsunHelal olsun canım sormayı bile sevmem dilim tutuldu bian o durumda zaten ama nickinde dediğin gibi herşey güzel olacakk biliyorum çok zor birşey amaa elimizden duadan başka birşeyde gelmiyor![]()
Hahahahaha bide bakıyosun atıyo gene biray amabusefer son biray atacak gibi ama bencede atmazz çünkü gerçekten artık sık kontrol edilmesi lazımm iyice gelişti bebiş
Allah razı olsun benim yerime de koklayın yavrunuzu hakkınızı helal edin
Hadii bakalummmAynen canım bundan sonra sık sık görürsün miniğini![]()
Aa demek oyüzden kırmızı kurdele yada taç takıyorlarmış. Oyüzden geldim kırmızılar mı :)Aaaa kızlarrr kırmızı lohusalığıda giyen varmış
Batıl inanç olarakta doğumdan sonra kötü rüya görmeyii engelliyormuş uykuda korkuya neden olan şeyin kırmızıdan hoşlanmadığı düşünülürmüş oyüzden lohusa anneye ya kırmızı taç takılır ya da kırmızı hediyeler alınırmış![]()
Hiç anlam veremiyorum bazı olan şeylereNeden öyle acaba
Boğmaca tr de belki çok yaygın değildir?!![]()
Nasıl rüyada kan görürüzz o rüya hemen kesiliyorr onun gibi birşey budaAa demek oyüzden kırmızı kurdele yada taç takıyorlarmış. Oyüzden geldim kırmızılar mı :)
Ayy ciddenmi bizim doktor ne rahat ya bu ay gidicem bakalım dicekmi 2 haftada 1 gel diyeKızlar bnm de dün dü kontrolüm . Artık iki haftaya bi düşürdük randevuları. Bi dahaki gittiğimde nst ye bağlıcaz dedi
Bana da 3 haftaya gel didiii her gidiştede para vericemBenim 2 hafta sonra. Kontroller de sınırsızmış ya kimse tutamaz artık![]()
Aa yakınız ben de 20 sinde gidicem kuzuBende 1 nisanda gittim 3 hafta sonra gel bayramdan önce dedi 22 sine randevu aldım bende![]()
Ayy ben onu çok merak ediyorumKızlar bnm de dün dü kontrolüm . Artık iki haftaya bi düşürdük randevuları. Bi dahaki gittiğimde nst ye bağlıcaz dedi
Yaa e benimde geçen hafta bebek 2 kg dı ama hiç sezeryan falan demedi baya detay vermiş sana şimdi belli olmaz dediUykum kaçtı, kalçalarım ağrıyor sağa sola yatmaktan. Geçenlerde kontrolüm vardı Benim bebek 2 kilo olmuş 4 kiloya yakın doğar dedi. O yüzden sezeryan gibi duruyor şimdilik. Hazirana kalmayız dedi. Ay biraz modum düşük bazen az kaldı dayan diyorum bi yandan da daha çok gibi geliyor araftayımm
Estağfurullah Rabbim size dayanma gücü versinDüşünemedim birden boş bulundum affedin. Rabbım sağlıkla kucağınıza almanızı koklamanizi nasip etsin
Rabbim yardımcınız olsun canım bebek artık yaşam sınırına ulaştı lütfen korkma sen sakin ol ki oda olsun annesiHastanedeyim kızlar, taburcu olmam artık bundan sonra, bu geceden itibaren daha sık gelmeye başladı kasılmalar. Her gün açıklığım kontrol ediliyor, belli bir yere gelince sezerryana alacaklarbırakın Haziran annesi olmayı Mayıs annesi bile olamadım…
Doğduktan sonra belki yapılabilir canım, bazen aşılarımızda farklılık olabiliyorda ülke farkından dolayı. Bana çok küçük bi doz yaptı doğduktan sonra da bi çocuk doktoru bazı aşı yapacak dedi bazen dediklerini kaçırıyorum benim doktorun yabancı dilden dolayı
Evet ne kadar dikkat etsekte ufacık bir şey yanma yapıyor, canım nasıl patates kızartması çekiyor şuanyesem yandırır, zaten yapmayada üşeniyorum
sen nerdesin canım? Senin bebişte maşallah1550 çok iyi
İçinde tetanoz gibi bişeyler varmış kuzu internetten baktım bende ne için diye boğmaca aşısı diyor. Dünden beri kolum ağrıyor aşı yüzünden![]()
Evet bende disardayim babysi.Aaa yurt dışında mıydın sende burda yok diye biliyorum![]()
DegileeeemmTürkiyede isen aramızda ilksin![]()
Kıız nerdesiniz ben bütün gece uyumadım![]()
Günaydın canım,eğer calisacaksan 32+0 da çalışır raporu alacaksın.Günaydın kızlarr ya 32. Haftada rapor almak gerekiyor ya çalışır ya da çalışamaz diye. Direkt 37. Hafta için mi çalışır veriliyor yoksa 34. Haftaya kadar çalışır diye alabiliyor muyuz acaba
Birde doğum, süt parası ve bir şey daha vardı bunları almak için ne zaman nerelere başvurmak gerekiyor bilen var mı![]()
Nolduuuu kizzKıız nerdesiniz ben bütün gece uyumadım![]()
Benim heryerim ağrıdı yaaa bugece nazarmı ettiniz len beniKıız nerdesiniz ben bütün gece uyumadım![]()