- 25 Ağustos 2019
- 61.142
- 114.173
- 698
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #47.141
Sabahh yedimmmama midemi bigüzel yaktı beybiiii
Hahaha yok yetti banaaaYemesi güzelde sonrası acıı:) bir daha yemezsin artık
Hahaha yok yetti banaaaevin içinde süt içe içe gezdim kocam diyo ne yedin sen
Maden suyu denedin mi bende işe yarıyor gerçektenKızlar bu mide yanmasına çare bulan varmı ne şurup ne süt hiç bişey iyi gelmiyo yediğimden de bişey anlamıyorum
Oyy canım tuzlu ya ondandırr iyi yapıyorsun kızzz benimde durmaz çenemm ama kızar diyede korkayrummmBen dayanamazdım söylerdim valla çenem durmaz benim. Ya ben her yemek sorması mutlaka çubuk kraker yiyorum tek rahatlatan beni o ya
Aksine benim midem bulanıyoyaaKızlar bu mide yanmasına çare bulan varmı ne şurup ne süt hiç bişey iyi gelmiyo yediğimden de bişey anlamıyorum
Aksine benim midem bulanıyoyaayanma yok ama bulantım ara ara hep
Geçti ya benim kuzumm neysekii amaa bulantım varrSende ye çubuk kraker ozaman :)
Rennie kuzu ilk bailar iydi sonra oda işe yaramadı işte doktoruma yazdım başka ilaç verdi gaviscon da iyiymiş evet ama onu demedi hiçHangi şurubu içiyorsun canım rennie içiyorsan o gaviscon kadar etkili değil. Bana tek iyi gelen o olmuştu
Ya 1 saat geçiriyo oda sonra yine aynı kuzuMaden suyu denedin mi bende işe yarıyor gerçekten
Ay oda kötü noluyo bu midelereAksine benim midem bulanıyoyaayanma yok ama bulantım ara ara hep
Kız ben hiç anlamıyorum hıçkırık nasıl oluyo acaba yada hıçkırmıyo benimkiKızlar sizde bebişin hıçkırık durumları nasıl. Benim her zaman bu saatlerde başlıyor hıçkırdığı :)
Pıt pıt pıt gibi küçük atımlar oluyor sanırım o hıçkırık bende ilk dün fark ettimKız ben hiç anlamıyorum hıçkırık nasıl oluyo acaba yada hıçkırmıyo benimki
Benim çok sık değil ara ara oluyor ama sadece 1 kere çok nettiKızlar sizde bebişin hıçkırık durumları nasıl. Benim her zaman bu saatlerde başlıyor hıçkırdığı :)
Yaa bende işe yarıyor senin daha fazla demek kiRennie kuzu ilk bailar iydi sonra oda işe yaramadı işte doktoruma yazdım başka ilaç verdi gaviscon da iyiymiş evet ama onu demedi hiç
Ya 1 saat geçiriyo oda sonra yine aynı kuzu
Ay oda kötü noluyo bu midelere
Arka arkaya sürekli oluyor bir dePıt pıt pıt gibi küçük atımlar oluyor sanırım o hıçkırık bende ilk dün fark ettim
Çok değişik bir hissiyat bırakıyorArka arkaya sürekli oluyor bir de
Evet yaÇok değişik bir hissiyat bırakıyor
Hahahah ilk aylar gibi başlıyoruz beybiiRennie kuzu ilk bailar iydi sonra oda işe yaramadı işte doktoruma yazdım başka ilaç verdi gaviscon da iyiymiş evet ama onu demedi hiç
Ya 1 saat geçiriyo oda sonra yine aynı kuzu
Ay oda kötü noluyo bu midelere
Bende 31+331+0 olduk bugün teyzesi
Bilemedim ki canım doktora gitmeden sorma imkanın var mıKızlar ben iki akşamdır ciddi bir ağrı hissediyorum
Kasıklarıma doğru bir ağrı
Böyle kasılma gibi adet sancısı gibi
Ama nefesimi kesiyor
Yalnız sadece akşamları oluyor
Aranızda yaşayan oldu mu hiç
Gündüz de olsa soluğu doktor da alacağım çama yalnızca geceye doğru oluyor 2 gündür
Ayyyyy bendeeeeNefes almakta okadar zorlanıyorum ki. Benimde yüzüm şişti hep ya
Bizim kızçeler fenaaa heeeAhahah gecenkinde bizde de aynısı oldu doktor baya uğraştı bu kapattıbende dedim inadı bana çekmiş
Canısı sertleşme kasılma oluyor işte.Kasılma yok sanırım bende sertleşme oluyor ara sıramaşallah küçücükken kocaman oldular bebişler
Ah ah ahhhhhhhh artık panto bile işe yaramıyor galibaaaaaaKızlar bu mide yanmasına çare bulan varmı ne şurup ne süt hiç bişey iyi gelmiyo yediğimden de bişey anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?