- 9 Ekim 2021
- 6.015
- 12.386
- 198
- 29
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #46.801
Ya olur canım o kadarda robot değilizki nefsimiz var içimizde bi insan var yaniYa benimki de sınırda çıktı dikkat et dedi aynen ,geçen benim de canım çekti yaptm yedimarada olur öyle şeyler
Ya aslinda büyük küçük şeyler önemli değil ki ,insan önemsediğini hissetmek istiyor bazen ,benimki bir de birşey yapmayıp annemin neler yaptığını sorgulamisti ,Kayınvalidemde annemde ufak tefek şeyler yapıyorlar. Kıyafet falan örgü işleri. Ama çokta bi beklentim olmadı açıkcası hatta annemler kızdı alacak birşey bırakmadınız diye, hevesli olunca baya öyle oluyor galiba :) altın falan takarlar mı onuda göreceğiz :)
Ben yıkadım odasını dizdim çantalarımız hazır canımKızlar bebiklerin eşyalarını yıkadınızmı ben biraz daha bekliyim dedim ama bilemiyorum da
Ooo masallah kp miiBenim kv de değil ama kayınpederde çok heves var bana kangru bile aldı hatta bi iki kerede alışveriş yaptılar sağolsunlar banada çeyrek gelicek ilk çocuk tabi benim
Geçmiş olsun canım, sık idrara çıkma değil de yanma vs olursa idrar sıkıntı oluyor geneldeBen yıkadım odasını dizdim çantalarımız hazır canımtabii kendi vaktinde gelsin ama ben panik olmak istemiyorum şimdi yine acile gittim sürekli idrara çıkıyorum karnımda sertleşme oluyor tahlil yapıldı bişry yok bebek iyi dediler yine de ben hazırlıklı olmak istiyorum
O maşallah ya bende çok sık çıkıyorum bi gecede 5 kere falan uyanıyorum yani sürekli çişim varBen yıkadım odasını dizdim çantalarımız hazır canımtabii kendi vaktinde gelsin ama ben panik olmak istemiyorum şimdi yine acile gittim sürekli idrara çıkıyorum karnımda sertleşme oluyor tahlil yapıldı bişry yok bebek iyi dediler yine de ben hazırlıklı olmak istiyorum
Evet canım çok hevesli sağolsun güzel şeylerde alıyoOoo masallah kp mii
Şimdilik problem yok dedi serum bile vermedi sağol canımGeçmiş olsun canım, sık idrara çıkma değil de yanma vs olursa idrar sıkıntı oluyor genelde
Bebek iyiyse sorun yok dedim çıktım valla alttan muayene yapım dedi rahim ağzı açık mı kapalı mı bunu benim doktorum ultrasonda görüyor devletin aciline gittim yok orda görülmez dediO maşallah ya bende çok sık çıkıyorum bi gecede 5 kere falan uyanıyorum yani sürekli çişim var
Evet canım çok hevesli sağolsun güzel şeylerde alıyo
Öyle tabiZamanında sağlıkla gelsinler annelik hep telaş işte
O kesssinAhahah valla doğurunca bugünleri arama olasılığı yüksek
Evett arkadaşımda 4 dedi yaniiYeter kuzu ya abartmaya gerek yok 1 gece kalıcaz zaten bazıları liste yapmış instada 4-5 takım pijama falan yazmışlar çok fazla geldi bana
Bende çok kararsızım ya aslında ağırlaşmadan yapsak iyi olur
Yok be kuzum hallolur vakit var daha
Ayy evet ya yok ben başlicam galiba
Senin herşeyin hazır canım bilmemmi
Ayy evet doğru diyosun bak ben gaza geldim bi kaç güne yıkarım heralde
Ya aslinda büyük küçük şeyler önemli değil ki ,insan önemsediğini hissetmek istiyor bazen ,benimki bir de birşey yapmayıp annemin neler yaptığını sorgulamisti ,
Keşke bana sorsaydi eşime sordu duydum ben
Eşim de annesi mahçup olmasn diye galiba hiç birşey söylemedi öyle konu kaldı arada
Valla benimki cimrinin önde gideni. Zaten kendisiyle konuşmuyorum ama sanırım bişeyler alıyordur ama çok alacağını da sanmam ilk torun bideKızlar kayınvalidesi bebeğine alışveriş falan yapan var mı ya ,başka gruplarda okuyorum şaşırıyorumBiizmkiler de asla yok böyle birşey .
İlk oglus da bir çeyrek taktı kv. (Durumları çok çok iyidir)Kendisi genç gelin gibi altinlariyla gezerbenim altınım yok düğünde de sagolsunlar pek bir şey yapmadılar.
Bunda çeyrek de almaz bencehiç bir şey alacağını sanmıyorum.
Sizinkiler nasıl az sohbet edelim
Benimki geldi de lohusa halimle ben baktm ona misafir gibi oturup kalkti annem gidince gelmişti,çok zorlanmıştm.valla benimkide farklı değil, hatta ilk torun ama bişey almayı bırak eve yardıma bile gelmemek için, ömrü boyunca çalışmadığı halde (paraya hiç ihtiyaçları yok) gitti iş buldu ve çalışıyorum çok yoğunum diyor
Cimri insan da çok zor yaValla benimki cimrinin önde gideni. Zaten kendisiyle konuşmuyorum ama sanırım bişeyler alıyordur ama çok alacağını da sanmam ilk torun bide
Bende de bi halsizlik tarzı varselamlar güzel anneler, okuyorum aralıklı ama hiç yazasım gelmiyor hatta hiçbirşey yapasım gelmiyor, hayattan bi bıkkınlık geldi bana, sadece yatıp uyumak istiyorum
Kız bi çeyrek de takarlar artık heralde kıyıpKızlar kayınvalidesi bebeğine alışveriş falan yapan var mı ya ,başka gruplarda okuyorum şaşırıyorumBiizmkiler de asla yok böyle birşey .
İlk oglus da bir çeyrek taktı kv. (Durumları çok çok iyidir)Kendisi genç gelin gibi altinlariyla gezerbenim altınım yok düğünde de sagolsunlar pek bir şey yapmadılar.
Bunda çeyrek de almaz bencehiç bir şey alacağını sanmıyorum.
Sizinkiler nasıl az sohbet edelim
Valla sorma nerde en adisi varsa alırCimri insan da çok zor ya
Bir çoğunuzun da ilk torun ailede ,nasıl heveslenmiyorlar ki ya canının cani
Geçen eşim bi telefon gösterdi bana doğum hediyesi bunu al bana dioKız bi çeyrek de takarlar artık heralde kıyıp. kayınvalideyi bırak da asıl eşler ne yapacak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?