- 6 Şubat 2022
- 1.815
- 3.693
- 53
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #46.781
Aynen canım,kullanılmadan eve gelenler tertemiz kalmış olurÖyle çok güzel oluyor bir videoda izledim güzelce part part kilitli poşetlere koyuyor. Sonra organizelerin içine alıyordu. Bende öyle kilitli poşetlere koyucam üstüne yazı yazmayı planlıyorum hemşireye verilecek vs die. Sonra bir kısmını organizere alıcam kullanılmayan temizcek gelmiş olur
Ay evet Türkiye’den bir doktor sınırda bir şey olmaz dedi yurtdışında yaşıyorum beslenme kursuna gideceğim ve düzenli kontrollere falan :/Sıkma canını , doktor ne dedi peki diyet mi önerdi cabm
Ben de aynı şeyleri yapıyorum da ilerledi mi ne oldu geçmiyor
Beslenmene dikkat edersin birşey olmaz Allah'ın izniyleAy evet Türkiye’den bir doktor sınırda bir şey olmaz dedi yurtdışında yaşıyorum beslenme kursuna gideceğim ve düzenli kontrollere falan :/
Çok zorlanıyorumUmarım öyle değildir canım çok zor ya ağrısı.
Çok zorlanıyorumeşime zeytinyağlı bir masaj yaptırayım boynumu kıpırdatmak bile istemiyorum ya ağrıdan
Frosh ben kendim için bulaşık deterjanı almıştım alerjik olduğum için ama temiz içeriklerde paylaşım yapanlarda hiç görmedim. Hatta benim normalde bilmeyip alacağım tüm markalarda illaki bir kaç madde eklenmiş oluyorİnstagram hesabım var (birçok paylaşımı orada yapıyorum) orada sormuştum bu markaları bunlardan daha çok frosch önerilmişti. Ben de içerik konusuna fazlasıyla takığım, deterjan şampuan konusunda araştırıp alıyorum
Düzenli beslenmeyle hiç bişey olmaz merak etme canım belki hamur işini falan fazla kaçırdıysan son günlerde oda baya etkiliyo test sonucunuAynen canım o şekerli suyu içtikten 1 saat sonra 192 çıktı
Oruçlusn canım değil mi,yap tabi,şekerin falan yoksa bol bol yeAyy canım o kadar poğaça çektiki kalktım hamuru mayaladım kötümü yaptım acaba
Yeter kuzu ya abartmaya gerek yok 1 gece kalıcaz zaten bazıları liste yapmış instada 4-5 takım pijama falan yazmışlar çok fazla geldi bana
Bende çok kararsızım ya aslında ağırlaşmadan yapsak iyi olur
Yok be kuzum hallolur vakit var daha
Ayy evet ya yok ben başlicam galiba
Senin herşeyin hazır canım bilmemmi
Ayy evet doğru diyosun bak ben gaza geldim bi kaç güne yıkarım heralde
Ohh iyi yaptın benim için de ye kuzum ya. Bn dün kek yedim bugün yasak bana cezalıyımAyy canım o kadar poğaça çektiki kalktım hamuru mayaladım kötümü yaptım acaba
Ay olsun o kadar yaaa nefis sonuçtaAyy canım o kadar poğaça çektiki kalktım hamuru mayaladım kötümü yaptım acaba
Aynen kuzu şekerim normal çıktıda doktorum yinede dikkat et dediOruçlusn canım değil mi,yap tabi,şekerin falan yoksa bol bol ye
Hepinizin yerine yerimOhh iyi yaptın benim için de ye kuzum ya. Bn dün kek yedim bugün yasak bana cezalıyım
Hiç valla hamileyiz canım elimizdemiAy olsun o kadar yaaa nefis sonuçta
Kızlar kayınvalidesi bebeğine alışveriş falan yapan var mı ya ,başka gruplarda okuyorum şaşırıyorumBiizmkiler de asla yok böyle birşey .
İlk oglus da bir çeyrek taktı kv. (Durumları çok çok iyidir)Kendisi genç gelin gibi altinlariyla gezerbenim altınım yok düğünde de sagolsunlar pek bir şey yapmadılar.
Bunda çeyrek de almaz bencehiç bir şey alacağını sanmıyorum.
Sizinkiler nasıl az sohbet edelim
Yaaa ilk defa denk geldim aynı sorunları yaşadığımız birisine birbirimize destek olalımMerhaba Lego
Sanki ben yazmış gibi hissettim
Bizde de tek damar ve böbrek büyümesi var.
İlk zamanlar ben de çok üzüldüm ama bunun bir çözğm olmadığını düşündüm,elimden geldiğince bebeğimi beslemeye çalışıyorum nitelikli şekilde besleniyorum. Doktorum benim ve bebeğin çok kilo almaması gerektiğini söyledi (tek arter ven sebebiyle) o yüzden kilosunu boyunu takma doğduktan sonra güzelce emzirirsib veya kaliteli mamalar ile beslersin hiçbir şey olmaz inşallah.
Ya benimki de sınırda çıktı dikkat et dedi aynen ,geçen benim de canım çekti yaptm yedimAynen kuzu şekerim normal çıktıda doktorum yinede dikkat et dedi
Hepinizin yerine yerim
Hiç valla hamileyiz canım elimizdemi
Benim kv de değil ama kayınpederde çok heves var bana kangru bile aldı hatta bi iki kerede alışveriş yaptılar sağolsunlar banada çeyrek gelicek ilk çocuk tabi benimKızlar kayınvalidesi bebeğine alışveriş falan yapan var mı ya ,başka gruplarda okuyorum şaşırıyorumBiizmkiler de asla yok böyle birşey .
İlk oglus da bir çeyrek taktı kv. (Durumları çok çok iyidir)Kendisi genç gelin gibi altinlariyla gezerbenim altınım yok düğünde de sagolsunlar pek bir şey yapmadılar.
Bunda çeyrek de almaz bencehiç bir şey alacağını sanmıyorum.
Sizinkiler nasıl az sohbet edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?