- 9 Ekim 2021
- 6.015
- 12.386
- 198
- 29
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #46.741
Oo sen iyisin ütülemekte biraz yorucu ama yavaş yavaş halledilir artıkBn kızımın küçüklerini annemde getireceğim inş canım bayramda. Temizdi zaten ütüleyip kaldırırım inş. Geç olmaz inş ya
Geceligide bitane yeni var yaa 2 tanesi dahada evden getiricem napiyimm yetişmiyo 1 gün için hastanede okadar birşey alamammİyi yapmışsın kuzum ben daha yer açıcam eşyalara galiba benimde başlamam lazım.. benimde bi çanta kaldı bide uzun gecelik kaldı işte onlarıda aldımmı tamamdır senin ne eksik
Zamanında sağlıkla gelsinler annelik hep telaş işteHeeehhh bende onu bulmaya çalışıyordum uygulamadada diyorum nerde okudum yaaaa yerleri daraldıkca hareketleri azalcak diyo hep hareketli olamazkii evimizde hareketli oluyoruzz bebek içinde sallanıyo uyuyo bukadar karamsar düşünmemek lazım herşey yolunda bundan sonra zaten bebek doğsada yaşayabilecek zamanda allaha şükürr bugüne kadar atlattık bundan sonrasına dikkatli olmak gerek kimsiinin hiç olmaz karnında sakin olur yanii
Ben de kilitli poşetler var ya onlara koyayim dedim ,boyun ağrılarım hafiflese en azından hastane çantasına girecekleri ütüler koyarım , bayramdan sonraya birakasim var aslında duruma göre bakacağm ben deÇantayı bi dahaki aya bıraktım bende organizer sipariş ettim bavul içi yavaş yavaş artık yıkadıktan sonra çantayada geçerim ay ütüde var doğruya
Ya işte stres oluyorum yine de acaba geç kalır mı diye. Hastane çantasını da kendiminkileri koyarım artık bebişin de getirince inş. Bi yeni hastane çıkışı alcam bebişime ekstra işteOo sen iyisin ütülemekte biraz yorucu ama yavaş yavaş halledilir artık
Evet ya dinlenirken bile başımda oluyor çocuk ,Alah hiç ayırmasın tabi asla şikayet için demiyorum da yorgunluk oluyor ya boyun ağrım için ne yapabilirim acaba bana önereceğin birşey var miKolay gelsin canım. Benimde boyun fıtığım var nedense hamilelikte tamamiyle geçiyor ağrı. Tabi sen çok dinlenemiyorsun çocukla falan uğraşınca ağrının en büyük kısmı ondan sanırım
Yenileri koyarsın canım alınca , diğerleri de gelinca koyarsın,geç olmaz ya daha haziram da doğumlar,iki ay var en azYa işte stres oluyorum yine de acaba geç kalır mı diye. Hastane çantasını da kendiminkileri koyarım artık bebişin de getirince inş. Bi yeni hastane çıkışı alcam bebişime ekstra işte
Utulemek yıkamaktan daha zor ya çok da yorucu yıkamak en kolayıOo sen iyisin ütülemekte biraz yorucu ama yavaş yavaş halledilir artık
Eşin almadı yaniÇamaşır detarjanını en sonunda aldım tebrik edin beni lütfen
Gel konuş niye sessiz kalıyorsunSlm kızlar nasılsınızokuyorum sizi sessiz sedasız takip ediyorum
aynen olabilir canımDalinin sıvı deterjanını aldım canım daha sonra duru granül alacağım ama ekstra kokulu olanı almam diye düşünüyorum. Lavanta güzel ama çamaşırlarda falan yada oda kokularında ağır oluyor nedense. Kaldıkça kokusu gidiyor ya belki ondan rahatsızlık etmemeye başladı seni :)
Beni biliyorsunKızlar bebiklerin eşyalarını yıkadınızmı ben biraz daha bekliyim dedim ama bilemiyorum da
Canını sıkma diyetle devam edersinSelam kızlar doktordan geldim moralim bozuk gebelik şekeri çıktı
Ahahah valla doğurunca bugünleri arama olasılığı yüksekAminn bitanemm cümlemizee
Ayyy gördüm bunu aynı öyle uyuyorum bendeee
Bide diyon ben yoruldum doğursam diye doğurda görr ebeniniibi hamileliğin tadını cıkar bee
yıkadım ilk giyeceği kiyafetleride ayrı koydum ama hastane cantasını 35 den sonra hazırlarım. tabi bi sonraki kontrolde Allah korusu nst de sancı vs. cıkarsa daha erken hazırlarım diye düşünüyorumKızlar bebiklerin eşyalarını yıkadınızmı ben biraz daha bekliyim dedim ama bilemiyorum da
Yeter kuzu ya abartmaya gerek yok 1 gece kalıcaz zaten bazıları liste yapmış instada 4-5 takım pijama falan yazmışlar çok fazla geldi banaGeceligide bitane yeni var yaa 2 tanesi dahada evden getiricem napiyimm yetişmiyo 1 gün için hastanede okadar birşey alamamm
Başlarsın kuzu bizim şifonyer oldugu icin temizle et derken bitti orası oda
Bende çok kararsızım ya aslında ağırlaşmadan yapsak iyi olurBen de kilitli poşetler var ya onlara koyayim dedim ,boyun ağrılarım hafiflese en azından hastane çantasına girecekleri ütüler koyarım , bayramdan sonraya birakasim var aslında duruma göre bakacağm ben de
Yok be kuzum hallolur vakit var dahaYa işte stres oluyorum yine de acaba geç kalır mı diye. Hastane çantasını da kendiminkileri koyarım artık bebişin de getirince inş. Bi yeni hastane çıkışı alcam bebişime ekstra işte
Ayy evet ya yok ben başlicam galibaUtulemek yıkamaktan daha zor ya çok da yorucu yıkamak en kolayı
Senin herşeyin hazır canım bilmemmiBeni biliyorsun
Ayy evet doğru diyosun bak ben gaza geldim bi kaç güne yıkarım heraldeyıkadım ilk giyeceği kiyafetleride ayrı koydum ama hastane cantasını 35 den sonra hazırlarım. tabi bi sonraki kontrolde Allah korusu nst de sancı vs. cıkarsa daha erken hazırlarım diye düşünüyorum
Kaç çıktı canım testinSelam kızlar doktordan geldim moralim bozuk gebelik şekeri çıktı
Bak benim hiçbir şeyim yoktu geçtim siziYeter kuzu ya abartmaya gerek yok 1 gece kalıcaz zaten bazıları liste yapmış instada 4-5 takım pijama falan yazmışlar çok fazla geldi bana
Bende çok kararsızım ya aslında ağırlaşmadan yapsak iyi olur
Yok be kuzum hallolur vakit var daha
Ayy evet ya yok ben başlicam galiba
Senin herşeyin hazır canım bilmemmi
Ayy evet doğru diyosun bak ben gaza geldim bi kaç güne yıkarım heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?