- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #46.521
Mümkünse 40ı doldurup geçirmesinler bi de heleeeeeBenimde miğdem cayır cayır şuan soğuk sütle dolaşıyorum evde artık haziran gelsin nolur![]()
![Face with hand over mouth :face_with_hand_over_mouth: 🤭](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f92d.png)
![Face with hand over mouth :face_with_hand_over_mouth: 🤭](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f92d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mümkünse 40ı doldurup geçirmesinler bi de heleeeeeBenimde miğdem cayır cayır şuan soğuk sütle dolaşıyorum evde artık haziran gelsin nolur![]()
Yok yok vakitlice gelsinler enerjim artık %5 falanMümkünse 40ı doldurup geçirmesinler bi de heleeeee![]()
Aynen aynen canım benimYok yok vakitlice gelsinler enerjim artık %5 falan![]()
İnşallah büraz daha büyür bebişler canım sağlıkla doğarlarHastanedeyim kızlar hala, giremedim bir türlü. Ciğer geliştiricileri yaptıktan sonra kasılma önleyici ilacı kestiler, şimdi kasılmaların ve açılmanın durumuna göre hareket edeceklermişbiraz daha iyiyim şükür kasılmalar açısından, ama doktorlar uzun süre bekleyeceklerini düşünmüyorlar, en azından ciğer geliştiricileri yaptık mantığındalar
![]()
Amin valla kuzu son zamanlarda geçmiyo sankiAynen aynen canım benim
Valla son ana kadar bekleyenleri gördükçe Allahım vakitlice sağlıkla gelsinler bebişlerimiz diye dua ediyorum![]()
Hahahah tabiii amaa abartmamak lazım işteEvet kesiyor boşa mı kilo aldık aylardır
İmerin emzirme sütyenini almıştım yıpranma da yapmadı.Dolgulu olanı
Yine ondan alıcam fiyatı da iyi.
Aaayyyy kızzz ilkbaştaki aynısi bendede varr hem o hemde siyahı var okadar rahatki anlatamam sanaahttps://www.penti.com/tr//mama-emzirme-lace-sutyen/p/PLX1PLYO21IY-PLP
53,33 TL
53,33 TL![]()
Gül Kurusu Mama Removable Padded Bralet PLC64GIU21SK-RS20 - Gül Kurusu - Penti
Gül Kurusu Mama Removable Padded Bralet PLC64GIU21SK-RS20 - Gül Kurusu ürünü Penti`de. Gül Kurusu Mama Removable Padded Bralet PLC64GIU21SK-RS20 - Gül Kurusu ürününe benzer birbirinden kalite ürünleri penti.com adresinden hızlıca satın alabilirsiniz.www.penti.com
62,49 TL![]()
Penti Mama Hamile Cotton Soft Emzirme Sütyeni PL3E805R21IY-BK3 - Siyah - Penti
Penti Mama Hamile Cotton Soft Emzirme Sütyeni PL3E805R21IY-BK3 - Siyah ürünü Penti`de. Penti Mama Hamile Cotton Soft Emzirme Sütyeni PL3E805R21IY-BK3 - Siyah ürününe benzer birbirinden kalite ürünleri penti.com adresinden hızlıca satın alabilirsiniz.www.penti.com
Birde emzirme atleti aldım.
81,24 TL![]()
Beyaz Penti Mama Anne Emzirme Atleti PLMMAATL17IY-10 - Beyaz - Penti
Beyaz Penti Mama Anne Emzirme Atleti PLMMAATL17IY-10 - Beyaz ürünü Penti`de. Beyaz Penti Mama Anne Emzirme Atleti PLMMAATL17IY-10 - Beyaz ürününe benzer birbirinden kalite ürünleri penti.com adresinden hızlıca satın alabilirsiniz.www.penti.com
Bu fiyatlar 250 TL üstüne extra 50 TL ilk indirimli hali..
Soğuk süt geçirmez yaa aşko ılık içmen lazım ben ılık içerdim yada biraz ısıtırdım ılık olana kadarBenimde miğdem cayır cayır şuan soğuk sütle dolaşıyorum evde artık haziran gelsin nolur![]()
Hayır biz çok iyiyiz normalde ne zaman annesi, ablası gelse veya arasa böyle oluyor 2 olacak kuzumya kıyamam sana canım siz uzaklaşın walla iyi gelecek gibi. Hep mi böyleydi peki kaç yıllık evlisiniz
Böyle de zor valla hareket beklemekten insan deli olurgecen bnmde hic hareket etmedi ertedi gune kdr sanirim uyku tatli geldi
Yok benim eşim anlayamaz sağ olsun ailesi hemen doldurur nasıl yapıyorlar çözemiyorumKuzu ben konuyu baştan okuyamadım ama lütfen sakin kalmaya çalış çık bi hava al senden ve bebeğinden önemli değil hiç kimse unutma bunu umarım eşinde bu tutumundan dolayı pişman olur bak çok güzel bişey nasip etti Rabbim bizlere onu getir hep aklına.. stresli olumca benimkide hareket etmiyor asla biraz rahatlıyorum bakıyorum hemen başlıyo kıpırdamaya korkma yani normal
Geceye kadar oynamadı gece 1 de oynadıOlabilir kuzum o da etkileniyor tabi. Eder merak etme sen tatlı bir şeyler ye soluna yat bakalım
Yaaa kuzu bunları yapınca eline ne geçiyoyaHayır biz çok iyiyiz normalde ne zaman annesi, ablası gelse veya arasa böyle oluyor 2 olacak kuzum![]()
Buna kışın baktım, sıcacık giyim diye hatta canlıda gördüm beden olarak baya büyük kalıyor. L miydi tam hatırlayamadım. 60-70 TL gibiydi tek kalmış. Görünce şaşırmıştım özellikle üst tarafı sünmüş gibiydi.
Kuzucum yaGeceye kadar oynamadı gece 1 de oynadı![]()
Ahahahha ay valla yaBenimde miğdem cayır cayır şuan soğuk sütle dolaşıyorum evde artık haziran gelsin nolur![]()
Bende oda sıcaklığında ılık süt mide yanmasına iyi gelir diye duymuştumAhahahha ay valla yasoğuk sütü yudum yudum az iç o zaman işe yarıyor
![]()
Ne güzel ya inşallah bedenleri de tam olur uğraştırmaz beniAaayyyy kızzz ilkbaştaki aynısi bendede varr hem o hemde siyahı var okadar rahatki anlatamam sanaa
Soğuk süt geçirmez yaa aşko ılık içmen lazım ben ılık içerdim yada biraz ısıtırdım ılık olana kadar
Ben normalde 80 giyerimm ama 85 aldım 85B gögsüm büyücek diye aam genede takıyorum onu toparlıyo beniiNe güzel ya inşallah bedenleri de tam olur uğraştırmaz beni![]()