- 25 Ağustos 2019
- 61.181
- 114.345
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #46.501
Haklisın bende içiyorum banada oldu vuyy başıma gelenn daha 2bucuk ay varValla bilemedim ki yeni farkettim ondan olduğunu![]()
![Face with rolling eyes :rolling_eyes: 🙄](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f644.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklisın bende içiyorum banada oldu vuyy başıma gelenn daha 2bucuk ay varValla bilemedim ki yeni farkettim ondan olduğunu![]()
Ahahahah valla her gün bişey çıkıyorHaklisın bende içiyorum banada oldu vuyy başıma gelenn daha 2bucuk ay var![]()
Bugün çok içtim![]()
Kalınsa yastıkların ondanda olurAy öyle yapıyorum dimdik duruyorumdün ama ayakta iyiydim oturunca bile oldu o dereceydi
![]()
Aynenn haaaAhahahah valla her gün bişey çıkıyor![]()
Normalde çok içmem bünye alışkın değil demek ondan olduBende insancıl içmediğim için sürekli bulanıyor ondan biliyorum :)
Anasını satayım her halttan bişey oluyorKalınsa yastıkların ondanda olur![]()
Kızlar pentide çok seçenek yok ama bazı sütyenlerde emzirme sütyeni dahil kendi sitesinde indirim var ihtiyacı olan bir baksınBen sonunda aldım bakalım nasıl gelecek
![]()
Kızzz 3 tane seçip bedene karar verene kadar canım çıktıSpor sütyenlerden var ya 3 5 tane aldım çok rahat ya onlardan da alabilirsiniz![]()
Kızzz 3 tane seçip bedene karar verene kadar canım çıktıBu arada birkaç ay önce almıştım simli bir spor sütyeni gibi geçen giyeyim dedim bunaldım
![]()
Hiç yoktu bende bir bakayım dedim inşallah olurda birde iadeyle uğraşmam. Stokta yenilenmiyordu fiyatları zaten az çok biliyorsundur. 1 tane alacağım fiyata 3 tane almış oldum o güzel oldu.Evet sütyende çok kararsız kalıyorsun ya. Oyüzden ben emin olamadım gerekirse artık doğumdan sonra gidip bakarım dedim
Hiç yoktu bende bir bakayım dedim inşallah olurda birde iadeyle uğraşmam. Stokta yenilenmiyordu fiyatları zaten az çok biliyorsundur. 1 tane alacağım fiyata 3 tane almış oldum o güzel oldu.
1-2 gecelik, 1 tanede pijama takımı, sabahlıkta şart tabi bulursam güzel olucak.
Hiç yoktu bende bir bakayım dedim inşallah olurda birde iadeyle uğraşmam. Stokta yenilenmiyordu fiyatları zaten az çok biliyorsundur. 1 tane alacağım fiyata 3 tane almış oldum o güzel oldu.
1-2 gecelik, 1 tanede pijama takımı, sabahlıkta şart tabi bulursam güzel olucak.
Evet kesiyor boşa mı kilo aldık aylardırAboovvvbulantıma iyi geldi ya
İmerin emzirme sütyenini almıştım yıpranma da yapmadı.Dolgulu olanıKızlar pentide çok seçenek yok ama bazı sütyenlerde emzirme sütyeni dahil kendi sitesinde indirim var ihtiyacı olan bir baksınBen sonunda aldım bakalım nasıl gelecek
![]()
Buna kışın baktım, sıcacık giyim diye hatta canlıda gördüm beden olarak baya büyük kalıyor. L miydi tam hatırlayamadım. 60-70 TL gibiydi tek kalmış. Görünce şaşırmıştım özellikle üst tarafı sünmüş gibiydi.![]()
Mama Soft Pantolon Takımı PNG1P6X421SK-BEM - Bej Melanj - Penti
Mama Soft Pantolon Takımı PNG1P6X421SK-BEM - Bej Melanj ürünü Penti`de. Mama Soft Pantolon Takımı PNG1P6X421SK-BEM - Bej Melanj ürününe benzer birbirinden kalite ürünleri penti.com adresinden hızlıca satın alabilirsiniz.www.penti.com
Bunu çok istemiştim bitmişti stok yenilenmiş düşünürsen sade güzel![]()
3 al 2 öde var ama indirimi çok olmadı hamile çok az var 3 tane bulamadım.Evet güzel indirim var gerçekten her zaman bulamayacağımız. Gecelik için falan da trendyolda bakabilirsin baya uyguna çeşitler vardı.
https://www.penti.com/tr//mama-emzirme-lace-sutyen/p/PLX1PLYO21IY-PLP
Benimde miğdem cayır cayır şuan soğuk sütle dolaşıyorum evde artık haziran gelsin nolurAnasını satayım her halttan bişey oluyor![]()