- 9 Ekim 2021
- 6.023
- 12.395
- 198
- 29
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #46.481
Kuzu doktorum bana dediki çift yastıkta yat uzandığın zaman haberin olsunKızlar bugün yine fenayım bu reflü mahvetti beni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzu doktorum bana dediki çift yastıkta yat uzandığın zaman haberin olsunKızlar bugün yine fenayım bu reflü mahvetti beni
Sen önlemini al kuzu iyi geliyo valla birde murphy nin dediği karışımİnşallah yaaa sersem gibiyim
Kuzu ben konuyu baştan okuyamadım ama lütfen sakin kalmaya çalış çık bi hava al senden ve bebeğinden önemli değil hiç kimse unutma bunu umarım eşinde bu tutumundan dolayı pişman olur bak çok güzel bişey nasip etti Rabbim bizlere onu getir hep aklına.. stresli olumca benimkide hareket etmiyor asla biraz rahatlıyorum bakıyorum hemen başlıyo kıpırdamaya korkma yani normalValla ya ne yapacaksam ben kendi annem ile rahat ediyorum diyorum ama kafa almıyor.
Bebeğim hareket etmedi acaba ağladım diye mi ya aklım onada takıldı
Benimde canım çekti yapayım bariAyyy ne iyi geldi mısırrr
Ay öyle yapıyorum dimdik duruyorum dün ama ayakta iyiydim oturunca bile oldu o dereceydiKuzu doktorum bana dediki çift yastıkta yat uzandığın zaman haberin olsun
Denerim onu da içebilirsemSen önlemini al kuzu iyi geliyo valla birde murphy nin dediği karışım
Yap kızzzz bulantına iyi gelirr benim kendine geldii hemde zaten acikmiştım bastırır dedimde iyi olduBenimde canım çekti yapayım bari
Kız memişlerini görsen sütyen alacağım onaŞaka bir yana çocuk hastalandığından beri zayıfladı iyice:)Hahahah hergün yiyodun ama kızz ben 2 3 haftadır yediğimm yok acıktımm bide yaaa oyüzden mısır bastırsın beni diyorum yerimmm o kızının dombili halini
Hahahaha yerim yavvv cok severim tombul kızları yaaa mıncırlamak istiyorum sonra ama hastalanınca tabi zayıfladı demi kıyamamm yaa nasıll peki iyimi odaKız memişlerini görsen sütyen alacağım onaŞaka bir yana çocuk hastalandığından beri zayıfladı iyice:)
gecen bnmde hic hareket etmedi ertedi gune kdr sanirim uyku tatli geldiValla ya ne yapacaksam ben kendi annem ile rahat ediyorum diyorum ama kafa almıyor.
Bebeğim hareket etmedi acaba ağladım diye mi ya aklım onada takıldı
İyi canım toparladı şükür.Mısır dedin kalktım mısır patlattımHahahaha yerim yavvv cok severim tombul kızları yaaa mıncırlamak istiyorum sonra ama hastalanınca tabi zayıfladı demi kıyamamm yaa nasıll peki iyimi oda
Bende şimdi yiyorumİyi canım toparladı şükür.Mısır dedin kalktım mısır patlattım
Aboovvv bulantıma iyi geldi yaİyi canım toparladı şükür.Mısır dedin kalktım mısır patlattım
Kız ben şimdi dikkat ettim su içince bulanıyorum bugün. Sanki kötü suymuş gibi anlamadım nedenAboovvv bulantıma iyi geldi ya
Acaba su niye yapar yani bulantı desen musluktan içiyoruzzKız ben şimdi dikkat ettim su içince bulanıyorum bugün. Sanki kötü suymuş gibi anlamadım neden
Bir ara avokado dedim dedim dedim şimdi mısır olduuJou herkesi ayağa kaldırdın:)
Kız ben şimdi dikkat ettim su içince bulanıyorum bugün. Sanki kötü suymuş gibi anlamadım neden
Valla bilemedim ki yeni farkettim ondan olduğunuAcaba su niye yapar yani bulantı desen musluktan içiyoruzz
Bugün çok içtimÇok içiyorsan normaldir canım