- Emoji Skoru
- 110.996
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #45.981
En güzelleri sizin olsunÇok datlu
Gardroptan da aldım canım o da güvenilir ama alacağınız ürünü çok iyi inceleyin sorun tüm detayları hatta numaranızı verip detaylı video atılmasını isteyinBir Pelincik var dolaptan baya bir şey almıştı gardrop dan aldı mı hiç bilemiyorum
Benim kız döndü sanırım. Hep aynı yerde diyordum yadünden beri göbeğimin baya üstünde ya kafa ya ayakları, sağ bacak kemiğine doğru da ya kafa ya ayakları var çapraz duruyor
Yat yat nereye kadar dikileyim dedi heralde evladım
Nasıl kaliteli mi beğendin mi?Bende dolaptan aldığım ana kucağı geldi bugünyavaş yavaş tamamlanıyor miniklerin ihtiyaçları
Ben hiç almadım. Bulamıyorum sanki bilmiyorumGardroptan da aldım canım o da güvenilir ama alacağınız ürünü çok iyi inceleyin sorun tüm detayları hatta numaranızı verip detaylı video atılmasını isteyin
Valla yaSıkılmaya başladılar galiba :)
Ne arıyorsun canımBen hiç almadım. Bulamıyorum sanki bilmiyorum
Nasıl kaliteli mi beğendin mi?
Şimdi bir şey aramıyorum. Ama bi ara mesela şeye baktım. Süt sağma makinesine hani böyle bi iki kere kullanılmış ya da kullanılmamış olanı. Ama fiyatlar yüksek geldi. Dedim biraz ekler yenisini alırım.Ne arıyorsun canım
Oo çok iyiEvet kuzum 4momslardan var ya ondan aldık 16 ay garantisi vardı hala
Oo çok iyi
Aynen ya. Bende işim bitenleri satayım diyorum bakalımAynen garanti bitene kadar kullanıp sonra dolapta tekrar satarım
Oksapar kullanıyorum, ama şimdiye kadar hiç böyle olmamıştı. Zeytin adetli yiyorum günde 5 adet. Neyse inşallah çok sorun olmadan geçerKan Dolaşımıyla ilgili bir sorunun var mıydı önceden? Tuz kullanmasan da tuzlu şeyler tüketiyorsan onları da listeleyebilirsin belki o bile fazla geliyordur, mesela kahvaltıda tüketilen zeytin. Bol su içip, ayaklarına ve bacaklarına eşine masaj yaptırıp yukarı kaldır canım. Az kaldı doğumdan sonra gidecek zaten tüm ödemler
Aynen ya. Bende işim bitenleri satayım diyorum bakalım
Merhaba, mesajınızı tam anlayamadım malesefMerhaba
Şiş ulaşmak istiyorum mesajıma cevap verirseniz mutlu olurum
İyi akşamlar hanimlar
Size.bisi danisacaktim 23+1 haftadayim düne göre bebek bugün daha az hareket ediyor yani nasıl desem hiç vurmuyor değil sabahtan beri 20 sefer hissetmisimdir ama dünkü kadar kuvvetli ve fazla değil normalmi acaba
Evet öyle yapıyorum ama bugün dünkü kadar olmadı mesela çikolata yedim dün başladı ben sıkılıp kalkana kadar oynadıHergün aynı olmuyor. Normal yani canım. Hareketini hissetmediğimiz zamanlarda çikolata yiyip sola yatıyoruz 15 dk sonra hareketlenmeye başlıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?