- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #45.961
MerhabaBen dün şu üçlü olanlarından aldım; linki bırakıyorum. MODALADY Kadın 3 Adet Emzirme Sütyeni Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Şiş ulaşmak istiyorum mesajıma cevap verirseniz mutlu olurum
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MerhabaBen dün şu üçlü olanlarından aldım; linki bırakıyorum. MODALADY Kadın 3 Adet Emzirme Sütyeni Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Baktım şimdi bende pislik ya bütün doğum topiklerinde falan ilişkileri falan sormuşAboovvvv hiç görmedimde haa eskisi gibi çok bakmıyorum artık geldi buraya da sardı terbiyesizzz![]()
Benim çok yürüyünce oluyo kuzu bay zorlanıyorumhanımlar ayaklarımın altında ağrı şişme var, sanki bir şey çekiyor ayağımın altını:/ yaşayan varmı
Oy maşallah büyümüş prensesKızlaaarr çok şükür herşey yolundayatıracaktı son anda vazgeçti doktor
miniğim 1400-1500lerde dedi. Tek sıkıntı idrar testi verdim lökosit 500lerde çıktı
![]()
Jou doktorun işi çıktı 14.30da girdim kuzum ondan bu saate kaldık
![]()
Kızlar gardrop uyg dan bişe alan var mı hiç. Güvenebilir miyim ilk kez bu tarz bi alışveriş yapcam
Bu da aynı dolap gibi. Ya alacağım ürün baya uyguna geliyo tedirgin oldum hani acaba temiz değil mi diye. Kadın hiç kullanılmadı diyoGardrop bilmiyorum ama dolapta genelde ben alışveriş yaptım baya uyguna geldi
Ay ben şooooookkTerbiyesiz erkek profilsin herkes seni şikayet etmiş ne yapacaksın nasıl olduğumuzu
Şikayet edin kızlar @Mune
Canım sende atlatacaksın Allahın izniyle az kaldı. Ah kuzum yaMerhaba canım daha iyileşme yok.Gece acile gittik.Dün kızım da kötüydü bugün toparladı o çok şükür. Darısı bana diyelim.
Sapığın teki hamile cinsellik topiklerine saçma saçma yorumlar yapmış burada da görünce sinirlerim bozuldu vallahi
Yuhhhh işi gücü yok yaptığı pisliğe bak Çok sinirlendimAnaa kpss topiğine de gelmiş
Bem aldım çok uyguna ama daha kargolamadıKızlar gardrop uyg dan bişe alan var mı hiç. Güvenebilir miyim ilk kez bu tarz bi alışveriş yapcam
Aamaann hiç şasirmıyorumm yaa öyle seyler oluyokiiBaktım şimdi bende pislik ya bütün doğum topiklerinde falan ilişkileri falan sormuş
Oha şok oldum böyle pis insanlarda var ya :/Terbiyesiz erkek profilsin herkes seni şikayet etmiş ne yapacaksın nasıl olduğumuzu
Şikayet edin kızlar @Mune
Ödem olmuşsun canım. Son ay oluyor aslında senin biraz erken başlamış. Tuzu kesmen, yüksek tuz içeren peynir, cips, turşu vb yememen, bol bol su içmen, proteinli beslenmen ve sağlık sorunun yoksa yürüyüş yapman iyi gelecektirBeen
Benim ayaklar fena, ayakkabilarim olmuyo sisti ayaklarim ve yakindaki markete bile gidip gelsem altlari fena agriyo, corap duran yerleri hep lastik izi oluyo, yuzuklerim de olmuyo, niye sistim ben ya![]()
Yaaa uygulama da bi ücret alıyormuş dimi . Alayım bari bn de yaAy ben şooooookk
Canım sende atlatacaksın Allahın izniyle az kaldı. Ah kuzum ya
Yuhhhh işi gücü yok yaptığı pisliğe bak Çok sinirlendim
Bem aldım çok uyguna ama daha kargolamadı
Oovvv kuzuu sen baslamissinn şişmeye ödem oluşmayaBeen
Benim ayaklar fena, ayakkabilarim olmuyo sisti ayaklarim ve yakindaki markete bile gidip gelsem altlari fena agriyo, corap duran yerleri hep lastik izi oluyo, yuzuklerim de olmuyo, niye sistim ben ya![]()
Kuzu dolap kullanıyorum ben gayet güvenilir anlatıldığı gibi gelmezse ürün iade edebiliyosun paran hesapta bekliyo sen onaylayana kadarKızlar gardrop uyg dan bişe alan var mı hiç. Güvenebilir miyim ilk kez bu tarz bi alışveriş yapcam
Ben hiç tuz kullanmıyorum protein ağırlıklı besleniyorım neden böyle olduki :/Ödem olmuşsun canım. Son ay oluyor aslında senin biraz erken başlamış. Tuzu kesmen, yüksek tuz içeren peynir, cips, turşu vb yememen, bol bol su içmen, proteinli beslenmen ve sağlık sorunun yoksa yürüyüş yapman iyi gelecektir![]()
Kızlar gardrop uyg dan bişe alan var mı hiç. Güvenebilir miyim ilk kez bu tarz bi alışveriş yapcam
Kan Dolaşımıyla ilgili bir sorunun var mıydı önceden? Tuz kullanmasan da tuzlu şeyler tüketiyorsan onları da listeleyebilirsin belki o bile fazla geliyordur, mesela kahvaltıda tüketilen zeytin. Bol su içip, ayaklarına ve bacaklarına eşine masaj yaptırıp yukarı kaldır canım. Az kaldı doğumdan sonra gidecek zaten tüm ödemlerBen hiç tuz kullanmıyorum protein ağırlıklı besleniyorım neden böyle olduki :/
Aaayyy çok güzelmiiişş beeeeeeeeee
Daha iyileri sizin olsunAaayyy çok güzelmiiişş beeeeeeeeee
Güle güle kullanın kuzu![]()