• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Günaydınnn herkese birkaç aydır randevu zamanımda direkt giremiyorum en az 1 saat takıyorlar 😆
Oğluş iyi 1.500 kilo olmuş 29+1 olmuşum ahahah ilk defa +sını öğrenebildim 😁 Aynı babası dedi doktor ☺️ Bebek daha dönmemiş nisan sonuna kadar dönmesi beklenirmiş.
Kızlar bu aydan sonra avokado, ceviz, balık, badem yemek çok daha önemliymiş haberiniz olsun. Balık yenemiyorsan balık yağı takviyesi alınmalıymış.
3 hafta sonra çağırdı 😀
Birde şu dut kürünü sordum enfeksiyon için yapıyorlar ya önermiyorum doz belli olmuyor öyle şeylerde dedi. Yapıcak varsa yapmasın kızlar..
Maşallah gözün aydın 🥰

Saoalsın kuzucum.. Tüketiyorsan çok güzel tatlım bende 1-2 haftadır balık yiyemedim eşim şehir dışındaydı. 1 haftadır da imom omega kullanımın bitip Demir’e başlamıştım. Onun harici işte Ceviz badem unutmadıkça yiyorum. Avokado arada bir felan işte.. Yumurta fiks ☺️ 1 haftacıkta olsa randevu süresi düştü hiç yoktan iyidir 🤭
Yaniii tabii ben balık yediğim yok evde balik etmekten nefret ediyorumm yaa kokusu dinmiyor buyüzden vitaminiyle idare ediyorum balik yağı ocean plus var onuda ister emiyosun ister yuruyosun bildiğin yağ😂

hanımlar ayaklarımın altında ağrı şişme var, sanki bir şey çekiyor ayağımın altını:/ yaşayan varmı
Cokmu durdun ayakta bende dün dışardaydım iki saat bide eve geldim mutfak halletmiştim ayağımın altı bayağı ağrimıştı

Krem kullandın mı canım? Krem kullanmamıza rağmen mi göğüslerimiz böyle yara olup acıyacak?
Kullandım tabi lansinoh kullandım sonra zeytinyağ fln kullandım hep ama oluyo genelde 🙈ve sezeryan ağrısı fln onun yanında hiçti ya. Resmen ucun alt tarafı yarıktı 😣😩😭. Elinden geldiğince ıslak bırakma bebek çekilince hemen kurula öyle kapat

Kızlaaarr çok şükür herşey yolunda 🤗 yatıracaktı son anda vazgeçti doktor 😅 miniğim 1400-1500lerde dedi. Tek sıkıntı idrar testi verdim lökosit 500lerde çıktı 🤦‍♀️ Jou Jou doktorun işi çıktı 14.30da girdim kuzum ondan bu saate kaldık 😊

Kızlaaarr çok şükür herşey yolunda 🤗 yatıracaktı son anda vazgeçti doktor 😅 miniğim 1400-1500lerde dedi. Tek sıkıntı idrar testi verdim lökosit 500lerde çıktı 🤦‍♀️ Jou Jou doktorun işi çıktı 14.30da girdim kuzum ondan bu saate kaldık 😊
Ay çok sevindim , ilaçla düzelir inşllah hemen bol bol su iç🌸🌸🌸

Gözün Aydın canım rabbim hepimize güzel haberler duyursun 🥰🙏🏼. Bnm de çarşamba günü kontrol

Gözünaydın tatlım 🥰 enfeksiyon mu demek oluyor kuzum lökosit. Sende bende 1 saat gecikmeyle girmişiz nerdeyse 😁

Gözünaydın tatlım 🥰 enfeksiyon mu demek oluyor kuzum lökosit. Sende bende 1 saat gecikmeyle girmişiz nerdeyse 😁

Çok saol canım :KK36: enfeksiyon demek oluyor evet yüksek baya yani. Evet ya neyseki hiç kimse yoktu da yatarak bekledim poliklinikte🤭

Back