Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Ama suda hemen bitmiyo diyolar yani bi duş alıp gitme süresi bırakmak istiyorum kendime inşallah duşumu falan aldıktan sonra gelir
Su biteceği için değil canım kese patladigi için bebek enfeksiyona cok açık oluyormuş bu sebepten duş onermiyorlar

Ama suda hemen bitmiyo diyolar yani bi duş alıp gitme süresi bırakmak istiyorum kendime inşallah duşumu falan aldıktan sonra gelir
Bende öyle düşünüyorum da amazing su gelince enfeksiyon riski oluyor diyor bende resmen normale döndüm sezeryan düşünürken

Eee daha ne yaaa

Nişan olduğunu nasıl anlarız peki kuzumm

Ay kızlar size bişey sorucam şimdi ben e bebekten yastık baddaniye takım almıştım pandalı bugün benim kv ve peder de aynından almışlar ayıp olmasın diye aynısından var diyemedim faturada vermiyolar orada kp nin tele gidiyomuş fatura şimdi ben ne yapacam faturasız değişim oluyomu

Hahahahah vallahaaa annemde öyle demişti bana her gelen giden sokardılar parmaklarını ben bagırıyorum millet geliyo elini sokuyo diyodu aahaha rahmetli babamda sinirli sinirli bakarmış

özel hastanede olmuyosa iyi ozaman

Su biteceği için değil canım kese patladigi için bebek enfeksiyona cok açık oluyormuş bu sebepten duş onermiyorlar
Aa ben duş almadan çıkamıyorum evden neyse her sabah kalkıp duş alıcaz mecbur
Bende öyle düşünüyorum da amazing su gelince enfeksiyon riski oluyor diyor bende resmen normale döndüm sezeryan düşünürken
Bi doktora da sorayım bakalım

Faturasız olmuyor diye biliyorumm kuzu ya sen kendinin kini değiştirsen olmazmı

Amaann sezaryen rahatta çıkışı zorr iştee ya hep ağrılı çekiyon allah mecbur bırakmasında normal olsun insallahh konuşuyoruz ama hiç belli olmazz

Aa ben duş almadan çıkamıyorum evden neyse her sabah kalkıp duş alıcaz mecbur

Bi doktora da sorayım bakalım
İnanır mısın her doğumundan önce bilinçsiz bir şekilde banyoyu yapmıştım temiz gittim hep
Banyo sonrası suyum geliyordu ahajajsfh

Olmuyor sanırım. Sen ne zaman almıştın sen değiştirsen. Ya da eşin kp in telinden bişeye bakar gibi baksın alsın faturayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…