Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Rivayet işte Ya benim arkadaşım geçen ağustosta doğum yaptı tabiki onun baya ödemdendi ama büyümüştü. Fiziksel, içsel yapı etkiliyor bence sonuçta hormonlar değişiyor felan tabi kişiden kişiye farklılık oluyor.
Rivayet işte Ya benim arkadaşım geçen ağustosta doğum yaptı tabiki onun baya ödemdendi ama büyümüştü. Fiziksel, içsel yapı etkiliyor bence sonuçta hormonlar değişiyor felan tabi kişiden kişiye farklılık oluyor.
Benim arkadaşım hiç istemedi kardeş ama şuan cok pişman cok yalnızımm dedi bana buyüzden beni kardeşi gibi görüyo bana çok düşkün gecemiz gündüzümüz beraber geçerdi hep evlendik ayrıldık mesafeler ama genede konusuyoruz yapmanda iyi oldu buda bitecekk
Aaaaa hahahahaha o zaman bizimkilerede bi sorem bakamm bana dicekler ama dün halam yüzün zayıf dedi bana şişme yok dedii hahahaha nebileyimm ben hala mesela yüzüklerimi takıyorum şaşırilacak iş olmiycak belki şişme sweetgirlcandy
Aaaaa hahahahaha o zaman bizimkilerede bi sorem bakamm bana dicekler ama dün halam yüzün zayıf dedi bana şişme yok dedii hahahaha nebileyimm ben hala mesela yüzüklerimi takıyorum şaşırilacak iş olmiycak belki şişme sweetgirlcandy
Bende boyun fıtığı olduğu için o omuz ağrısı hep oluyor kolada vuruyorsa sende öyle bişi yoktu dimi. Yalnız herkesin şikayetinde bende de var diyorum arkadaş ya. Normal diilim ben
Bende boyun fıtığı olduğu için o omuz ağrısı hep oluyor kolada vuruyorsa sende öyle bişi yoktu dimi. Yalnız herkesin şikayetinde bende de var diyorum arkadaş ya. Normal diilim ben
Boyun fıtığı yoktu bende önceden cidden bende öyleyim ya hafta hafta video izliyorum bu hafta şunlar olabilir diye hepside bende var tansiyon göz kararmasi falan
Heveslendin tabi aldın giyerim dedin nerden bileceksin 2.5 kg alacağını yalnız ben 600 gr zayıfladım die sevindim üzerine 1 kilo aldım bir daha sevinmicem