• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Bilinçaltın neler yapmış sana öyle😂
Kuzum içinin yatağını aldın mı ablandan mı geldi?
Tahta beşiğin yatağı var. Park beşiğe alacaktım. Annem alma zaten altına yaptım ben yorgan gibi bişey bide reflü yatağında yatacak ya gerek yok dedi ona da almadım

Hastane çıkışının birine karar verdim kızlar.Mağazada inceliğine bakıcam haftasonu. Screenshot_20220317-154145.webp

Tahta beşiğin yatağı var. Park beşiğe alacaktım. Annem alma zaten altına yaptım ben yorgan gibi bişey bide reflü yatağında yatacak ya gerek yok dedi ona da almadım
Visco sünger yatak alıcam ben de.Onun altına da yün/pamuk döşek koyarım. Kışın yerden soğuk geliyor çünkü. İlk 4 ay ben de reflü yatağında yatırıcam.

Visco sünger yatak alıcam ben de.Onun altına da yün/pamuk döşek koyarım. Kışın yerden soğuk geliyor çünkü. İlk 4 ay ben de reflü yatağında yatırıcam.
Park yatağın üst seviyesi var ya orda yatırcam ondan yatak almadım. Yerden olsaydı kesin donar benim ev buz gibi yerler falan.

Park yatağın üst seviyesi var ya orda yatırcam ondan yatak almadım. Yerden olsaydı kesin donar benim ev buz gibi yerler falan.
Evet kuzu kışa kadar büyürler. Alta alınca yorgan vs bişey istiyor alta. Benim kv deden gelen beşik asansörlü değil altını doldurcam ben de yükseltmek için.Sezeryan dikişiyle eğil kalk zor olur çünkü.

Back