• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
O olayı da biliyorum araştırdım kadın bi şekilde bilenmiş mi ne olmuş anlamadım. Israrla ürünlerden memnun kaldığını ama üslup kötü olduğunu söylüyor. Anlamadım derdi ne

Ben bunları aldım canım. En sağdaki vücut losyonu. Sabun yerine vücudunu bununla yıkayacağım 🤗 Şampuan aslında bebekler için vardı ama ben kendime de kullanırım diye keratinli aldım bi de saç kremi Onları kullanıyorum.
Eki Görüntüle 3030887

Pişik kremi 50₺ canım Rahiki Mahtum da
Ama tabii Siz bilirsiniz karar sizin
Ben sadece tavsiye ediyorum 🤗😊😉
O olayı da biliyorum araştırdım kadın bi şekilde bilenmiş mi ne olmuş anlamadım. Israrla ürünlerden memnun kaldığını ama üslup kötü olduğunu söylüyor. Anlamadım derdi ne

Ben bunları aldım canım. En sağdaki vücut losyonu. Sabun yerine vücudunu bununla yıkayacağım 🤗 Şampuan aslında bebekler için vardı ama ben kendime de kullanırım diye keratinli aldım bi de saç kremi Onları kullanıyorum.
Eki Görüntüle 3030887

Pişik kremi 50₺ canım Rahiki Mahtum da
Ama tabii Siz bilirsiniz karar sizin
Ben sadece tavsiye ediyorum 🤗😊😉

Rahat etti mi için kuzum
Kıyamam
Bende olsam bende tedirgin olurdum valla
Oh neyse ki oynamış çok şükür
Teşekkürler öneri icin😊 ama bu tarz pek bilinmeyen ürünleri tercih etmiyorum özellikle bebek icin 😉

Makarnada yapmaz gerçi çok salçalı ve acılıysa yakarr 😂 hee kızzz iyikide odayı güzel süpürüp sildik dün bugün aradılar yarın gelceklerr

Acı kattım üzerine ondan olabilir. Biz hala büyük eşyaları alamadık. Kıyafetler ıvır zıvırlar poşette duruyor öyle :)

• Beğen
Reactions: Jou
Bende hala kıyafet ler almadım hiçbirşey alamadım kociş diyo önce oda eeiii dedim 😂😂

Mantıklı aslında en son topluca kıyafetlerini alırsınız bir günlük iş nasıl olsa. Bizimde sıkıntılar olmasaydı bizde öyle düşünüyorduk

• Beğen
Mantıklı aslında en son topluca kıyafetlerini alırsınız bir günlük iş nasıl olsa. Bizimde sıkıntılar olmasaydı bizde öyle düşünüyorduk
Evettt kuzumm ya herşeyde var bi hayırrr ya bayramdan sonra 2 hafta izne çıkamıyormuş buyüzden biz şiniden hallettikk ve kıyafet işi bayramda alcazz istanbula gidince yolum epeyy yorucu olcakk😬

Evettt kuzumm ya herşeyde var bi hayırrr ya bayramdan sonra 2 hafta izne çıkamıyormuş buyüzden biz şiniden hallettikk ve kıyafet işi bayramda alcazz istanbula gidince yolum epeyy yorucu olcakk😬

En güzel bayram 😍

• Muhteşem
Back