• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Ay inşallah bende bir hastane çıkışını alsam çok güzel olucak 🥲
Babymall e kayıt ol üyelik oluştur tekstil ürünleri kampanyaya girince mesaj atıyorlar.

Reflü yatağı sevi bebeden bunu kullanmıştım. Memnun kaldım ama bebek 3 aylık olup biraz büyüyünce aşağı doğru kayıyor, kuşakla destek istiyor. Kaymayı önleyici yatak bulabilirseniz onu da alabilirsiniz:)
Screenshot_20220321-231623.webp

Babymall e kayıt ol üyelik oluştur tekstil ürünleri kampanyaya girince mesaj atıyorlar.

Reflü yatağı sevi bebeden bunu kullanmıştım. Memnun kaldım ama bebek 3 aylık olup biraz büyüyünce aşağı doğru kayıyor, kuşakla destek istiyor. Kaymayı önleyici yatak bulabilirseniz onu da alabilirsiniz:)
Eki Görüntüle 3031254
Bir yerde görmüştüm kaydırmayı önleyici yastıklı diye onlara daha dikkatli bakayım saolasın

Evet kuzu kışa kadar büyürler. Alta alınca yorgan vs bişey istiyor alta. Benim kv deden gelen beşik asansörlü değil altını doldurcam ben de yükseltmek için.Sezeryan dikişiyle eğil kalk zor olur çünkü.
Aynen zor olur evet. Yatakla döşekle yükselir

Hazırlıkları bitirdinmi sen canım?Eksiğin çok kalmadı sanırım.Bir de gerçekten şanslısın ablandan hem deneyimlerini hem de en pahalı eşyaları alıyorsun maşallah:)
Ayyy valla çok iyi oldu gerçekten 🤭 ablamın ilk çocuğu ve geç gelen bi bebekti. Her şeyi fazla fazla aldılar bide kuzucuk iri olunca çoğu şeyi kullanılmadı bile. Diyorum bana yaradı 😂 aynı şekilde beşiklerde yatmadı hep ablamla yattı onlarda sıfır gibi resmen😂

Benim bi bebek çantası, ateş ölçer, burun aspiratörü, nevresim kaldı. Başka da yok sanırım 🤭

Indirim bekliyorum alacağım yerden. 31. hafta gibi sipariş edeceğim. Umarım bebis erken gelmez :)
Sen ne zaman almayı planlıyorsun?
Bende 1 ay icinde almayı düşünüyorum bakalım son aylar alırım derken geldi çattı🥰

Vuuuu hiç almadınmı ben 2buçuk kilo🤭

Yok kız almadığım kilo değil beşik🤣 kilo olmaz olurmu hemide 7 kilo😢😁

Geçen geldiğinde 10 liraymış. Demek önceden 6 liraydı. Gerçekten üzülüyorum bu duruma artık ya. Her gün her şeye zam geliyor
Valla kuzu herşey çok pahalı gerçekten.Kızıma yaz sonu 180 tl ye aldığım ayakkabının 1 numara büyüğünü alayım dedim.Aman Allah'ım ayakkabı 540 tl olmuş😤 şaka gibi.

Back