Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
2. saat mi bu kadar çıktı?200 üstünü daha çok ciddiye alıyor endokronoloji doktorları.Ama yiyeceklere dikkat etmekte fayda var.Biraz yüksek geldi bana.Doktorunuz en doğrusunu söyler size.

1 saat sonrami ölçüm yapıldı. Belki 2 saat sonrası daha az çıkardı. Bakalım doktorcum ptesi ne dicek

Gecelik var hiç kullanmadığım sabahlıkla birlikte onu giyerim dedim. Birde pijama takımı alsam yeter bana. Şimdi lcw ya bakımda beğendiğimin bedeni yok bulacağım inş
Kızımda aldığım gecelikleri giyerim.Geçen yıl süvenden 2 tane hamile pijaması almıştım onlar hala oluyor.Umarım son ay da olur.Olmazsa belki bir tane takım alırım.Sonuçta doğum sonrası emzirme döneminde lazım oluyorlar :)

Trendyolda artış diye bir marka var çok hoş takımlar var. Yeni sezon ve eski sezon olarak aynı takımlar farklı fiyatlara. Aynı takım önceki sezon fiyatı 200 ise yeni sezonda 500- 600 lira tüm mağazaları kontrol edin

A.s. bende de oluyor 3 gündür ara ara.

Belki aşağı doğru tekmeliyorsa öyle hissediyor olabilirsin :) bende 70 ile başladım diye hatırlıyorum şimdi 75.5 oldum arada bir kilo verip alıyorum. Çocuğumuz sanırım aldık kiloları şimdiden
Evet olabilir zaten bazen ayağa kalkıyor sanki mideme ve oraya birden vuruyor
Evet ya şimdiden bu kadar aldıysam sonunda nasıl olcak acaba en azinda sen 28 haftadasin

Zektaaa oruc nasıl geçti? Tutabilir miyiz sence birazcık detay verirmisin
Kuzu iftara kadar iyiydim ama yedikten sonra çok fena oldum yani bilmiyorum açıkcası ne desem yalan olur doktora danışıcam bi çok tutmak istiyorum ramazanda ama son aylar olduğu için de arafta kaldım

Kız nesi çok ben 10 kilo aldım 6 çok iyi valla siz böyle diyince ben başımı nerelere vuram

Tabii kuzumm şekerli şeyler hamur işleri tatlıları tüketmezsen bol bol sebze tavuk kurubaklagil tükett kuruyemiş ye meyve yeme o şekerleme eder ayva yiyebilirsin bak ben yiyorum
Tabii kuzumm şekerli şeyler hamur işleri tatlıları tüketmezsen bol bol sebze tavuk kurubaklagil tükett kuruyemiş ye meyve yeme o şekerleme eder ayva yiyebilirsin bak ben yiyorum
Azcik siyah uzum yesem kurusundan olurmu kana ihtiyac var

Reactions: Jou
Merhaba hala Aysel hanımda mısınız ? Memnun musunuz acaba

Mahallenin en mutlu bebeğini okudun mu dediğin kitaba baktım da şimdi onunla birlikte satılıyor da
Çoçuğunuza sınır koyma 1 ve 2
Uyku (Eren Kaya)
Geliştiren anne baba (doğan cücel oğlu)
Mükemmel aile yoktur

Aldigim kitaplar bunlar 1 ve 3. Siradakiler Hariç diğer ikisini okudum. Şuan sınır koymayı okuyorum ama dediğiniz gibi zar zor günde bi kaç sayfa anca okuyabiliyorum. Ya sıkılıp bırakıyorum ya da elime aldığım gibi ağırlaşıyorum uykum geliyo :)

Kuzu iftara kadar iyiydim ama yedikten sonra çok fena oldum yani bilmiyorum açıkcası ne desem yalan olur doktora danışıcam bi çok tutmak istiyorum ramazanda ama son aylar olduğu için de arafta kaldım
Bende istiyordum da son aylar olduğu için tutma dediler etraftan susuz aç kalır dediler

Şekerli şeyler yemicen kuzumm etme kuzumm
Bak sonra pişman oluyoruz biliyorum sen şekerli şeyleri seviyorsun zorluyosun
Sabah basim dondu acilen azcik yedim baska hic hamur isi yerine kisir yedim
Kvdemin seker makinasi var onunla bir olcsem anlarmiyim aceba
Eger dustuyse rahat ederim

Sabah basim dondu acilen azcik yedim baska hic hamur isi yerine kisir yedim
Kvdemin seker makinasi var onunla bir olcsem anlarmiyim aceba
Eger dustuyse rahat ederim
Tabiii canımm bakabilirsinn ona ama şeker de kilo aldırıyor hemen hiç affetmiyor kiloda şeker için tehlikeli bende ilkbaşlarda diyetten cok zorlandım aam iyikide diyet yaptım eşimin desteğiyle oldu herşey şimdi acıksamda akşamleyin kuruyemiş yiyorum daha sağlıklıı enazında iştahımı kapattı

Cicegim uymaya calisiyorum ama is yerinde cok zorlaniyorum
Dedigin gibi iyi olmak icin yapabilirim seker olmasa da olur o yuzden daha dikkat etcem insallah ise yarar duser

Cicegim uymaya calisiyorum ama is yerinde cok zorlaniyorum
Dedigin gibi iyi olmak icin yapabilirim seker olmasa da olur o yuzden daha dikkat etcem insallah ise yarar duser
Aaaa bakk bundan alırsan yiyebilirsin mesela sağlıklı çalışıyorsun demek oyüzden zor geldi sana işte
Bak bunu yiyebilirsinn diyetlik şekeri dengeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…