Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Haklısın ne kadar erken alırsan o kadar iyi.. Lcw ya baktın mı bazen ara ara oluyor orda.. Senşn bebiş kızdı dimi bak şöyle bişi çıktı önüme..

Yiyorum canım kuruyemiş oluyo veya mısır patlatıyorumm gece 1 2 gibi uyuyorum çok acıksamda peynir ekmek yiyorum ama buara saldım artık

Lcw ya Bakmamıştım iyi hatırlattın onada bakayım canım. Attığında tatlişmiş ama düz beyaz istiyorum ben

Selam aleyküm hayırlı akşamlar hanımlar bebeğim çok aşağıda oynuyor hatta bazen birden irkiliyorum sanki bişey çıktı gibi yani resmen vajinanın içinde hissediyorum böyle olan varmı normalmi
bide siz kaç kilo aldınız 65 ile başladım bu sabah tartıldım 71 olmuşum 6 kilo çok değil mi son üç ayda çok hızlı alınıyor sizde durumlar nasıl

Süvene gittim saçma sapan aşırı pahalıydı.Lcw uygun ve markaya takılmadan da bakabilirsin. Sabahlık aldım ama hiç giymedim ben ilkinde hava sıcaktı.Sezeryanda gecelik daha rahat oluyor dikiş acısından haberin olsun canım.Pijama giydirdiler doğumdan sonra kirlenince geceliği giydim direk.Wc gidince indirmek ölüm geliyordu.

Gecelik var hiç kullanmadığım sabahlıkla birlikte onu giyerim dedim. Birde pijama takımı alsam yeter bana. Şimdi lcw ya bakımda beğendiğimin bedeni yok bulacağım inş

Belki aşağı doğru tekmeliyorsa öyle hissediyor olabilirsin :) bende 70 ile başladım diye hatırlıyorum şimdi 75.5 oldum arada bir kilo verip alıyorum. Çocuğumuz sanırım aldık kiloları şimdiden

Gecelik var hiç kullanmadığım sabahlıkla birlikte onu giyerim dedim. Birde pijama takımı alsam yeter bana. Şimdi lcw ya bakımda beğendiğimin bedeni yok bulacağım inş
Mağazada daha cok çeşit oluyor.Bir de siteden hangi mağazada var diye bakabilirsin gösteriyor canım.

Kızlar bebekle ilgili kitap okuyor musunuz. Şu yattığım yerden kitap okumaya üşenir oldum. Netflix de bir kaç bebeklerle ilgili belgesel var onu izlemeye bile üşendim
Israrla diyorum "30 milyon kelime" mutlaka okunması gereken kitaplardan.Birkaç kitap daha var okudum ama onlar pek hoşuma gitmedi.

Israrla diyorum "30 milyon kelime" mutlaka okunması gereken kitaplardan.Birkaç kitap daha var okudum ama onlar pek hoşuma gitmedi.

Mahallenin en mutlu bebeğini okudun mu dediğin kitaba baktım da şimdi onunla birlikte satılıyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…