- 25 Ağustos 2021
- 368
- 397
- 28
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
Ben de 4+3 üm daha önce Q-Folin kullanıyordum şimdi Folbiol e geçtim. Kan pıhtılaşması sorunum olunca doktorum buna geçirdi ama sonra test yapıp ona göre dozunu düşürecek sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah güzel şeyler düşünelim güzel olsun inşallah hepimiz sırayla yazmak nasip olsun keseyi gördük kalp atışını duyduk diyeİnşallah bu sefer sağlıkla kavuşursunuz Benimde inanasım gelmiyor hala böyle bağlanmak istemiyorum çok çok çok küçük çünkü
Keseyi gorduk canim haftaya cuma gel bebisi goruruz insallah dedi 5 haftalikCanım merhaba nasılsın ne yaptın gördünmü minnosu
Ooh ohhh maşallah maşallah kuzum çok çok sevindim darısı haftaya çarşamba benim ve tüm bekleyenlerin başınaKeseyi gorduk canim haftaya cuma gel bebisi goruruz insallah dedi 5 haftalik
Evettt guzelimmm darisi senin ve tum bekleyenlerin basina. Saglikla birde kalp atisini duyarsak super olacakkk. 2. Olmasina ragmen insan ne kadar heyecanlaniyor ya.Ooh ohhh maşallah maşallah kuzum çok çok sevindim darısı haftaya çarşamba benim ve tüm bekleyenlerin başına
Hadi gözün aydın maşallah sağlıkla ilerlesin herşeyKeseyi gorduk canim haftaya cuma gel bebisi goruruz insallah dedi 5 haftalik
Tesekkur ederim canim benim. Amin insallah hersey gonlumuzce olur.Hadi gözün aydın maşallah sağlıkla ilerlesin herşey
Amiin inşaallah kuzumm evet gerçekten 2. Ama ilk heyecan ilk korku ilk panik gibi bekliyoruz anneyiz işteEvettt guzelimmm darisi senin ve tum bekleyenlerin basina. Saglikla birde kalp atisini duyarsak super olacakkk. 2. Olmasina ragmen insan ne kadar heyecanlaniyor ya.
Keseyi gördüğünüzde betanız kaçtı acabaKeseyi gorduk canim haftaya cuma gel bebisi goruruz insallah dedi 5 haftalik
amin canım bende bugün test verdim negatif hem üzüldüm hem sevindim. Üzülme sebebim heveslenmiştim.Sevinme nededim de zaten 2 evladım vardı 3. için erkendi rabbim isteyenlere versin inşallahHayırlısı olsun inşallah hepimiz için
Canim ben gecen hafta carsamba verdim en son betayi 1084 du. Tam bi haftasinada doktora randevu aldim. Gozuktu kesemizKeseyi gördüğünüzde betanız kaçtı acaba
Süper darısı kalp atışlarını duymaya inşallah Ben pazartesi sabahı beta verdiğimde 113 çıkmıştı bu sabah tekrar verdim değerim 266 ya çıkmış artış normal değil mi?Canim ben gecen hafta carsamba verdim en son betayi 1084 du. Tam bi haftasinada doktora randevu aldim. Gozuktu kesemiz
Kesinliklee annelik garip bi duygu ya. Annem hep derdi 5 parmagin hepsinin ayri bi yeri wardir cocukta oyle hepsinin yeri ayri diye. Cok dogruymus gercekten.yasamadan bilinmio.Amiin inşaallah kuzumm evet gerçekten 2. Ama ilk heyecan ilk korku ilk panik gibi bekliyoruz anneyiz işte
Artis normal guzelim. Stres yapma 2 gune bir baktir canim. Yukselmeyi takip etmen gerekli.Süper darısı kalp atışlarını duymaya inşallah Ben pazartesi sabahı beta verdiğimde 113 çıkmıştı bu sabah tekrar verdim değerim 266 ya çıkmış artış normal değil mi?
Artis normal guzelim. Stres yapma 2 gune bir baktir canim. Yukselmeyi takip etmen gerekli.
Açmamıştır kimse, koş açKızlar bu arada ana sayfada haziran anneleri ne girdiğimde 2022 haziran anneleri gözükmüyor anasayfada neden acaba?
Yokk ben çok yeniyim hiç beceremem öyle şeyleriAçmamıştır kimse, koş aç
Maşallah canm bnde pazartwsi yi iple cekiyormKeseyi gorduk canim haftaya cuma gel bebisi goruruz insallah dedi 5 haftalik