- 18 Ocak 2020
- 514
- 630
- 29
Haha evett. Normalde eşim hiç Ev işlerine yardım etmezdi, dün evi süpürdü Dedim Ev süpürmek güç istiyo eğilmem gerekiyo. Dur dedi ben yapayım, yaptıBu dönemi çok seviyorum en nazlandigimiz dönemler kizlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haha evett. Normalde eşim hiç Ev işlerine yardım etmezdi, dün evi süpürdü Dedim Ev süpürmek güç istiyo eğilmem gerekiyo. Dur dedi ben yapayım, yaptıBu dönemi çok seviyorum en nazlandigimiz dönemler kizlar
Aynen böyle devam ki zaten gerçekten ilk üç ay önemli eğilme uzanma kendini zorlama yok olmaması lazimHaha evett. Normalde eşim hiç Ev işlerine yardım etmezdi, dün evi süpürdü Dedim Ev süpürmek güç istiyo eğilmem gerekiyo. Dur dedi ben yapayım, yaptı
İnşallah canım hepimiz hayırlısı ile kucağımıza alalım yavrularımızıHosgeldiniz :) hayirli olsun insallah saglikla kucaginiza alirsiniz
Evet dikkatli olmak lazım.Aynen böyle devam ki zaten gerçekten ilk üç ay önemli eğilme uzanma kendini zorlama yok olmaması lazim
Amin inşallahHoşgeldiniz hepinizz Sağ salim kucağımıza alabiliriz inşallah bebeklerimizii
Evet oluyor hem sağda hem solda kasık ağrısı oluyor.Günaydın herkese, bi sorum olacak bilmiyorum sizde de oluyo mu. Benim ara ara ağrım oluyo adet ağrısı gibi ama dinlenince hemen geçiyo. Ama sık sık giriyo ağrı. Sizde de oluyo mu
Hosgeldiniz bende tokatliyim hemseri sayılırız sağlıkla ilerlesin gebeliginizMerhabalar hepimize hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla doğsun yavrularımız. Tüp bebekle gebe kaldım transfer tarihime göre bugün 4+5. 28 yaşımdayım, Samsun’da yaşıyorum. İlk gebeliğim olcak. Sat 19 Kasım( Transferi döngünün 30. günü oldum )
Hoşbuldum Kocaeli sat 1 aralık yaşım 25 ilk çocuğum Aynen doktoruma danışıcam bakalım bende ki meraktıKubracim hosgeldin sağlıkla ilerlesin gebeligin dilersen bilgilerini yaz en baştaki listeye ekleyim seni de folik asit doktorun yazsin daha sağlıklı olur canim güzel haberlerle gel bize
Canım benimde aşırı sancım vardı bugün hiç yok yerleşme sancısı dediler yine doktora danışıcam ama ilk gebeliğimde düşük yapmıştım onda bambaşka kramplar sancılar vardı o yüzden hafif ağrılar bana şuan umut veriyo diyebilirim araştırdığıma göre de çoğu hamile yaşıyomuş bunları sağlıkla kucağımıza alalım İnşGunaydin gecen hafta benim de böyle agrilarim vardi. Belim de cok agriyordu. Sanirim buna yerlesme dönemi sebep oluyor. Bu hafta hepsi gitti. Normal mi bilmiyorum ama kendimi iyi hissediyorum
AmiinHosgeldiniz bende tokatliyim hemseri sayılırız sağlıkla ilerlesin gebeliginiz
Hosgeldiniz Allah bağışlasın mahsuru yoksa yaşadığınız şehri de yazın Ekleyim listeye sağlıkla ilerlesin gebeliginizMerhaba Arkadaşlar,
Bende pazartesi öğrendim kanda 32 yaşındayım.
5 yaşında oğlum var bat 2 aralık
Dünden beri topik arıyorum sağol canım benimmutlutablo gel kuzum topik açıldı artık
Aaa eşim de Tokat'ta büyümüş,turhalHosgeldiniz bende tokatliyim hemseri sayılırız sağlıkla ilerlesin gebeliginiz
Yeni olduğu için üst sıralarda çıkmıyorDünden beri topik arıyorum sağol canım benim
Sakaaa bende turhalAaa eşim de Tokat'ta büyümüş,turhal
Aaaaaaaaaaa,kesin tanıyordurSakaaa bende turhal
Muhtemelen olabilir canim oraliyim ama Trakya da evliyim şuan merkez miAaaaaaaaaaa,kesin tanıyordur